ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پنیر محلی با ماست چکیده، بدون نیاز به مایه‌ی پنیر

پنیر محلی فارمر یا پنیر روستایی یک نوع پنیر محلی است که با شیر، ماست چکیده و خامه ترش درست می‌شود. این پنیر بافت خوب و منسجمی دارد بنابراین خیلی راحت می‌تواند در منوی صبحانه شما جا بگیرد.

برترین‌ها: پنیر محلی فارمر یا پنیر روستایی یک نوع پنیر محلی است که با شیر، ماست چکیده و خامه ترش درست می‌شود. این پنیر بافت خوب و منسجمی دارد بنابراین خیلی راحت می‌تواند در منوی صبحانه شما جا بگیرد. این پنیر را می‌توان همراه با نان برشته و عسل مصرف کرد و یا در انواع پنکیک‌های پنیری استفاده کرد.

طرز تهیه پنیر محلی با ماست چکیده بدون استفاده از مایه پنیر

درست کردن پنیر فارمر چند روز وقت می‌گیرد، اما شما در این چند روز به کار‌های دیگرتان می‌رسد در حالی که این پنیر در حال درست شدن است. البته زمان آن هم قابل تغییر است و شما می‌توانید بر اساس زمان‌بندی خودتان کار کنید. به عنوان مثال این دستورالعمل 24 ساعت زمان می‌برد، اما اگر 18 یا 30 ساعت هم باشد، خوب است. این پنیر را شما نمی‌توانید در فروشگاه‌ها پیدا کنید بنابراین بهتر است که آن را در خانه درست کنید.

مواد لازم

  • شیر: 3 و 1/2 لیتر
  • ماست چکیده: 100 گرم (پرچرب)
  • خامه ترش: 2 قاشق غذاخوری

مواد اولیه این پنیر را می‌توانید از اینجا بخرید:

طرز تهیه پنیر محلی با ماست چکیده بدون استفاده از مایه پنیر

طرز تهیه پنیر محلی با ماست چکیده بدون استفاده از مایه پنیر

طرز تهیه:

طرز تهیه پنیر محلی فارمر روز اول

1. در یک قابلمه استیل بزرگ، شیر را با ماست چکیده و 2 قاشق خامه ترش ترکیب کنید. درب قابلمه را بگذارید و ذر فری که با دمای 100 درجه فارنهایت (37 درجه سلسیوس) به مدت 1 ساعت بگذارید تا زمانی که شیر ولرم شود. (در اکثر فرها، دمای حداقل آن‌ها 170 درجه فارنهایت یا 75 درجه سلسیوس است بنابراین اگر فر شما اینطور است، به مخلوط داخل فر دقت کنید، چون زود گرم می‌شود).

طرز تهیه پنیر محلی با ماست چکیده بدون استفاده از مایه پنیر

2. قابلمه را با در بسته به مدت 24 ساعت در جای گرمی از اتاق قرار دهید (مثلا داخل آشپزخانه یا بخش بالای اتاق که گرما جمع می‌شود). وقتی که این کار را انجام دادید، باید غلظت آن همانند شیر عسلی باشد و وقتی قاشق را در آن فرو می‌کنید باید قاشق را بکشید. به هیچ عنوان آن را بهم نزنید.

طرز تهیه پنیر محلی با ماست چکیده بدون استفاده از مایه پنیر

پنیر محلی فارمر روز دوم:

1. قابلمه را روی گاز بگذارید و دوباره روی شعله پایین به مدت 40 دقیقه یا تا زمانی که گرم شود، بگذارید. باز هم می‌گویم آن را بهم نزنید. آن را به آرامی گرم کنید، چون دمای بالا پروتئین مغذی و باکتری‌های مفید آن را از بین می‌برد. آن را از روی گاز بردارید و در یک اتاق گرم به مدت 24 ساعت دیگر قرار دهید. غلظت آن باید شبیه ماست باشد.

طرز تهیه پنیر محلی با ماست چکیده بدون استفاده از مایه پنیر

پنیر محلی روز سوم:

1. قابلمه را روی گاز و روی حرارت متوسط به پایین قرار دهید یا تا زمانی که داغ شود. پنیر از مایع پنیر جدا خواهد شد. گاز را خاموش کنید و آن را در جایی ساکن و با درب بسته به مدت 1 ساعت بگذارید (این کمک می‌کند تا بخش جامد به راحتی جدا شود).

طرز تهیه پنیر محلی با ماست چکیده بدون استفاده از مایه پنیر

2. پارچه تنظیف با بافت ریز را به صورت دو تا سه لایه داخل یک آبکش بزرگ داخل کاسه‌ای بزرگ بگذارید. مخلوط پنیری را روی این پارچه تنظیف بریزید. مایع پنیر تخلیه شده در کاسه را نگه دارید و آن را در یخچال بگذارید. از این مایع که وی نام دارد می‌توان برای تهیه انواع نان بخصوص نان مافین انگلیسی استفاده کرد.

طرز تهیه پنیر محلی با ماست چکیده بدون استفاده از مایه پنیر

3. گوشه‌های پارچه را جمع کرده و فشار دهید تا آب اضافی خارج شود. یک تخته برش را داخل یک سینی بگذارید. کیسه پنیر را روی تخته برش بگذارید. یک تخته برش دیگر را روی کیسه پنیر بگذارید و یک جسم سنگین را روی این تخته برش بگذارید. بگذارید به مدت 8 تا 10 ساعت به این حالت بماند.

طرز تهیه پنیر محلی با ماست چکیده بدون استفاده از مایه پنیر

پنیر محلی روز چهارم:

1. کیسه پنیر را باز کنید و پنیر را از داخل آن خارج کنید. حالا پنیر شما آماده است می‌توانید در همین لحظه از آن استفاده کنید در غیر اینصورت آن را در ظرفی دردار در یخچال بگذارید. شما از این پنیر می‌توانید برای صبحانه، انواع پنکیک پنیری، کیک شکلاتی پنیری، دونات پنیری و سایر غذا‌ها استفاده کنید.

طرز تهیه پنیر محلی با ماست چکیده بدون استفاده از مایه پنیر

نکات مهم

طرز تهیه پنیر محلی با ماست چکیده بدون استفاده از مایه پنیر

  • قبل از درست کردن پنیر، ماست چکیده و شیر را به مدت 4 تا 6 ساعت داخل آشپزخانه بگذارید بماند تا به دمای اتاق برسد.
  • در کلیه مراحل هرگز مواد را بهم نزنید، چون در غیر اینصورت بافت پنیری به دست نیامده و شبیه ماست می‌شود.
  • برای کیسه پنیر حتما از پارچه تنظیفی با بافت ریز و به صورت چند لایه استفاده کنید.

منبع: natasha'skitchen

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان