به گزارش خبرنگار
حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛غلامحسین اسماعیلی رئیس دادگستری استان تهران در کارگاه آموزشی سامانه نظارت و مراقبت الکترونیک (پابند الکترونیکی) که امروز(دوشنبه) برگزار شد در جمع خبرنگاران اظهار داشت: زمانی که در سازمان زندانها بودم سعی کردیم از تجارب موجود در سایر کشورها در ارتباط با پابندهای الکترونیک استفاده کنیم از این رو با انعقاد قراردادهایی نمونههایی از این پابندها را وارد کشور کردیم.
وی افزود:پس از آغاز فعالیتم در دادگستری تهران، دوستان تصمیم گرفتند که فناوری تولید این پابندها و نرم افزار مربوط به مراقبت الکترونیکی را هم بومیسازی و هم ارتقا دهند و در این راستا اقدامات خوبی انجام شده است.
اسماعیلی ادامه داد:ما در مجموعه قضایی کشور سال هاست برای استفاده از سامانههای الکترونیکی در فرآیند رسیدگی و اجرای حکم تلاش می کنیم. هدف ما در استفاده از سامانههای الکترونیکی، صرفا کاهش جمعیت کیفری نیست بلکه در برخی جرایم سبکتر، فرد خطاکار با استفاده پابند الکترونیکی از خانواده و جامعه جدا نمی شود بلکه با پی گیری از طریق این سامانه الکترونیکی، ضمن جلوگیری از خطای مجدد، میتوانند به زندگی خود ادامه دهند.
اسماعیلی تاکید کرد: پیشبینی میشود در آینده با توسعه این سامانه، یک پنجم از جمعیت زندانیان را کاهش دهیم و زندانیان را در خارج از زندان تحت نظارت سامانه ها قرار دهیم.