ماهان شبکه ایرانیان

تناقض‌گویی سهیل مهدی درباره لیگ برتر؛

تقلید کورکورانه ایران از اروپا/مرگ یک فوتبالیست بر اثر کرونا دنیا را سر ایران خراب می کند!

تصور اینکه با شروع لیگ و تمرینات تیم ها یکی از بازیکنان، مربیان یا حتی افراد مرتبط با فوتبال دچار این بیماری شوند و از دنیا بروند هم سخت است.

سرویس ورزش مشرق - در روزهای گذشته موضوع شروع دوباره لیگ برتر، شور و حال خاصی بین اهالی این رشته به ویژه فوتبالیست های جوانتر ایجاد کرد. طوری که با انتشار پست و یا ارسال پیام های شاد بابت بازگشت به تمرینات و مسابقات فوتبال، نسبت به این موضوع واکنش های مثبت نشان دادند. غافل از اینکه اگر کشوری مانند آلمان، ایتالیا، اسپانیا و امثال آنها دنبال راه اندازی دوباره لیگ برتر شان هستند دلایلی کاملا متفاوت با ایران دارند.

تیم های درجه دو و سه این کشورها برای تمرین و مسابقه حداقل دو الی چهار زمین چمن مرتب دارند که می توانند در فواصل مطلوب در آنها به تمرین و مرور تاکتیک های تیمی بپردازند. ضمن اینکه زیرساخت های پزشکی شان به شکلی است که این امکان را برایشان ایجاد می کند با در اختیار گرفتن کیت های تست کرونا، حداقل هفته ای دو الی سه بار بازیکنان خود را تحت آزمایش قرار داده و مشخص کنند کسی به این بیماری مبتلا شده یا نه! همان بحثی که طی روزهای پایانی هفته گذشته برخی از پزشکان تیم های لیگ برتری در صحبت با رادیو یا دیگر رسانه ها درباره اش حرف زده و یا اطلاعیه هایی صادر کردند. موضوعاتی منطقی که درصورت رعایت نشدن شان بازتابی به مراتب بدتر از هر گونه تلفاتی در بین مردم عادی خواهد داشت.

روز پنجشنبه گذشته جوانی 18 ساله (متین قوسی) که در یک برنامه فوتبالی برای علاقه اش به این رشته شرکت کرده و اصلا فوتبالیست حرفه ای نبوده، بیرون از فضای این ورزش دچار بیماری کرونا شده و از دنیا رفت ولی با انتشار پیام های تسلیتی که از سوی برخی مربیان و بازیکنان مطرح فوتبال کشور برای خانواده اش صادر شد بازتابی به مراتب بیشتر از مرگ صدها نفری داشت که ظرف همین دو سه روز جان باختند!

متاسفانه مرگ این نوجوان بر اثر کرونا که به هیج عنوان به فوتبال ربط نداشت و پدر آن مرحوم هم به این موضوع اشاره کرد، نشان داد آدم های به اصطلاح حرفه ای هم برای بیان و رسیدن به مقاصد خود دست به استفاده ابزاری از مرگ یک نفر هم می‌دهند! و در کمال تاسف برگزاری یا عدم برگزاری ادامه لیگ را به یک موضوع بی ربط وصل می کنند!

تصور اینکه با شروع لیگ و تمرینات تیم ها یکی از بازیکنان، مربیان یا حتی افراد مرتبط با فوتبال دچار این بیماری شوند و از دنیا بروند هم سخت است. حتی ممکن است یک فوتبالی بیرون از فضای فوتبال دچار بیماری شده باشد ولی همه، بیماری او را به برگزاری فوتبال ربط می دهند! اینکه دنیا روی فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ آن چه حسابی باز می کند غیرقابل پیش بینی است. اینکه چه کسی عهده دار مرگ یک انسان می شود و چه عواقبی گریبان تصمیم سازان را می گیرد یک طرف، بازتاب بین المللی اش در فیفا، AFC و دیگر مراجع فوتبالی و ورزشی از طرف دیگر، همهه این موضوع را یادآور می شوند که هنوز هم می توان تصمیمی عجولانه نگرفت.

سهیل مهدی گفته اگر لیگ تا تاریخ 11 مرداد به پایان نرسد، فاجعه فوتبالی رخ می دهد و دلیلش این بوده که لیگ قهرمانان آسیا را از دست می دهیم! در حالی که روز گذشته همان کمیته مسابقات لیگ قهرمانان آسیا که مهدی به آن استناد می کند، اعلام کرد هنوز تصمیمی برای شروع ادامه لیگ قهرمانان 2020 نگرفته‌اند و اصلا شاید این لیگ را نیمه کاره رها کنند. کمیته ای که برنامه دور بعدی لیگ قهرمانان آسیا در فصل 2021 را منتشر کرده است ولی خبری از ادامه برنامه لیگ 2020 نیست!

تناقض گویی هایی که این روزها شاهدش هستیم بیش از هر چیز باعث سلب اعتماد مخاطبان این رشته به مسئولان فدراسیون می شود. فدراسیونی که اعلام کرده توانایی این را دارد با راه اندازی رقابتها آن را با انجام 4 روز درمیان مسابقات، 45 روزه تمام کند! کسی که چنین برنامه ای را اجرایی می داند حساب فشاری که پس از 90 روز بازی نکردن روی بازیکنان می آید را کرده است؟ می داند باشگاه ها ممکن است در همان مسابقات یک ماه و نیمه بابت مصدومیت شدید ستاره های گرانقیمت شان ضرر چند ده میلیاردی کنند؟ اصلا نظر و مشورتی از پزشکان تیم‌ها خواسته‌اند؟!

سکوت و منفعل ظاهر شدن اینفانتینو هم در این هفته ها بیش از پیش روی اعصاب فوتبالی هاست. مردی که همه کاره فوتبال دنیاست ولی به دلیل منافع مالی برخی کشورها همچنان فصل الخطابی که همه منتظر شنیدنش هستند را صادر نکرده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی