به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،سیدابوالفضل پرپنچی با بیان اینکه بهمنظور جلوگیری از پراکندگی ارائه خدمات و اقدامات نهادهای حمایتی ازجمله کمیته امداد، برای حمایت از نیازمندان راه اندازی شده است، افزود: این سامانه بر اساس دستور رئیس کمیته امداد کشور، ضرورت تشکیل سامانه منسجم و یکپارچه در سطح ملی ابلاغ شد و مأموریت جمعبندی اطلاعات نیازمندان و شناسنامهدار شدن آنان به کمیته امداد واگذار شد که از ماه مبارک رمضان آغاز به کار کرده است.
وی با اشاره به اینکه یکی از دغدغههای خدمت به نیازمندان و فقرا در جامعه اسلامی توزیع عادلانه امکانات به ویژه کمکهای مردمی است، تصریح کرد: ارائه خدمات عادلانه مستلزم وجود سامانهای منسجم و یکپارچه است که سامانه سخا این امکان را فراهم کرده است.
مدیر کل کمیته امداد استان تهران سامانه سخا را مکانی برای تجمیع اطلاعات سازمانیافته، نیاز محرومان و انجام روشهای متعدد تأمین مالی جهت رفع نیازمندیها برشمرد و گفت: این سامانه چالشهای فراروی خدماترسانی کمیته امداد به جامعه هدف خود را رفع میکند و توزیع عادلانه خدمات بهویژه امکانات مردمی را به دنبال دارد.
پرپنچی خاطر نشان کرد: این سامانه برای ثبت اطلاعات نیازمندان و همچنین ثبت کمکهای مؤمنانه مردم خیراندیش و نیکوکار راه اندازی شده که علاوه بر جمعآوری آمار نیازمندان واقعی، همزمان ارتباط مؤثری را با همه خیران و خیریهها به ویژه مراکز نیکوکاری بر قرار میکند.
وی تصریح کرد: کمیته امداد به عنوان هسته اصلی دریافت کمکهای مردمی با راه اندازی این سامانه، به سازمان ها، نهادها و خیران کمک میکند با مراجعه به سامانه و دریافت اطلاعات مورد نیاز، کمکهای خود را ثبت کنند و بدین ترتیب ضمن جلوگیری از ارائه خدمات و کمکهای تکراری، همه نیازمندان زیر چتر حمایتی سازمانها و افراد کمک کننده قرار گیرند.
پرپنچی یادآور شد: راه اندازی سامانه سخا به صورت ملی و براساس تفاهمنامه همکاری منعقد شده بین کمیته امداد و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام شده است.