ماهان شبکه ایرانیان

علایم شب کوری و آنچه باید درباره این بیماری بدانید

در این مقاله با علایم شب کوری و علل و درمان آن بیشتر آشنا خواهید شد با ما همراه باشید.

علایم شب کوری و آنچه باید درباره این بیماری بدانید

شب کوری از دیدن در هنگام شب و تاریکی اختلال در بینایی ایجاد می کند که به تاری دید و یا کلا در بینایی را مختل می کند. تنها دید ضعیف در هنگام شب مشکل افراد شب کور نیست بلکه هنگامی که از یک محیط روشن به یک محیط کمی تاریک می روند تا دید خود را تطبیق دهند زمان زیادی خواهد برد تا بتوانند ببینند. از علل شب کوری می توان به کمبود ویتامینA، اعتیاد به الکل، گرسنگی مزمن، قرار گرفتن در معرض نور بسیار شدید، عوامل وراثتی و ژنتیکی، کمبود جذب چربی، التهاب رنگدانه شبکیه چشم و بیماری آب سیاه چشم اشاره کرد که در ادامه مطلب با علایم شب کوری بیشتر آشنا می شوید.

علت شب کوری

بیماری شب کوری

این بیماری چشمی در هنگام شب دید این افراد را ضعیف می کند که به عنوان یک بیماری در بینایی محسوب می شود که در حقیقت شب کوری واقعی غیر معمول می باشد و در اغلب موارد فرد دچار مشکلات دید در شب و عدم تطابق دید در شب است. این بیماری بیشتر در مردان رخ می دهد که به صورت ارثی از زمان تولد در فرد وجود دارد و روز به روز بیشتر و پیشرفت خواهد کرد.

آشنایی با علایم شب کوری

عامل و علایم شب کوری

بروز این بیماری در افرادی که کمبود ویتامین A دارند بیشتر دیده می شود همچنین در اشخاصی که کمبود رنگدانه ارغوانی و اختلال در تشکیل سلول های گیرنده های نوری در سلول ها مسئولیت دارند در تاریکی شب است. که این بیماری رو به افزایش و پیشرفت است و از زمان نوجوانی آغاز می شود. عوامل اصلی افزایش دهنده بیماری شب کوری سن زیاد، ژنتیک این بیماری از خانواده به ارث می برد، بیماری بدن مثل: دیابت، فشار خون بالا و اختلالات کبدی، رژیم غذایی صحیح مثل خوردن ویتامین A در محصولات دامی و حیوانی بیشتر می باشد.

درمان و علایم شب کوری

برای تشخیص علایم شب کوری با نگاه به فرد بیمار به راحتی می توان تشخصیص داد که این علایم عبارتند از؛

مشکل در رانندگی: یکی از شایع ترین علایم شب کوری که بیماران مبتلا را آزار می‌دهد دشوار شدن رانندگی است. اگر به رانندگی این افراد دقت کنید خواهید دید که بسیاری از آنها در جاده کم نور دچار مشکل دید می‌شوند.

مشکل در دیدن واضح ستاره‌ها: نور ستاره یکی از نعمت‌ هایی است که افراد مبتلا به شب کوری از آن بی‌ بهره اند. اغلب افرادی که به علایم مبتلا هستند، نمی‌توانند به طور واضح نور ستاره‌ ها را ببینند. اگر دیدید که ستاره‌ها تاریک می‌شوند به چشم پزشک مراجعه نمایید.

شب کوری چه زمانی اتفاق می افتد؟

درمان شب کوری

وجود این بیماری از زمان بقراط تا اکنون می باشد که در آن دوران ورقه های جگر حیوانات را روی چشمان می گذاشتند تا درمان شوند. امروزه با پیشرفت علم بهتر فهمیدند که علایم شب کوری از کمبود ویتامین آ می باشد که در جگر بسیاری از حیوانات این ویتامین یافت می شود. اگر بخواهید این بیماری را تشخیص دهید با انجام یکسری از آزمایشات قبل ازدواج یا قبل بارداری بیشتر تشخیص خواهید داد. برای درمان شب کوری بهتر است مصرف ویتامین E و غذاهای حاوی ویتامین A با دوز بالا برای مبتلایان به شب کوری بسیار ضروری است و مانع پیشرفت بیماری در افراد مبتلا می شود. در همین مسئله بیشتر پزشکان تغذیه توصیه می کنند سبزیجاتی مانند: هویج، چغندر، اسفناج، جعفری، زردآلو، سیب زمینی شیرین، میوه ها و غذاهای دریایی در سبد غذایی مبتلایان به مقدار فراوان استفاده کنند. همچنین استفاده از عینک های مخصوص برای دید بهتر به افرادی که علائم شب کوری دارند کمک فراوانی می کند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان