خبرگزاری فارس: حجتالاسلام مجید نصیرایی نماینده مردم فردوس در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به نشست امروز کمیسیون فرهنگی گفت:در جلسه امروز ادامه رسیدگی به طرح جمعیت و تعالی خانواده در دستور کار اعضای کمیسیون قرار داشت.
وی افزود: در جلسه امروز نمایندگان وزارت بهداشت و سازمان تامین اجتماعی در کمیسیون حضور داشتند و تکالیفی که به آنها در بحث جمعیت سپرده شده بود نقطه نظرات خود را مطرح کردند.
سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار داشت: در این جلسه مصوب شد تا در مراکز درمانی مربوط به موضوع بارداری با رویکرد طب سنتی تاسیس شود.
نصیرایی خاطرنشان کرد: علاوه بر این در جلسه امروز مصوب شد تا امور درمانی و غربالگری زوجهای نابارور تحت پوشش بیمههای پایه قرار گیرد.
وی گفت:در مورد سازمان تامین اجتماعی مقرر شد تا مواردی را که وزارت بهداشت برای انجام غربالگریهای خاص در ارتباط با زوجهای نابارور به این سازمان ارجاع میدهند مورد حمایت بیمهای قرار دهد.
اعضای هیات رئیسه فراکسیون تقریب مذاهب مجلس انتخاب و سید محمود نبویان با رای نمایندگان، رئیس این فراکسیون شد.
نبویان رئیس فراکسیون تقریب مذاهب مجلس شد
اعضای هیات رئیسه فراکسیون تقریب مذاهب مجلس انتخاب و سید محمود نبویان نماینده مردم تهران با رای نمایندگان رئیس این فراکسیون شد.
امان قلیچ شادمهر نماینده گنبدکاووس و محمدرضا میرتاجالدینی نماینده مردم تبریز نواب رییس اول و دوم این فراکسیون تقریب مذاهب انتخاب شدند.
همچنین عفت شریعتی نماینده مردم زرند و انور حبیبزاده بوکانی نماینده مردم بوکان به عنوان دبیران اول و دوم این فراکسیون انتخاب شدند.
زهره الهیان نماینده مردم تهران در مجلس به عنوان سخنگوی فراکسیون تقریب مذاهب انتخاب شد.
مخالفت کمیسیون اجتماعی با حذف تبصره مربوط به جذب نیرو پس از خالی شدن 10 درصد پستهای دولتی
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس از مخالفت اعضای این کمیسیون با حذف تبصره مربوط به جذب نیرو پس از خالی شدن 10 درصد پستهای هر یک از دستگاههای دولتی، در قانون مدیریت خدمات کشوری خبر داد.
علی باباییکارنامی نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به نشست امروز کمیسیون اجتماعی مجلس گفت:در جلسه امروز لایحه اداری و استخدامی شهرداریهای کل کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت و ماده یک آن به تصویب اعضای کمیسیون رسید.
وی افزود: براساس مصوبه اعضای کمیسیون در جریان بررسی این لایحه با مصوبه اعضای کمیسیون این لایحه پس از تبدیل شدن به قانون شامل حال شهرداری تهران و همه سازمانهایی که به طور صد در صد متعلق به شهرداریها هستند مشمول این قانون میشوند.
سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس اظهار داشت: پس از تصویب ماده یک این لایحه سایر مواد آن برای بررسی بیشتر به کمیته اداری استخدامی کمیسیون و مرکز پژوهشهای مجلس ارجاع شد تا کمیته مشترکی آن را مورد بررسی بیشتر قرار دهند و نتیجه را برای رایگیری به صحن کمیسیون ارائه کنند.
باباییکارنامی خاطرنشان کرد: همچنین در این جلسه طرح حذف تبصره ماده 32 قانون مدیریت خدمات کشوری مطرح شد که با اعضای کمیسیون با آن مخالفت کردند.
وی در پایان گفت:در این تبصره که درخواست حذف آن ارائه شده آمده که دستگاههای دولتی در صورت خالی شدن 10 درصد از پستهای خود میتوانند به صورت ساعتی و قرارداد کار موقت به جذب نیرو بپردازند.
وزیر آموزش و پرورش برای توضیح درباره سند تحول بنیادین به کمیسیون آموزش میرود
سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس از بررسی اولویتهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد و گفت: قرار است در نشست بعدی حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در این باره توضیح دهد.
حجتالاسلام احمدحسین فلاحی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس در تشریح جزئیات نشست امروز (یکشنبه 30 شهریور) این کمیسیون اظهار داشت: در این جلسه کارشناسان مرکز پژوهشهای مجلس حضار شده و درباره اولویتهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مباحثی مطرح شده و مشکلات اجرای این سند مورد رسیدگی قرار گرفت.
وی درباره دیگر جزئیات این نشست افزود: در این نشست گزارشی از سوی مرکز پژوهشهای مجلس درباره سند تحول بنیادین ارائه شد که حکایت از آن داشت که کمیسیون آموزش دوره دهم مجلس اهتمامی برای اجرایی شدن سند تحول بنیادین نداشته است.
سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس تصریح کرد: این کمیسیون در حال بررسی راهکارهای اجرایی شدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر اساس دغدغه مقام معظم رهبری است تا زیر نظامهای آن نوشته شود.
فلاحی گفت: جلسه بعدی کمیسیون آموزش مجلس با حضور حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش برای بررسی آخرین وضعیت سند تحول بنیادین تشکیل خواهد شد.
بررسی اولویتهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در کمیسیون آموزش
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از بررسی اولویتهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.
محمد حسین فلاحی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: این جلسه با حضور کارشناسان مرکز پژوهشها برای بررسی اولویتهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش برگزار شد و موانع و مشکلات پیش رو مورد رسیدگی قرار گرفت که گزارش ارائه شده حکایت از آن داشت که کمیسیون آموزش در دوره دهم اهتمامی برای اجرایی شدن سند تحول بنیادین نداشته است.
وی افزود: ما در حال بررسی راهکارهای اجرایی شدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بر اساس دغدغه مقام معظم رهبری هستیم تا زیر نظامهای آن نوشته شود، لذا جلسه بعدی با حضور وزیر آموزش و پرورش برای بررسی این موارد تشکیل خواهد شد.
بررسی کلیات لایحه مشارکت عمومی- خصوصی در کمیسیون عمران
سخنگوی کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی از بررسی و تصویب کلیات لایحه مشارکت عمومی - خصوصی در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.
سید البرز حسینی در گفت و گو با ایسنا، ضمن تشریح جلسه امروز کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در نشست امروز کمیسیون لایحه مشارکت عمومی – خصوصی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. این لایحه در جلسات متعددی در کمیسیون عمران مجلس دهم مورد بررسی قرار گرفته بود، اما به نتیجه نرسیده بود.
وی در ادامه اظهار کرد: در جلسه امروز کمیسیون بررسی کلیات این لایحه در دستور کار قرار گرفت. براساس این لایحه نحوه واگذاری پروژههای نیمه تمام به بخش خصوصی مشخص میشود. در نشست امروز کلیات این لایحه مورد تصویب قرار گرفت.
نماینده مردم خدابنده در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در جلسه امروز مقرر شد با توجه به برخی از ابهامات موجود لایحه مشارکت عمومی – خصوصی در کمیتهای تخصصی بررسی شده و مجددا نتایج آن به صحن کمیسیون بیاید.
تغییر ترکیب هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها
سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها از آغاز بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات شوراها در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.
علی حدادی در گفت و گو با ایسنا، ضمن تشریح جلسه امروز کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها بیان کرد: در جلسه امروز کمیسیون، طرح اصلاح قانون انتخابات شوراها در دستور کار قرار گرفت و ترکیب هیات مرکزی نظارت بر انتخابات تغییر کرد.
نماینده مردم طالقان و ساوجبلاغ در مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهار کرد: براساس قانون قبلی 5 نفر از نمایندگان مجلس با رای صحن مجلس برای عضویت در هیات مرکزی نظارت بر انتخابات تعیین میشدند که سه نفر این افراد از کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها و دو نفر از کمیسیون اصل نود با معرفی به صحن و رای نمایندگان به عنوان هیات مرکزی نظارت بر انتخابات تعیین میشدند.
سخنگوی کمیسیون شوراها در پایان با بیان اینکه اما براساس مصوبه امروز کمیسیون، ترکیب هیات مرکزی نظارت بر انتخابات تغییر کرد و 7 نفر عضو هیات مرکزی نظارت بر انتخابات خواهند بود، گفت: دو نفر از کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها و دو نفر از کمیسیون اصل نود و یک نفر از قوه قضاییه با معرفی رئیس قوه به صحن مجلس اعلام میشوند و پس از انتخاب این 5 نفر با رای نمایندگان، خود این افراد دو نفر حقوقدان را انتخاب و به صحن مجلس معرفی میکنند و در نهایت با رای صحن مجلس هیات 7 نفره مرکزی نظارت بر انتخابات تشکیل خواهد شد.