در ماهی که گذشت مثل همه ماههای دیگر بازار اپلیکیشنهای عرضه شده در پلی استور گوگل داغ بود. به همین دلیل تصمیم گرفتیم در این مطلب به معرفی 7 اپلیکیشن برتر و رایگان اندروید که در ماه گذشته در دسترس کاربران قرار گرفتند اشاره کنیم.
برخی از این نرم افزارها میتوانند تجربه جدید و منحصر به فردی از اندروید را برایتان به ارمغان بیاورند و برخی دیگر میتوانند جایگزین اپلیکیشنهای کنونی شما شوند. با ما همراه باشید.
1. Zone Launcher
در پلی استور گوگل میتوانید لانچرهای مختلفی را بیابید که شاید از بهترینهای آن بتوانیم به Nova Launcher و Rootless Launcher اشاره کنیم. یکی از بهترین نرم افزارهای رایگانی که در ماه گذشته در پلی استور عرضه شد، Zone Launcher نام دارد. لانچر یاد شده روی سیستم عامل اندروید شما نصب میشود و اجازه میدهد که سریعتر و بهتر از همیشه اپلیکیشنهایی که بیشتر از آنها استفاده میکنید را اجرا نمایید.
در واقع بعد از نصب Zone Launcher کافیست اپلیکیشنهای مد نظر خود را به لیست طراحی شده در این نرم افزار اضافه کنید. حالا هر بار که صفحه را به سمت راست یا چپ بکشید به راحتی به نرم افزارهای مد نظر خود دسترسی خواهید داشت.
در این اپلیکیشن گزینههای زیادی برای شخصی سازی وجود دارد. شما میتوانید محل قرارگیری بلوکهای مختلف برای قرار گیری میانبرهای اپلیکیشنهای خود را تغییر دهید. البته لازم به ذکر است که مثل هر لانچر دیگری باید به این نرم افزار هم مجوز دسترسیهای مختلف را بدهید.
بعد از نصب این نرم افزار تنها صفحه را به راست یا چپ بکشید و بدون آن که انگشتتان را از روی صفحه بردارید، آن را روی اپلیکیشن مد نظر خود قرار دهید تا اجرا شود.
- Zone Launcher - One Swipe Edge Launcher & Drawer
- قیمت: رایگان
- سازنده: BIALY
- سیستم عامل: اندروید
- حجم: 2.6 مگابایت
2. UbikiTouch
نرم افزار Zone Launcher به شما اجازه میداد تا به شکلی خاص و منحصر به فرد اپلیکیشن مد نظر خود را اجرا کنید. حالا نرم افزار جدید دیگری تحت عنوان UbikiTouch تلاش میکند که شما بتوانید کنترلهای شخصی سازی خاص خودتان را داشته باشید. استفاده از این اپلیکیشن برای کاربرانی که از گوشیهایی با طول زیاد مثل گلکسی نوت 10 پلاس استفاده میکنند میتواند بسیار مفید باشد.
به صورت پیش فرض نرم افزار UbikiTouch شش کنترل مختلف را در اختیارتان قرار میدهد. علاوه بر این، شما قادرید سه طرح مختلف دیگر تحت عنوانهای Pie، منحنی یا موج دار را هم انتخاب کنید.
البته باید به این نکته هم اشاره کنیم که راه اندازی این نرم افزار در اولین استفاده کمی پیچیده به نظر میرسد اما بعد از اتمام آن میتوانید تجربهای منحصر به فرد و از همه مهمتر، آنطور که خودتان میپسنید را داشته باشید. توجه داشته باشید که بهتر است کنترلهای مختلف نرم افزارهای خود را بر اساس اهمیت رتبه بندی کنید.
- UbikiTouch ؛ Navigation Gestures and Automation
- قیمت: رایگان
- سازنده: Toneiv Apps
- سیستم عامل: اندروید
- حجم: 3.8 مگابایت
3. Boom 3D Music Player
اگر پخش کننده صوتی گوشی شما انتظاراتتان را برآورده نمیکند، شاید بد نباشد اپلیکیشن Boom 3D Music Player را امتحان کنید. این نرم افزار حجم صدای گوشی را افزایش میدهد و اصلی ترین ویژگی آن برخورداری از پخش سه بعدی صداست.
این اپلیکیشن ویژگیهای یاد شده را بدون تمرکز روی سخت افزار انجام میدهد و فعلا میتواند ویژگیهای کلیدی خود را روی آهنگهای ذخیره شده در گوشی و همچنین برخی از نرم افزارها مثل Tidal و اسپاتیفای (نسخه پریمیوم) نمایش دهد. علاوه بر این برخی ابزار دیگر در این نرم افزار تعبیه شدهاند که با استفاده از آنها میتوانید صدای دریافتی از گوشی خود را تنظیم کنید.
- Boom: Music Player, 3D Surround Sound & Equalizer
- قیمت: رایگان
- سازنده: Global Delight Technologies Pvt. Ltd
- سیستم عامل: اندروید
- حجم: 12 مگابایت
4. Threads from Instagram
احتمالا با اپلیکیشن Facebook Messenger آشنا باشید. نرم افزار Threads from Instagram شباهت زیادی با فیسبوک مسنجر دارد با این تفاوت که برای شبکه اجتماعی اینستاگرام ساخته شده است.
با استفاده از این اپلیکیشن میتوانید تنها کسانی که قصد دارید با آنها از طریق اینستاگرام گفتگو کنید را به اپلیکیشن بیافزایید و مانند یک پیامرسان مختص اینستاگرام از آن استفاده کنید. کار با Threads from Instagram بسیار ساده است.
پس از دانلود و ورود به حساب کاربری خود در اینستاگرام به راحتی قادرید کسانی که میخواهید به صورت آنلاین با آنها گفتگو کنید را به لیست اضافه نمایید.
همچنین امکان انتقال عکسها و ویدیوها به صورت مستقیم از طریق این اپلیکیشن فراهم شده و برخی دیگر از ابزارها تجربه قابل قبولی را برایتان فراهم خواهد کرد.
- Threads from Instagram
- قیمت: رایگان
- سازنده: Instagram
- سیستم عامل: اندروید
- حجم: متفاوت در گوشیهای مختلف مگابایت
5. Unlock Clock
چند بار در روز گوشی خود را قفل گشایی میکنید؟ با استفاده از نرم افزار Unlock Clock تعداد دفعاتی که این کار را کردهاید به عنوان پس زمینه گوشی نمایش داده خواهد شد. این نرم افزار که یکی از اپلیکیشنهای مربوط به تندرستی دیجیتال گوگل است در تلاش است تا با نشان دادن اعداد بزرگ کاربران را مجاب کند که کمتر از گوشی خود استفاده کنند.
البته توجه داشته باشید که انتخاب این عدد به عنوان پس زمینه کمی پیچیدگی دارد. برای این کار باید اپلیکیشن Wallpaper شرکت گوگل را روی تلفن هوشمند خود نصب شده داشته باشید. بعد از دانلود و نصب آن میتوانید Unlock Clock را به عنوان یکی از پس زمینهها مشاهده کنید.
لازم به ذکر است که این نرم افزار پس زمینه با رنگهای متفاوت را به شما نمایش نخواهد داد. در واقع تلاش اصلی Unlock Clock این است که با سادگی و نمایش تعداد دفعات قفل گشایی کردن گوشی کاربران را از تلفنهای هوشمند دور کند. بنابراین نباید انتظار پس زمینههای جذاب و زیبا را داشته باشید.
- Unlock Clock - A Digital Wellbeing Experiment
- قیمت: رایگان
- سازنده: گوگل
- سیستم عامل: اندروید
- حجم: 1.9 مگابایت
6. Wallhub
اگر از پس زمینه تکراری گوشی خود خسته شدهاید و قصد دارید به راحتی از پس زمینههای جذاب و متفاوت دیگر استفاده کنید؛ بد نیست نگاهی به Wallhub داشته باشید. نرم افزار یاد شده مجموعهای غنی از پس زمینههای با کیفیت را ارائه میکند که با استفاده از آنها میتوانید ظاهر گوشی خود را تغییر دهید.
رابط کاربری Wallhub بسیار ساده است و به راحتی میتوانید پس از اجرای نرم افزار با پس زمینههای مختلف و متفاوت مواجه شوید و هرکدام را که میپسندید به عنوان بکگراند گوشی خود انتخاب کنید.
- Wallhub - 4K AMOLED & HD Wallpapers - Backgrounds
- قیمت: رایگان
- سازنده: Brainlab
- سیستم عامل: اندروید
- حجم: 6.3 مگابایت
7. MIUI Quick Settings
اپلیکیشن MIUI Quick Settings نرم افزاری مختص کاربران تلفنهای ردمی است. این نرم افزار رایگان و بسیار ساده همه گزینههای مورد نیاز از بخش تنظیمات را در یک لیست جمع آوری کرده تا دسترسی کاربران به بخشهای مختلف گوشی ساده تر از همیشه انجام شود.
- MQS - Quick Settings for MIUI
- قیمت: رایگان
- سازنده: Ruby Faick
- سیستم عامل: اندروید
- حجم: 2.9 مگابایت