نعمت اله ترکی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به وجود ظرفیتهای لازم در استان تهران برای تحقق جهش تولید، تصریح کرد: خوشبختانه امروز همه دستگاهها در سطح استان تهران بر اساس سند راهبردی استان حرکت میکنند و در حقیقت برنامه محور شدهاند که این امر نوید حرکت رو به جلو در چارچوبی مشخص را میدهد.
وی افزود: در سطح استان تهران برای تحقق جهش تولید اولویت های ده گانهای تعیین شده که ظرفیتهای لازم برای آنها وجود دارد؛ برای مثال اصلاح ساختار تولید با حذف ضوابط اجرایی زائد و غیر ضرور در راه اندازی کسب و کارها باید در دستور کار قرار گیرد.
وی ادامه داد: برای اجرای جهش تولید باید توسعه دولت الکترونیک و به حداقل رساندن فرایند صدور مجوزهای سرمایه گذاری انجام شود و از سوی دیگر توسعه کانون های تولیدی خرد و کارگاههای کوچک با توجه به نقش قابل توجه آنها در اشتغالآفرینی به طور جد مدنظر قرار گیرد.
کارآمد سازی نظام توزیع کالا و خدمات، تکیه بر مزیتهای بومی در استانه تهران
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تهران کارآمد سازی نظام توزیع کالا و خدمات و تکیه بر مزیتهای بومی تولید از قبیل توسعه کشت گلخانهای را از اولویتهای تحقق جهش تولید در استان تهران خواند و افزود: توسعه بازارهای صادراتی و افزایش رقابت پذیری و بهره وری همراه با نوآوری و کیفیت تولیدات از مواردی است که در سال جاری در سطح استان دنبال خواهد شد.
به گفته ترکی، همچنین بهرهمندی از توان نخبگان و شرکتهای دانش بنیان برای رفع نقایص زنجیره تولید مدنظر قرار خواهد گرفت.
وی افزود: از اولویتهای دیگر تحقق جهش تولید، می توان به گسترش صنایع تکمیلی و تبدیلی در بخش کشاورزی به منظور جلوگیری از خام فروشی و تقویت زنجیره غذایی و تکمیل زنجیره تولید از مواد خام تا محصولات نهایی در داخل و قطع وابستگی در حوزه کالاهای پرمصرف اشاره کرد.
وی ادامه داد: اولویتها باید به گونه ای در سطح استان دنبال شوند که طبق فرمایشات مقام معظم رهبری جهش تولید تغییری محسوس در زندگی مردم ایجاد کند؛ لذا باید توسعه کارگاههای خرد و افزایش تولید کالاهای ایرانی در بازارهای داخلی به عنوان مهمترین اولویت استان تهران اجرایی شود.