ماهان شبکه ایرانیان

با فناوری واقعیت افزوده محقق شد؛

بومی سازی آموزش هوشمند الفبای فارسی توسط یک واحد فناور

بومی سازی آموزش هوشمند الفبای فارسی توسط یک واحد فناور
به گزارش روز شنبه گروه علمی ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یونس وصالی مدیرعامل یک واحد فناور مستقر در پارک علم و فناوری استان همدان گفت: تعدادی از معلمان مقطع ابتدایی با استفاده از فناوری واقعیت افزوده موفق به طراحی و تولید فلش کارت‌هایی شدند که برای دانش‌آموزان کلاس اول کاربرد دارد.
وی ادامه داد: پس از نصب اپلیکیشن، فلش کارت‌هایی به صورت هوشمند و سه بعدی تمامی الفبا را برای دانش آموزان توضیح می‌دهند به طوری که برای آنها آموزش الفبا جذاب‌تر شود.
مدیر این واحد فناور ضمن اشاره به این موضوع که برای نخستین بار این نرم افزار هوشمند در کشور تولید شده است، افزود: فناوری واقعیت افزوده تاکنون در بخش‌های مختلفی کاربرد داشته و اکنون در حوزه آموزش الفبا به کار گرفته شده است.
وی درخصوص ایجاد اشتغال در تولید این محصول فناورانه نیز اظهارکرد: با ایجاد اشتغال برای طراحی و بازاریابی فروش این محصول 15 نفر را به صورت مستقیم و غیرمستقیم در این شرکت استخدام کرده‌ایم.
وصالی با اشاره به تولید نمونه خارجی این محصول فناورانه گفت: این محصول در سال 2014 به عنوان برترین محصول کمک آموزشی معرفی شد و در یک فستیوال خارجی جایزه گرفت.
به گفته وی، نمونه تولیدی کشور ما با استفاده از فناوری تجزیه تصویر به صورت سه بعدی و متحرک است در حالی که نمونه خارجی آن متحرک نیست و اشکال به صورت ثابت هستند.
مدیر این واحد فناور بیان کرد: با توجه به وجود درخواست‌هایی از کشورهای شرقی، آسیای شرقی، ایتالیا و قطر ما در نظر داریم تا این محصول را به تولید انبوه برسانیم و به این کشورها صادر کنیم.
وی همچنین در خصوص دریافت حمایت از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه این واحد فناور تاکنون تسهیلات ناچیزی از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دریافت کرده است، تاکید کرد: ما برای توسعه و تولید انبوه این محصول نیازمند به حمایت‌های بیشتری هستیم.
علمی ** 1836 **1485
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان