در کمیسیون های تخصصی امروز مجلس چه گذشت؟

سرویس سیاسی فردا: نایب رییس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از بازدید اعضای این کمیسیون از شرکت مپنا و رایزنی برای طرح برقی کردن خودروها خبر داد.

احمد مرادی در گفت و گو با ایسنا، درباره دستور کار امروز کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: امروز اعضای کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی از شرکت مپنا( مدیریت پروژه های نیروگاهی ایران) بازدید کردند و در این بازدید گزارشی از دستاوردها و تولیدات داخلی در حوزه برق، نفت و گاز ارائه شد.

وی در ادامه اظهار کرد: از مسائل مهمی که در این بازدید مطرح شد بحث برقی کردن خودروها بود که یک نیاز اساسی در کشور به شمار رفته و تاثیر بسزایی در صرفه جویی در مصرف بنزین و کاهش آلودگی هوا دارد.

نماینده مردم بندرعباس در مجلس تصریح کرد: بر اساس مذاکرات صورت گرفته قرار شد تا مپنا طرح توجیهی را در زمینه برقی کردن خودرو ها آماده و کمیسیون انرژی نیز آنان را همراهی کند. در نهایت این طرح به صحن مجلس رفته و دولت را ملزم به برقی کردن خودروها با حمایت از بخش خصوصی کند.


ادامه بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات شوراهای کشور در کمیسیون امور داخلی

سخنگوی کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها از تعیین ترکیب هیات نظارت استانی و شهرستانی در انتخابات شوراهای اسلامی کشور در جریان جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.

علی حدادی در گفت و گو با ایسنا ضمن تشریح جلسه امروز کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها، بیان کرد: در جلسه امروز کمیسیون ادامه طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در جلسات قبلی کمیسیون ترکیب هییت نظارت مرکزی بر انتخابات شوراها تعیین شد.

وی در ادامه اظهار کرد: در جلسه امروز نیز ترکیب هییت نظارت استانی در انتخابات شوراها تعیین شد. بر اساس این طرح 3 نفر از نمایندگان مجلس به پیشنهاد مجمع نمایندگان استان، مدیر کل دفتر نظارت شورای نگهبان در استان و رئیس کل دادگستری استان و یا یک نفر از قضات عالی رتبه استانی با معرفی قوه قضاییه ترکیب هییت نظارت استانی را تشکیل می دهند.

نماینده مردم طالقان و ساوجبلاغ در مجلس تصریح کرد: از سوی دیگر بر اساس مصوبه امروز کمیسیون ترکیب هییت نظارت در شهرستان ها نیز تعیین شد که شامل 3 نفر به پیشنهاد نمایندگان مجلس با تایید هیات نظارت عالی استان، یک نفر حداقل دارای مدرک کارشناسی ارشد حقوق با پیشنهاد مدیر کل دفتر نظارت شورای نگهبان در استان و رییس دادگستری شهرستان یا معاون ایشان ، می شود.

وی در ادامه تاکید کرد: ان شاءالله در جلسه روز سه شنبه کمیسیون این طرح به جمع بندی نهایی خواهد رسید و اصلاحات نهایی در آن انجام و برای رسیدگی در صحن مجلس در نوبت قرار خواهد گرفت.

آیین نامه داخلی و شیوه کار کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تدوین شد

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: در جلسه امروز کمیسیون آیین نامه کمیسیون در 27 ماده تدوین شد.

سید کاظم دلخوش در گفت و گو با ایسنا، درباره جلسه امروز کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: در جلسه امرز کمیسیون نمایندگان قوه قضاییه، وزارت دادگستری، دولت و مرکز پژوهش ها حضور داشتند و با توجه به اینکه امروز دومین جلسه کمیسیون حقوقی و قضایی بود، آیین نامه داخلی کمیسیون، شیوه کار کمیسیون، شیوه کار هیات رییسه کمیسیون، شرایط کمیته های مختلف کمیسیون، نحوه دعوت از وزرا و مسئولین دستگاه ها و نحوه رسیدگی به طرح ها و لوایح مورد بررسی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه آیین نامه کمیسیون در 27 ماده تدوین شد، عنوان کرد: موضوع بعدی در دستور کمیسیون، اولویت بندی طرح ها و لوایحی بود که برای قانون گذاری معطل مانده و نیاز به رسیدگی دارد، قرار شد دستگاه هایی که اشاره شد اولویت های خود را در قالب لایحه به کمیسیون ارجاع دهند تا ما پس از جمع بندی، طرح ها و لوایح را بر اساس اولویت مورد بررسی قرار دهیم.

بررسی طرح نظام رتبه بندی معلمان در کمیسیون آموزش

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از بررسی نظام رتبه بندی معلمان در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.

احمد حسین فلاحی در گفت و گو با ایسنا، در توضیح جلسه امروز کمیسیون آموزش و تحقیقات گفت: در این جلسه طرح نظام رتبه بندی معلمان مورد بررسی قرار گرفت و مسوولان وزارت آموزش و پرورش معتقد بودند این موضوع را اجرایی کردند اما کمیسیون نظر متفاوتی داشت در نهایت مقرر شد کمیته آموزش کمیسیون بررسی‌های جامعی انجام دهد و مجددا کمیسیون این طرح را مورد رسیدگی قرار دهد.

وی گفت: همچنین طرح مبارزه با تعارض منافع و ساماندهی دانشگاه‌های غیر انتفاعی را مورد رسیدگی قرار گرفت و جهت بررسی بیشتر به کمیته آموزش عالی کمیسیون ارجاع شد.

فلاحی در پایان گفت: در این جلسه طرح الحاق یک تبصره به ماده 17 قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمین حق التدریسی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش مورد بررسی قرار گرفت این طرح درباره استخدام معلمان بعد از سال 92 استدکه در نهایت به تصویب کمیسیون نرسید.

 


بررسی برنامه‌های وزیر پیشنهادی صمت در شورای مرکزی فراکسیون توسعه پایدار و تامین مالی مجلس

شورای مرکزی فراکسیون توسعه پایدار و تامین مالی مجلس شورای اسلامی بعدازظهر امروز یکشنبه تشکیل جلسه داد.

به گزارش ایسنا، در این‌ نشست برنامه ها و صلاحیت وزیر پیشنهادی صمت مورد بررسی قرار گرفت و تصمیم گیری درباره رای اعتماد به وزیر پیشنهادی صمت به اعضای فراکسیون واگذار شد.

در نشست شورای مرکزی فراکسیون ابعاد مختلف مدیریت پسماند در کلان شهرها و به‌خصوص شهرهای ساحلی شمال کشور مورد تاکید قرار گرفت و مقرر شد برنامه فراکسیون به تبیین راهکاری فوری و مورد قبول دستگاه اجرایی و مجلس منجر شود.

شورای مرکزی ابعاد اجتماعی، بهداشتی و اقتصادی وضعیت موجود پسماند در کشور را حائز توجه فوری دانست و تاکید کرد: نشست روز سه شنبه فراکسیون که با حضور دستگاههای اجرایی و کمیسیونها و فراکسیونهای تخصصی تشکیل می شود ، کمک خواهد کرد تا این بحران در یک چهارچوب و زمانبندی مشخص رفع شود.

سید شمس الدین‌حسینی رییس فراکسیون در این‌ نشست تصریح کرد: فراکسیون‌ با بهره مندی از حضور اعضای خود در تمامی کمیسیونهای تخصصی بنا دارد در طول فعالیت خود مجموعه ای از چالشهای جدی پیش روی کشور در حوزه توسعه پایدار را رفع کند.

دنیامالی، مرحبا، منتظری، باقرزاده، نوروزی، گودرزوند چگینی در این‌ نشست حضور داشته و به ارایه دیدگاههای خود پرداختند.

بررسی برنامه‌های وزیر پیشنهادی صمت در جلسه کمیسیون صنایع

سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس از بررسی برنامه‌های وزیر پیشنهادی صنعت در جلسه امروز این کمیسیون خبر داد.

حجت‌الله فیروزی در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح جلسه عصر امروز (یکشنبه) کمیسیون صنایع با حضور وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت گفت: آقای رزم‌حسینی در این جلسه برنامه‌های خود را در حوزه‌های مختلف ارائه کرد؛ مقررات زدایی، چابک سازی سازمانی، تمرکز زدایی و اختیار دادن به ادارات استان‌ها، هماهنگ سازی تصمیمات وزارت‌خانه با صنایع و معادن بخش خصوصی، تسهیل فرآیند صدور مجوزها، فساد زدایی، دولت الکترونیک و مبارزه با رانت خواری از جمله برنامه‌های رزم‌حسینی وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت در مدت زمان باقی مانده دولت بود.

وی افزود: وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت برنامه‌هایی در خصوص اقتصاد مرزی، زنجیره مکرر تولید و سامانه شبکه توزیع عادلانه کالا نیز مطرح کرد. رزم‌حسینی هزینه خودروسازان را بالا دانست که باید کاهش داده شود، بخشی از این هزینه‌ها که باید آن را کاهش داد تامین ورق‌های فولادی مورد نیاز خودروسازان است که تامین آن کاهش هزینه تولید لوازم خانگی را نیز به همراه دارد.

فیروزی ادامه داد: در نشست با وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت بر تکمیل ظرفیت‌های صنعت و معدن تاکید و عنوان شد کارخانه‌های متعددی وجود دارند که در شرایط اقتصادی کنونی ورشکسته شده‌اند که باید احیا شوند، رزم حسینی در خصوص تامین نهاده‌های کشاورزی نیز اعتقاد داشت که این حوزه باید به وزارت جهاد کشاورزی واگذار شود.

سخنگوی کمیسیون صنایع همچنین گفت: شکست انحصارهای موجود از برنامه‌های رزم حسینی بود، همچنین تکمیل زنجیره معدن و جلوگیری از خام فروشی مواد معدنی جزء برنامه‌های وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت بود و مباحثی در خصوص اقتصاد مرزی و جلوگیری از واردات کالاهای مشابه تولید داخل مطرح شد.

وی تاکید کرد: نمایندگان عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس موضوعاتی را در خصوص تامین ورق مورد نیاز خودروسازان علی‌رغم عرضه این محصول در بورس مطرح کردند تا شاهد کاهش قیمت باشیم، همچنین مباحثی در خصوص تنظیم بازار با اعمال اصلاحات و جراحی در این زمینه را بیان کردند. نمایندگان همچنین سوالاتی را در خصوص برنامه وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت در زمینه شیوه کنترل بازار بیان کردند و برنامه‌های رزم‌حسینی را مورد نقد و بررسی قرار دادند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان