مهدی امینی خواه بازیگر سینما و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، درخصوص فعالیتهای اخیر خود در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر مشغول بازی در تله فیلم "آشغالی ها" هستم، این تله فیلم درباره معضلات اجتماعی و فقر ساخته شده و درباره مشکل کارتنخوابی است.
وی درباره محل ساخت این اثر اضافه کرد: در حال حاضر در شهر شیراز مشغول بازی در این فیلم به کارگردانی "اکبر چمن نژاد" هستیم و نزدیک به نیمی از فیلمبرداری اثر به پایان رسیده است.
بازیگر فیلم «انسانها» درباره حضور خود در عرصه سینما اضافه کرد: در حال حاضر فیلم سینمایی «سارا و سندباد» را در چرخه اکران دارم، علاوه بر آن در سریال تلویزیونی «هیچکارهها» را در حال پخش از تلویزیون دارم، فارغ از این آثار چندین اثر سریالی و تله فیلم در شبکه نمایش خانگی دارم که در انتظار کسب مجوز برای پخش هستند.
وی در مورد کمرنگ بودن خود در عرصه سینما تاکید کرد: در کل من تفاوت زیادی بین بازیگری در سینما، تئاتر و تلویزیون نمیبینم و در هر زمینه ای بازیگری را تجربه میکنم، برای من بازی در اثری با کیفیت و حضوری موثر، مهم است و زیاد بین ژانرها تفاوت نمی بینم.
بازیگر فیلم سینمایی «چپ دست» درباره حضور برخی نابازیگران اینستاگرامی در عرصه بازیگری افزود: بدون شک حضور نابازیگرانی که از شبکههای مجازی و به واسطه فالوور که شاخهای اینستاگرامی نامیده شده اند به بدنه سینما و این هنر ضربه زده و بدنه سینما را نابود میکنند، بازیگری یک تخصص است و هرکسی نمی تواند بدون آموزش وارد این عرصه شود، این نابازیگران وقتی بدون تخصص وارد سینما می شوند اصول سینما را به هم می زنند.
وی در همین راستا ادامه داد: من مشکلی ندارم که بازیگرانی تازه به این عرصه اضافه شوند اما برای حضور در این عرصه باید آموزش ببینند، مشکل اصلی آنجاست که بسیاری از بازیگران بدون هیچ دورهای وارد این عرصه می شوند، وقتی این بازیگران بدون آموزش وارد این عرصه می شوند شاهد آن هستیم که هر لحظه کیفیت سینما رو به افول می رود.
بازیگر فیلم سینمایی «زن بدلی» درباره موج گیشه زدگی در سینما تاکید کرد: سینما نیازمند جذب مخاطب بیشتر است اما از طرفی کیفیت نسبت به سالهای اخیر کمتر شده و همین باعث کاهش مخاطب می شود، فروش آثار از طریق حضور بازیگرانی که از فضای مجازی آمده اند یا به اصطلاح چهره های فضای مجازی یک موج و تب است که در حال حاضر به وجود آمده و از بین خواهد رفت، منتها باید مراقب باشیم که این موج آسیب های غیرقابل جبران به سینما نزند.
وی نبود ژانر در سینمای امروز را ناراحت کننده خواند و خاطرنشان کرد: برطرف شدن مشکلات امروز سینما نیازمند برنامه ریزی اصولی و ساختاری است، یک نوع از برنامه ریزی که باید توسط مسئولین فرهنگی شکل گیرد و از دست هنرمند ساخته نیست، به عنوان مثال سینمای امروز فاقد ژانر شده در صورتی ژانرها بنا به نیازهای مختلف جامعه تعریف می شوند، برای ایجاد تنوع و تولید ژانر در سینما در ابتدا باید مشکلات بنیادی برطرف شود.