تست پنیری جزء ساندویچ های داغ می باشد و شما می توانید این نوع ساندویچ را به عنوان میان وعده یا صبحانه ای مقوی میل کنید. برای طرز تهیه تست پنیری از ترکیب یک یا چند نوع پنیر استفاده می شود همچنین شما می توانید به این نوع ساندویچ مواد دیگری نظیر قارچ و ژامبون و … را بیفزایید.
طرز تهیه تست پنیری با دو روش مختلف
گبوله سنتی و تست پنیری و تخم مرغ کاسه ای از انواع صبحانه های مقوی و خوشمزه می باشند و اگر شما تمایل دارید در وعده صبحانه خود تنوع ایجاد کنید بهتر است از تهیه این نوع خوراکی ها غافل نشوید.
روش اول : مواد لازم
- کره فاقد نمک : 50 گرم
- موسیر ریز و خرد شده : به میزان لازم
- قارچ خرد شده : 90 گرم
- برگ آویشن : یک قاشق
- آبلیمو : 2 قاشق غذاخوری
- پنیر چدار رنده شده : به میزان لازم
- نان تست سفید : 2 عدد
- پنیر موزارلا خرد شده : صد گرم
مراحل تهیه تست پنیری
کره را درون تابه ای کوچک بریزید سپس تابه را روی حرارت گاز قرار دهید تا ذوب شود و موسیر را به کره بیفزایید و به مدت یک دقیقه موسیر را تفت دهید.
قارچ را به موسیر بیفزایید و به مدت دو دقیقه مود را هم بزنید سپس آبلیمو و آویشن را به موسیر بیفزایید و به مدت یک دقیقه مواد را بپزید سپس تابه را از روی حرارت گاز بردارید و اجازه دهید تا مواد مقداری خنک شوند.
پنیر چدار رنده شده را روی یک نان تست قرار بدهید و روی آن را با مخلوط پنیر موزارلا و قارچ پر نمایید سپس یک نان تست دیگر روی آن قرار بدهید و 30 گرم کره باقی مانده را درون تابه ای کوچک بریزید و تابه را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا ذوب شود.
ساندویچ ها را درون قابلمه قرار دهید و بدون اینکه قابلمه را بچرخانید به مدت 3 دقیقه آن ها را بپزید تا طلایی شوند سپس آن ها را از درون قابلمه بیرون آورید.
پنیر چدار را به صورت یکنواخت درون تابه بریزید سپس ساندویچ را روی پنیر قرار بدهید و این کار را با سرعت انجام دهید تا پنیر به خوبی به نان تست بچسبد. به مدت سه دقیقه نان را بپزید و در صورت لزوم نیز کره بیشتری را به ساندویچ بیفزایید تا به تابه نچسبد.
نان تست را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم نمایید و برگ های آویشن و نمک را روی آن قرار دهید و ساندویچ را میل کنید.
روش دوم : مواد لازم
- پنیر موزارلا : به میزان لازم
- نان تست : دو عدد
- کره : به میزان لازم
مراحل تهیه تست پنیری خوشمزه
مقداری کره را روی هر قسمت از نان ها بمالید.
سپس مقداری پنیر را روی یکی از نان ها قرار دهید.
نان دیگر را هم روی آن قرار بدهید و نان تست را درون تابه ای تفلون قرار بدهید و اجازه دهید تا روی نان ها سرخ شود و پنیر داخل آن ها ذوب شود.
دو طرف نان ها را نیز سرخ نمایید سپس ساندویچ را درون ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید.
در این بخش از آشپزی مجله آرگا با دستور تهیه تست پنیری در خدمت شما عزیزان بودیم که امیدواریم با توجه به روش های ذکر شده بتوانید این نوع صبحانه بی نظیر را در منزل به راحتی تهیه نمایید.