به گزارش گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی دیوان عدالت اداری، حجت الاسلام و المسلمین محمد کاظم بهرامی، رئیس دیوان عدالت اداری، در دیدار نوروزی معاونان، مدیران، قضات و کارکنان دیوان عدالت اداری ضمن تبریک سال نو، با مردم استانهایی که گرفتار سیل شده اند ابراز همدردی کرد و گفت: امیدواریم آلام این مردم به پایان برسد و زندگی آنها به کمک مردم، دستگاهها و مسئولین ذیربط هر چه سریعتر به حالت عادی بازگردد.
رئیس دیوان عدالت اداری با اشاره به فرا رسیدن ماه پر فضیلت شعبان و اعیاد مبارک این ماه گفت: خداوند نعمتهای فراوانی به ما داده است و باید این نعمتها را شناخت، و شاکر خداوند باشیم و این ماه پر فضیلت نیز یکی از نعمتهای بزرگ خداوند است.
حجت الاسلام بهرامی با تاکید بر شکرگزاری نعمتهای الهی و تعدد آیاتی که در قرآن کریم به این موضوع اشاره دارند، گفت: استقلال و عظمت کشور، جلوگیری از نفوذ قدرتهای بزرگ را از نعمتهای الهی دانست که باید شکرگزار بود و از اینکه در کشور ولائی همراه با آزادی و جمهوری اسلامی زندگی میکنیم قدردان باشیم.
رئیس دیوان عدالت اداری در ادامه با اشاره به اینکه کفران نعمت، تبدیل به نغمت میشود، برآورده کردن حوائج مومن را نعمت دانست و افزود: دیوان عدالت اداری مرجع رسیدگی به شکایات مردم است و حضور مردم در این سازمان و رسیدگی به شکایات آنها را برای خود نعمتی بزرگ میدانیم.
حجت الاسلام و المسلمین بهرامی با تاکید بر تکریم بیشتر ارباب رجوع در سال جدید، گفت: رفتار با ارباب رجوع در دیوان عدالت اداری خوب بوده است، اما باید بهتر و عالی شود، کارکنان و قضات به هیچ وجه نباید رفتار ناشایستی داشته باشند و در هر حال باید خود را کنترل کنند.
رئیس دیوان عدالت اداری با اشاره به نامگذاری سال رونق تولید گفت: درست است که این شعار بیشتر به دستگاهها و بنگاههای اقتصادی مرتبط است، اما دیوان عدالت اداری نیز میتواند پروندههایی که مانع رونق تولید میشود را زودتر بررسی کند و یا در صدور دستور موقت، دقت بیشتری داشته باشند و موضوعاتی که به روند تولید کمک میکنند و بالعکس را در صدور رای مد نظر داشته باشند.
حجت الاسلام و المسلمین بهرامی در پایان ضمن تشکر از عملکرد قضات و کارکنان در سال گذشته گفت: با توجه به اینکه 18/5 درصد افزایش دادخواست در سال 97 نسبت به سال 96 وجود داشت، با همت و تلاش کارکنان میزان مختومه افزایش و زمان رسیدگی به 6 ماه کاهش داشته است.