به گزارش ایسنا، با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان ساعت برگزاری لیگ برتر بانوان که همیشه صبح بود به شب موکول شد. به این ترتیب بانوان فوتبالیست روز بیستم اردیبهشت ماه برای اولین بار از ساعت 20 و 30 دقیقه برابر هم به میدان رفتند.
با تغییر ساعت بازی این امیدواری به وجود آمد که ماه رمضان فرصت مناسبی برای آزمون و خطای برگزاری مسابقات در ساعتی جز صبح است، چرا که برگزاری مسابقه فوتبال در صبح از نظر حرفهای درست نیست و حتی بسیاری از بازیکنان و مربیان به این موضوع انتقاد دارند. اما از آنجایی که برخی از تیمها از نظر ورزشگاه مشکل دارند این نگرانی به وجود آمد که برگزاری بازی در شب تیمها را با مشکل نور مواجه میکند.
هر چند در اکثر بازیها مشکلی از این نظر احساس نشد اما در بازی تیمهای پالایش گاز ایلام و شهرداری بوشهر در چهار دقیقه مانده به پایان بازی، برق ورزشگاه به مدت 1 ساعت و 15 دقیقه قطع میشود.
بهجت ایوب زاده، سرپرست تیم بوشهردر مورد اتفاقاتی که در بازی با ایلام به وجود آمد گفت: " ابتدا باید بگویم سرپرست تیم ایلام تلاش زیادی کرد تا برای بازیمان این ورزشگاه را بگیرد تا مسابقه را انجام دهیم، اما به هر حال ورزشگاه مشکلات خاص خود را داشت. رختکنش پر از خاک بود و بازیکنان تیممان مجبور بودند وسایلشان را آنجا بگذارند اما من وسایلم را سر زمین بردم چون رختکن اصلاً شرایط مناسبی نداشت. حتی سرویس بهداشتیهای ورزشگاه آب نداشتند و برایمان آب معدنی آوردند."
ایوب زاده ادامه داد:" آن شب دقیقاً 10 و 45 دقیقه برق رفت و ساعت 12 آن را درست کردند. زمانی که برق رفت چهار دقیقه از بازی مانده بود به همین دلیل گفتیم که این زمان را در نظر نگیرید تا بازی را تمام کنیم اما قبول نکردند. البته ایلام راضی بود اما نماینده فدراسیون گفت طبق قانون دو نیمه 45 دقیقهای بازی کنیم. در این فاصله نمیتوانستیم به رختکن برویم به همین دلیل کنار زمین ماندیم. در آن تاریکی یک پراید با سرعت از کنارمان رد شد که نه تنها بازیکنان ما بلکه تیم ایلام هم ترسیدند، اما گفتند چرا جو میدهید؟!"
او در این مورد افزود: "به خاطر سرمای هوا بعضی از بازیکنانمان داخل آمبولانس نشستند. حتی یکی از بازیکنانمان خیلی سردش بود و مجبور شدیم برایش پتو بیاوریم. وقتی برق آمد اجازه گرم کردن به بازیکنان ندادند. اعتراضم به این است که چرا در مسابقهای که یک ساعت وقفه داشته، نباید 10 دقیقه فرصت گرم کردن به بازیکنان بدهند؟ "
سوالی که در اینجا مطرح میشود این است که آیا ناظر بازی حق دارد تا این مدت بازی را متوقف کند یا خیر. حیدر سلیمانی، داور فوتبال در گفتوگو با ایسنا در این مورد گفت: "مقررات بازیها دست ناظر یا نماینده فدراسیون است که کنار زمین نظارت دارد و تشخیص آن به عهده اوست. البته قانونی که به همه ابلاغ میشود این است که ناظر بازی حق دارد بازی را به هر دلیل و شرایط جوی و اتفاقاتی که میافتد 15 دقیقه متوقف کند. اگر بعد از این مدت برایش مسجل شود که مثلاً برق استادیم و شرایط جوی مساعد خواهد شد اما بیشتر از 15 دقیقه مثلاً تا 20 دقیقه طول میکشد در این صورت باز حق دارد 15 دقیقه دیگر( در مجموع 30 دقیقه) تمدید کند، اما بعد از این 30 دقیقه بازی کنسل است و حق اضافه کردن زمان دیگری را ندارد. "
به گزارش ایسنا، اجرای قوانین یکی از مهمترین مسائلی است که در هر حرفه ورزشی باید رعایت شود. به نظر میرسد توقف 75 دقیقهای بازی برای برگزاری چهار دقیقه مسابقه مطابق با قانون نبوده و ناظر یا نماینده بیش از 30 دقیقه حق توقف بازی را ندارد. علاوه بر این انتظار بر این است که مسئولان ورزشی نگاه ویژهتری به بانوان داشته باشند. آنها با انتخاب ورزشگاههای نامناسب نه تنها به فوتبال بانوان کمک نمیکنند بلکه باعث کاهش سطح کیفیت لیگ هم میشوند. تغییر ساعت بازیها گامی در جهت بهبود عملکرد تیمها است اما در این راه مسئولان باشگاهها و هیأتهای استانی باید همراه با تیم خود باشند و تلاش کنند تا شرایط بهتری را برای آنها فراهم کنند.