بر اساس تحقیقات «BankMyCell» میزان وفاداری کاربران آیفون به پایین ترین حد خود از سال 2011 رسیده در حالی که بیش از 90 درصد کاربران گلکسی تمایلی به ترک اکوسیستم اندروید ندارند.
سایت BankMyCell برای اندازه گیری میزان وفاداری کاربران سایت خود به برند اپل، 38000 نفر را که از ماه اکتبر (مهر) اقدام به تعویض گوشی کرده اند، زیر نظر گرفته است. طبق داده های بدست آمده توسط این سایت، میزان تمایل کاربران آیفون برای پایبند ماندن به این برند نسبت به سال قبل با کاهش 15.2 درصد مواجه شده که خبر خوبی برای کوپرتینویی ها نیست.

از این میان 26 درصد از افراد پس از فروش آیفون 10 خود سراغ برند دیگری رفته اند، در حالیکه فقط 7.7 درصد از صاحبان گوشی های گلکسی پس از فروش گوشی خود آیفون خریده اند.
به عبارت دیگر 92.3 درصد از افرادی که گوشی اندرویدی خود را فروخته بودند، تمایلی به خرید آیفون نداشته و به سراغ برند دیگری در از خانواده سیستم عامل گوگل رفته اند. در مجموع 18 درصد از افراد پس از فروختن آیفون خود به سمت برند سامسونگ رفته اند.
این سایت با توجه به داده های خود و دیگر شرکت ها نتیجه گرفته که محبوبیت برند آیفون با رسیدن به 73 درصد به کمترین حد از سال 2011 رسیده است. (به عنوان مقایسه در سال 2017 میزان وفاداری کاربران به آیفون 92 درصد بود.)
البته لازم است به نکاتی در مورد داده های بدست آمده توسط این سایت اشاره کنیم. نخست اینکه این آمارها فقط از کاربران کاربران سایت BankMyCell بدست آمده و نمی توان آن را به همه بسط داد. گزارش مؤسسه «CIRP» نشان می دهد که میزان وفاداری کاربران به iOS همواره در حال رشد بوده است. این شرکت در ماه ژانویه خبر از وفاداری 91 درصدی کاربران به برند اپل داد.

مؤسسات «گارتنر» و «Kantar» نیز گزارشات خود را از صنعت گوشی های هوشمند منتشر کرده اند. طبق گزارش مؤسسه Kantar، در سه ماهه دوم سال 2019 آیفون ها 36 درصد از فروش تلفن های هوشمند را در آمریکا به خود اختصاص داده اند. رقمی که نسبت به سال گذشته 2.4 درصد کاهش داشته است. گزارش کامل سایت گارتنر را می توانید اینجا بخوانید.
در گزارش مؤسسه گارتنر هم آمده که در سال 2019 میزان صادرات جهانی گوشی های هوشمند در مجموع 3.8 درصد کاهش پیدا خواهد کرد و به پایین ترین حد خود می رسد.
«Ranjit Atwal» یکی از تحلیلگران مؤسسه گارتنر معتقد است در صورت عدم ارائه ویژگی های قابل توجه در گوشی ها جدید، کاربران رغبتی به خرید آن ها نشان نخواهند داد:
«اگر سازندگان قابلیت های کاربردی و قابل توجهی را در گوشی های هوشمند جدید خود قرار ندهند، کاربران تمایلی به ارتقاء گوشی خود نشان نداده و نتیجه این اقدام افزایش طول عمر گوشی ها خواهد بود.»