ماهان شبکه ایرانیان

مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان خبر داد؛

ایجاد دایک‌های حفاظتی برای روستاهای بحرانی خوزستان در مقابل سیل

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، وی افزود: با توجه به گرمای خوزستان در فصل تابستان، احداث واحدهای آسیب‌دیده از مهرماه آغاز شد که اکنون کار در زمینه واحدهای احداثی با پیشرفت فیزیکی 54 درصد در حال انجام است و امیدواریم طبق برنامه، این عملیات تا پایان سال به اتمام برسد.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان ادامه داد: تاکنون 29 هزار و 445 پرونده به سیستم بانکی خوزستان معرفی شده است که برای 25 هزار و 33 پرونده عقد قرارداد در زمینه احداثی، تعمیری و معیشتی انجام شده است. همچنین تاکنون 107 میلیارد تومان تسهیلات بلاعوض پرداخت شده است. 4 هزار و 30 تن میلگرد و 39 هزار و 400 تن سیمان نیز بین صاحبان این واحدهای سیل‌زده توزیع شده است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خوزستان تصریح کرد: همچنین در پی زلزله تیرماه مسجدسلیمان، یک هزار و 428 واحد احداثی و 10 هزار و 171 واحد تعمیری شناسایی شده‌اند که کار تعمیر 4 هزار و 501 واحد تعمیری آغاز شده و تعمیر یک هزار و 333 واحد از این تعداد به پایان رسیده است.

انصاریان گفت: همچنین تاکنون 6 هزار و 389 پرونده به بانک معرفی شده که برای 2 هزار و 747 پرونده عقد قرارداد شده است. برای احداث منازل،‌صاحبان منازل را به شهرداری معرفی کردیم که تاکنون برای 885 واحد جهت دریافت پروانه، پرونده تشکیل شده است و 642 پرونده از این تعداد به شهرداری معرفی شده‌اند که تاکنون برای 30 واحد پروانه صادر شده است.

انصاریان ادامه داد: بر اساس اعلام شهرداریها، 223 واحد از واحدهای احداثی معرفی شده باید جابجا شوند که زمینی با وسعت 10 هکتاری از سوی مسکن و شهرسازی در نظر گرفته شده و مشاور هم طرح را آماده‌سازی کرده است و کار در زمینه آماده‌سازی زمین آغاز شده است.

وی عنوان کرد: بر اساس مطالعات مشاور ما در زمینه سیل، تعدادی روستاهای بحرانی در خوزستان مشخص شد که باید دایک حفاظتی در مقابل سیل برای این روستاها ایجاد شود که در این راستا در حال حاضر کار احداث 14 دایک حفاظتی توسط 216 دستگاه ماشین آلات در 14 روستا آغاز شده است و کار احداث 20 دایک حفاظت دیگر نیز به زودی آغاز خواهد شد.

غلامعباس بهرام‌نیا مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان  نیز در این جلسه با اشاره به پروژه‌های موجود در حوزه راهداری اظهار کرد: خسارات ناشی از سیل در قالب 70 پروژه تعریف شده است که 50 پروژه از این تعداد، تعیین تکلیف شده‌اند و فعالیت تعدادی از این پروژه‌ها در حال انجام است، و برخی پروژه‌ها به ویژه در ایام اربعین، که جزو اولویت‌ها بود، به اتمام رسیده‌اند. همچنین در 80 درصد پروژه‌های روستایی، مطالبه بیشتر مردم تعیین تکلیف شده است و پیمانکاران در حال کار کردن هستند.

وی گفت: امیدواریم طبق برنامه زمان‌بندی شده، این برنامه‌ها به پایان برسند. مشکلات ما جهت تکمیل این پروژه‌ها است زیرا اعتباراتی که تخصیص یافته، در قالب اسناد خزانه است که قابلیت پیش‌پرداخت ندارند. این موضوع موجب شده که استقبال از پروژه‌ها کمتر باشد و به همین دلیل 20 پروژه باقی مانده است که در حال تلاش هستیم هر چه سریع‌تر این پروژه‌ها را تعیین تکلیف کنیم.

در ادامه  علی عیدی‌وندی معاون مهندسی و ساخت اداره راه و شهرسازی خوزستان  نیز با اشاره به خسارت‌های وارد شده به راه‌های اصلی و روستایی خوزستان در پی سیل اخیر، اظهار کرد: در مجموع 268 کیلومتر به راه‌های خوزستان و 440 دستگاه ابنیه خسارت جدی وارد شد.

وی افزود: عملا عملیات 25 کیلومتر بدون قرارداد انجام شده که پیشرفت فیزیکی در زمینه عملیات راه‌های اصلی، 61 درصد است.

عیدی‌وندی ادامه داد: در زمینه راه‌های روستایی 800 کیلومتر راه در حال ساخت در خوزستان وجود دارد که 233 کیلومتر از آن مورد تخریب جدی قرار گرفت که 58 کیلومتر آن با پیشرفت فیزیکی 47 درصد، کار در حال انجام است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان