مسلما موی صاف، براق و زیبا آرزوی هر بانویی است. امروزه با توجه به تنوع در تولید مواد و لوازم آرایشی، دستیابی به زیبایی و ظاهر ایده آل بسیار آسان تر گشته است. در حال حاضر روش های مختلفی برای صاف کردن و زیبایی مو ابداع شده است و افراد بسیاری، این روش ها را مورد استفاده قرار می دهند. در گذشته تنها راه صاف کردن مو، استفاده از سشوار و اتوی مو بود اما امروزه با برخی از مواد مخصوص می توان تا مدتی طولانی دارای مویی صاف و براق بود. ریباندینگ مو، یکی از جدیدترین روش های صاف کردن مو است که استفاده از آن به دلیل دوام و ماندگاری زیاد، در میان بانوان رواج پیدا کرده است. در این مقاله قصد داریم تا اطلاعاتی در خصوص ریباندینگ مو در اختیار شما بگذاریم. با ما همراه باشید.
ریباندینگ مو چگونه انجام می شود
این روزها شاید نام صاف کردن مو به روش ژاپنی را شنیده باشید. ریباندینگ مو یکی از همان روش هاست. در حال حاضر صافی مو یکی از دوره های پرطرفدار آموزش آرایشگری محسوب می شود. در واقع این روزها استفاده از روش کراتینه کردن و ریباندینگ مو به اوج خود رسیده و تمام روش های دیگر را تحت شعاع قرار داده است. این روش ابتدا در سال 1992 در آمریکا به ثبت رسید و با گذشت زمان، استفاده از آن رایج تر شد. به طور کلی بانوانی که دارای موهایی فر و مجعد هستند می توانند از این روش برای صاف کردن موهای خود استفاده کنند. لازم به ذکر است که روش ریباندینگ مو تقریبا دائمی است. پس در صورتی که دچار شک و دودلی برای اینکار هستید، بهتر است که از روش های دیگر برای صاف کردن موقت موی خود استفاده کنید چون فر مو به هیچ عنوان باز نخواهد گشت.
نحوه عملکرد روش ریباندینگ بر روی مو
به طور کلی موی انسان از پروتئینی به نام کراتین تشکیل شده است. کراتین نیز از سه اسیدآمینه به نام های متیونین، آرژنین و گلایسین تشکیل شده است. این اسیدهای آمینه به وسیله پیوندهای به خصوص به یکدیگر متصل شده اند و کراتین را به وجود آورده اند. پیوند های میان پروتئین های مو در هر انسانی متفاوت است و موجب مجعد و یا صاف شدن آن می شود. در روش ریباندینگ، این پیوند ها با استفاده از مواد شیمیایی به صورت غیرقابل بازگشت، شکسته و تجزیه می شود. در نتیجه پس از انجام ریباندینگ مو، به هیچ عنوان نمی توان مو را حالت دار کرد. پس از انجام این روش، مو به شکل کاملا صاف و شلاقی خواهد ایستاد.
روش انجام ریباندینگ مو
برای انجام ریباندینگ ابتدا موها به وسیله یک شامپوی معمولی و ملایم شسته شده و سپس بدون استفاده از سشوار ویا اتوی مو خشک می شود. لازم به ذکر است که استفاده از نرم کننده قبل از اینکار لازم نخواهد بود. در مرحله بعد، آرایشگر موهای مشتری را با استفاده از گیره به قسمت های مختلف تقسیم کرده و ماده ای به نام کیت صاف کننده ریباندینگ که وظیفه شل کردن موها را بر عهده دارد، بر روی مو گذاشته می شود. سپس مو به وسیله گیره های مخصوص صاف نگه داشته می شود. لازم به ذکر است که ماده صاف کننده باید به طور دقیق بر روی هر رشته از مو قرار گیرد. در نتیجه تبحر و دقت آرایشگر در این قسمت از اهمیت بالایی برخوردار است. این ماده با توجه به نوع و جنس مو به مدت 30 تا 40 دقیقه باقی خواهد ماند و به مدت 10 الی 40 دقیقه نیز، مو تحت بخار قرار خواهد گرفت.
پس از انجام این مراحل مواد از روی مو شسته خواهند شد. در مرحله بعد، لوسیون کراتینه روی مو گذاشته شده و به کمک اتوی مو با دمای 180 درجه سانتیگراد، صاف کردن مو انجام می شود. این ماده نیز به مدت 30 دقیقه بر روی موها باقی خواهد ماند و پس از آن شسته می شود.
مراقبت های پس از ریباندینگ مو
پس از عمل ریباندینگ مو تا 72 ساعت باید از شستن موها جلوگیری شود همچنین پس از انجام این روش تا سه روز موها با کش بسته نشود. لازم به ذکر است که پس از سه روز می توان مو را به وسیله شامپو یا نرم کننده شست اما باید در انتخاب شامپو نهایت دقت را به خرج داد. پس از انجام این روش، به هیچ عنوان از وسایل گرمایشی نظیر اتوی مو استفاده نشود.
مزایای روش ریباندینگ مو
ریباندینگ مو برای بانوانی که تمایل دارند همیشه دارای موهایی صاف، آراسته و مرتب باشند، روشی بسیار عالی محسوب می شود و بعد از شستشوی مو و استحمام نیز گیسوان آراستگی خود را حفظ کرده و همچنان صاف، براق و درخشان خواهند ماند. در صورتی که تمایل دارید دوره آموزش ریباندینگ مو را بگذرانید بهتر است که در کلاس های آموزشی آموزشگاه دترلند شرکت کنید. در این آموزشگاه بسیاری از متدهای آرایشی دائم به علاقه مندان آموزش داده شده و فرصتی جدید را برای آنان مهیا خواهد کرد.
منبع : سیمرغ
بیشتر بخوانید: