مجید قناد مجری برنامههای کودک و نوجوان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری میزان با اشاره به رویکردهای جشنواره تئاتر کودک گفت: بیست و ششمین جشنواره بینالمللی تئاتر کودک و نوجوان سخت در تلاش است تا منسجمتر از سالهای گذشته برگزار شود.
وی ادامه داد: بیشترین دغدغههای دست اندرکاران برنامههای کودک تمرکز بر آموزش، احترام، تربیت و اخلاق همچنین ترغیب به مطالعهگری در نسل جوان است. این برنامهها علاوه بر سرگرمی جنبههای فرهنگی را نیز تحت پوشش دارد. تربیت و فرهنگ سازی برای آینده سازان کشور امری مهم و قابل توجه است. لذا توجه به آموزش مسئله امروز نیست بلکه در سالهای 62 نیز به عنوان یک هدف برای برنامه سازان مطرح بوده است.
قناد با اعلام این خبر که عمو قناد بزودی در شبکه دوم مهمان کودکان و نوجوانان خواهد شد اظهار کرد: در برنامهای که از شبکه دو سیما به نمایش گذاشته میشود تلاش شده تا بخشهای مفرح و شاد مورد توجه قرار گیرد و در برنامه گنجانده شود به همین منظور گفت و گوهای لازم در این زمینه انجام شده است.
وی با اشاره به سیودومین جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان ابراز کرد: به منظور اعتلای تولیدات سینمای کودک و نوجوان تلاشهای فراوانی شده است، اما علی رغم تلاشهایی که انجام شده اما نیازمند توجه و یاری بیشتر از سوی مسئولان فرهنگی هستیم. جشنواره سینمایی کودک و نوجوان در اصفهان، توسط موسسه توسعه سینمایی کودک و نوجوان برگزار می شود.
قناد افزود: توجه برگزار کنندگان جشنوارهای فیلم عموما بر روی بزرگسالان متمرکز شده است و دلیل این امر در بازگشت سرمایه خلاصه میشود، با این همه نباید فراموش کنیم که کودکان نیز برای رشد و اعتلای فرهنگ نیازمند آموزش و فرهنگ سازی به شیوههای خاص از طریق رسانهها هستند و این مهم ضرورت توجه به سرمایه گذاری فرهنگی را برای نسل آینده با اهمیتتر میکند.
وی به برخورد مردم در مجامع عمومی با عمو قناد اشاره و بیان کرد: در بسیاری از موارد مردم در برخورد با من جویای دلیل کم رنگ بودنم در برنامههای رسانهای هستند و پاسخ من به مردم این است که عمو قناد به همراه همکارانش همچنان فعال و پرشور است.
قناد ابراز کرد: همه فعالان عرصه تولید دغدغه هایشان به حوزه کودکان باز می گردد،. اما وجود پشتوانهای که بتواند زمینه را برای فعالیت هنرمندان فراهم کند الزامی است، در حقیقت این دو مقوله لازم و ملزوم هم هستند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: عمو قناد هست، مشروط به کمک و هدایت مسئولان، زیرا ضرورت حوزه کودک پرداختن به موضوعات متنوع و اجتماعی فرهنگی است، تا بتواند فرهنگ را درونی و هنجارسازی کند، در غیر این صورت کودکان همانند سالهای اخیر تنها به رسانههای مجازی پناه میبرند.