به گزارش روز دوشنبه ایرنا از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو«حمیدرضا کشفی» افزود: تعداد یک هزار و 80 روستا در ابتدای وقوع سیل در خوزستان با قطعی آب مواجه بودند که با اقدام های انجام شده این تعداد اکنون به 170 روستا رسیده است.
وی 'گوریه' شوشتر را تنها شهر بدون آب استان اعلام کرد که روز گذشته (یکشنبه) نسبت به تامین آب آن اقدام شد و ادامه داد: گرچه با پیشروی مستمر آب در مناطق مختلف مواجه هستیم، اما فعالیت آبرسانی بدون هیچگونه مشکلی در حال انجام است.
کشفی خاطرنشان ساخت: آبرسانی به همه روستاها از طریق تانکر سیار، ثابت و آب بستهبندی صورت گرفته و آب شرب موردنیاز در دسترس مردم قرار می گیرد، تامین و وصل آب حدود 60 روستای استان در دستور کار است که به محض ترمیم جادههای دسترسی و رفع مشکل برق آن مناطق، نسبت به برقراری انشعاب آب اقدام خواهدشد.
معاون راهبری و نظارت بهرهبرداری شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور، مشکل پس زدگی فاضلاب در شهر اهواز را ناشی از دو سه نقطه بحرانی در این شهر به دلیل ریزش شبکههای فاضلاب دانست و افزود: برای مهار این مشکل دو پروژه اضطراری تعریف شده و طبق برنامه زمانبندی قرار است امروز عملیات اجرایی آن به پایان برسد.
وی گفت: با اتمام این پروژههای اضطراری، عملیات «بای پس» انجام شده و مشکل پسزدگی فاضلاب مناطقی از شهر اهواز بهویژه پردیس حل خواهد شد.
کشفی با تاکید بر اینکه در رابطه با تامین آب شهر اهواز مشکل خاصی وجود ندارد، گفت: گرچه کدورت آب طرح غدیر مقداری بالاتر از حد معمول رفته، اما تاکنون در رابطه با تامین آب شرب این شهر خللی بهوجود نیامده و با مدیریت انجام شده مشکلی نیز پیش نخواهد آمد.
به گزارش ایرنا، بارندگی های شدید و سیلاب از 27 اسفندماه گذشته آغاز شد و همه استان های کشور را درگیر کرد.
استان های گلستان، مازندران، ایلام، کرمانشاه، لرستان، خوزستان، چهارمحال بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد به علت وقوع سیلاب در شرایط اضطراری قرار گرفتند. جاده های میان شهری در این نواحی بسته و خساراتی به تاسیسات و واحدهای مسکونی وارد شد.
پزشکی قانونی کشور آمار قربانیان سیل تا هفدهم فروردین ماه را 70 نفر اعلام کرد. در این مدت دستکم 600 نفر مصدوم و نزدیک به یکصد هزار نفر بی خانمان شدند.
همچنین سیل اخیر تا هجدهم فرودین ماه امسال، در مجموع 6 هزار و 700 میلیارد تومان به کشاورزان و تولیدکنندگان در 19 استان خسارت وارد کرد.
اقتصام*2078**2022