به گزارش ایسنا، زهرا بهروز آذر با اعلام این خبر گفت: این نمایشگاه در جهت توانمندسازی زنان در حوزههای اقتصادی برگزار می شود و دو مخاطب خاص دارد؛ یک گروه زنان سرپرست خانوار و زنانی که اشتغال خانگی دارند و بهصورت فردی کار می کنند و گروه دیگر شرکتهایی که شرایط اشتغال و استخدام زنان سرپرست خانوار را فراهم میکنند.
وی با اشاره به اینکه تلاش میکنیم از طریق این نمایشگاه فرصتهای مناسبی برای حضور زنان در بازار فراهم کنیم، اظهارکرد: از شرکتهایی که 30 درصد از ظرفیت اشتغال آنها به زنان سرپرست خانوار اختصاص داده شده است، برای حضور در این نمایشگاه دعوت میکنیم.
سرپرست اداره کل بانوان شهرداری تهران در خصوص تغییرات دوره چهاردهم و پانزدهم این نمایشگاه تصریح کرد: در دوره چهاردهم برای اولین بار جایزه «کارآفرینی اجتماعی» را اهدا کردیم؛کارآفرینان اجتماعی کسانی هستند که برای حل مشکلات اجتماعی از رویکرد نوآوری کسب و کار استفاده میکنند و به این بهانه کارآفرینی اجتماعی زنان را مطرح میکنیم.
بهروز آذر ادامه داد: امسال علاوه بر اهدای این جایزه، نمایشگاه از یک رویداد اقتصادی به یک رویداد فرهنگی و اقتصادی تبدیل شده است. امسال برای اولین بار بخشی را با نام «فرصتها» داریم. در این بخش زنان با فرصتهای اشتغال و کارآفرینی آشنا و به این عرصه وارد میشوند. به عنوان مثال آموزش میبینند چطور توسط «دیجیتال مارکتینگ» درآمدزایی کنند.
وی «حسینیه کودک» را از دیگر امکانات نمایشگاه امسال عنوان کرد و گفت: برگزاری نمایشگاه امسال هم زمان با ماه محرم است. به همین منظور در حسینیه کودک برنامههای فرهنگی برای آشنایی بیشتر و بهتر کودکان با مفهوم عاشورا و ارزشهای آن در نظر گرفته شده است. همچنین آموزشهایی برای والدین برگزار خواهیم کرد تا بهتر بتوانند فرزندانشان را با مراسم مذهبی آشنا کنند.
سرپرست اداره کل بانوان شهرداری تهران با بیان اینکه امسال آموزشهای مرتبط با صنایع پوشاک و صنایع دستی ارائه میشود، تصریح کرد: غرفههایی برای بهزیستی و تعاونیهای اداره کار در نظر گرفته ایم، همچنین در نمایشگاه امسال برای آثار هنری معلولان هم فضایی را اختصاص می دهیم.
بنا براعلام شهرنوشت، وی از مناسب سازی فضای نمایشگاه برای تردد افراد کم توان خبر داد و گفت: چیدمان غرفهها به صورتی انجام میشود که افراد کم توان، سالمندان و خانمهایی که کالسکه همراه دارند بهراحتی امکان تردد داشته باشند.