به گزارش ایسنا و به نقل از گاردین، پژوهشگران "دانشگاه بیرمنگام"(University of Birmingham) انگلستان، در بررسی جدیدی دریافتند که عوارض شدید کووید-19، در بیمارانی که در خانههای غیر استاندارد و در معرض آلودگی هوا زندگی میکنند، بیشتر است.
پژوهشگران در این پروژه، 400 بیمار بستری شده در بیمارستان را مورد بررسی قرار دادند و دریافتند نشانههای شدید کروناویروس، در بیمارانی که از نظر سطح زندگی ضعیفتر هستند، دو برابر بیش از بقیه بیماران دیده میشود. بررسیها نشان داد که این گروه از مردم، 34 درصد بیش از بقیه بیماران، به وضع وخیم میرسند.
این نخستین پژوهشی است که نقش محرومیت محیطی و ضعف مسکن را در شدت ابتلا به کووید- 19 مورد بررسی قرار میدهد. اگرچه نتایج این پژوهش مورد توجه پزشکان قرار گرفته است اما آنها باور دارند که برای تایید این نتایج باید بررسیهای جامعتری در مناطق دیگر هم صورت بگیرد.
نکته دیگری که پژوهشگران دانشگاه بیرمنگام به آن پی بردند، این بود که میانگین سنی این گروه از بیماران، 10 سال کمتر از بقیه بیماران است. آنها هنوز، یک دلیل قطعی برای این موضوع پیدا نکردهاند اما سن و شرایط خوب سلامتی میتوانند عوامل مهمی برای تعیین پیامدهای کووید- 19 باشند.
پژوهشگران در مقاله این پژوهش نوشتند: بیمارانی که در مناطق بسیار آلوده و با کیفیت پایین زندگی میکنند، بیشتر در معرض پیامدهای منفی کووید- 19 قرار دارند. "دیوید تیکت" (David Thickett)، استاد پزشکی دانشگاه بیرمنگام و از پژوهشگران این پروژه گفت: نتایج این پژوهش نشان میدهند که افراد ساکن در نواحی غیراستاندارد و ضعیف، بیشتر در معرض خطر پیامدهای ناشی از کووید- 19 قرار دارند.
وی افزود: رابطه محرومیت و شدت بیماری، در مورد بیشتر بیماریها صدق میکند. با درک بهتر این موضوع میتوان شرایط را برای آینده اصلاح کرد.