به گزارش ایسنا، محمد علی صحرایی در جلسه هم اندیشی ایجاد وحدت رویه در کنترل پروژهها که با حضور شهرداران و معاونین عمرانی فرمانداری تهران برگزار شد، گفت: قطعا باید موضوع اهمیت برنامه ریزی برای شهرداریها و دهیاریها مورد تاکید قرار گیرد. متاسفانه به دلیل این که به نفع ما نیست، از برنامه ریزی گریزانیم و در حقیقت ترجیح میدهیم که تصمیمات خلق الساعه بگیریم. لذا از برنامه ریزی فرار میکنیم و این موضوعی است که در کل جامعه ما اپیدمی شده است.
وی افزود: برنامه داشتن برای اجرای هر هدفی 20 تا 30 درصد ما را جلو میاندازد و حداقل با داشتن برنامه مبنایی برای ارزیابی در مسیر رسیدن به اهداف خود هر گاه که از هدف دور شدیم متوجه میشویم و دست به اصلاح میزنیم. به نوعی میتوانیم مسیر حرکت خود را مورد ارزیابی قرار دهیم.
مدیر کل دفتر فنی و عمرانی استانداری تهران در بخش دیگری از صحبتهای خود وجود برنامه را برای شهرداریها عامل کاهش مشکلات دانست و گفت: علاوه بر داشتن برنامه برای کاهش مشکلات، نیازمند کنترل پروژه نیز هستیم و باید برنامههایی که ارائه میکنیم ارزیابی کنیم و در مسیر اجرای پروژهها کنترل پروژه را مدنظر قرار دهیم.
وی تاکید کرد: دو ابزار اساسی که مورد تاکید هر دو حوزه شهری و روستایی در استانداری تهران است بحث برنامه عملیاتی و کنترل پروژه است لذا درخواست میکنم همه شهرداریها و دهیاریها برنامه ریزی را جدی بگیرند و به صورت دقیق به آن بپردازند باید اطلاعات مکانی تهیه شود تا با پایش اطلاعات به زبان مشترک برسیم و در این مسیر پیشنهادات سازنده ارائه شود.