![احداث پروژههای گردشگری" بوم کلبه " و " بازارگل و گیاه " در سرخه حصار کلید خورد](/Upload/Public/Content/Images/1398/08/19/1335520500w.jpeg)
به گزارش ایسنا، مرتضی رحمان زاده، شهردار منطقه با بیان اینکه تفاهم نامه اجرای مدیریت بهره وری و نگهداری از پارک های جنگلی و توسعه فضای سبز شهر تهران در چارچوب تبصره 1 ماده 2 قانون ملی شدن جنگلها و مراتع کشور بین وزارت جهاد کشاورزی و شهرداری تهران به امضاء رسید، گفت: در این راستا، 624 هکتار از اراضی بوستان جنگلی سرخه حصار به شهرداری منطقه 13 به مدت 30 سال واگذار شد که با انعقاد این تفاهم نامه ، شهرداری منطقه 13 اقدام به اجرایی کردن پروژه های مربوط به قطب گردشگری شرق تهران مطابق با مأموریت های زیست محیطی کرد.
وی با اشاره به فراخون عمومی و مناقصه مربوط به بازارگل و گیاه و احداث اقامتگاه بوم گردی (بوم کلبه) گفت : با توجه به پیگیری های انجام شده و برگزاری جلسات متعدد قطب گردشگری شرق تهران، برای اولین بار فراخوان جذب سرمایه گذار به نتیجه رسید و توانستیم در قالب قرار داد مشارکتی، دو پروژه مربوط به گردشگری در این منطقه را به مرحله اجرایی در بیاوریم.
رحمان زاده " احداث اقامتگاه بوم گردی" را یکی از پروژههای قطب گردشگری شرق تهران برشمرد و افزود: این پروژه در زمینی به مساحت 5233 متر مربع با امکانات مختلفی از قبیل کلبه، بوفه ، رستوران ، پارکینگ و... احداث می شود.
شهردار منطقه 13 با اشاره به تعریف 12 غرفه رستوران و 12 کلبه در این پروژه اظهار داشت: علاوه بر اینکه کلبه ها همراه با امکانات کامل ، محل مناسبی برای اسکان موقت گردشگران هستند، در رستوران های این اقامتگاه ، ازمواد غذایی ارگانیک برای طبخ غذا استفاده می شود تا گردشگران بتوانند تجربه زندگی در یک زیست بوم خاص را تجربه کنند.
بر اساس گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه 13 ، وی در خصوص جزئیات پروژه دیگر با عنوان بازار گل و گیاه نیز اظهار داشت: ضمن طراحی و جانمایی چندین غرفه پرتابل ، پروژه بازار گل در زمینی به مساحت ١٠ هزار متر مربع با زیر بنای 5143 متر مربع احداث می شود.
شهردار منطقه 13 هدف از اجرایی کردن این پروژهها را ارتقای سرانههای فرهنگی، فضای سبز ، خدماتی و رفاهی در این منطقه عنوان کرد و یادآور شد: با توجه به رویکرد منطقه در تبدیل بوستان جنگلی سرخه حصار به قطب گردشگری شرق تهران ، در نظر داریم این محدوده ارزشمند را تبدیل به محلی برای حضور بیشتر مردم کنیم تا شهروندان بتوانند با طی مسافتی کم ، تجربه جدیدی از طبیعت گردی را در دل پایتخت کسب کنند.