خبرگزاری تسنیم: حسین راغفر به رادیو اقتصاد افزود: پرداخت یارانه نقدی جزء اتلاف منابع ملی حاصل دیگری به همراه نداشته است.
وی اظهار داشت: تزریق چنین پولی به جامعه بدون اینکه کار و تلاشی صورت گرفته باشد و در مقابل خدمت یا کالایی تولید شده باشد به شدت تورم زاست.
استاد اقتصاد و عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا (س) گفت: منابعی که امروز در قالب یارانه نقدی در کشور پرداخت می شود حجم بسیار بزرگ و قابل سرمایه گذاری در حوزه های مختلف اقتصادی است.
وی افزود: متاسفانه این منابع به سهولت در اختیار افرادی قرار می گیرد که به هیچ وجه استحقاق دریافت آن را ندارند.
راغفر در ادامه با بیان اینکه پرداخت یارانه نقدی از سال 1389 در کشور آغاز شده است، اظهار داشت: سالی 42 هزار و 500 میلیارد تومان فقط یارانه نقدی در طول 10 سال گذشته به مردم پرداخت شده است.
وی ادامه داد: اگر دولت نصف این منابع را هم صرفه جویی و صرف ایجاد اشتغال برای اقشار کم درآمد در جامعه می کرد تا حالا رقم بسیار بزرگی در کشور سرمایه گذاری شده بود.
استاد اقتصاد و عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا (س) گفت: متاسفانه پرداخت یارانه نقدی همواره یک امر سیاسی و در عین حال ساده ترین کار است.
وی با اشاره به اینکه ضرورتا ساده ترین کار به معنای موثرترین روش نیست، افزود: پرداخت یارانه نقدی در کشور به یقین مشکلات عجیب و غریبی از جمله تامین منابع برای پرداخت یارانه نقدی، افزایش شدید هزینه های دولت و بسیاری موارد دیگر را به دنبال دارد.
راغفر اظهارداشت: بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت بارها گلایه داشته از اینکه درآمدهای نفتی که باید صرف سرمایه گذاری و توسعه فرصت های تولید انرژی در کشور شود، این منابع صرف پرداخت یارانه های نقدی می شود.
وی همچنین در خصوص وضعیت بورس در کشور توضیح داد: بطورکلی از همان اسفند ماه سال گذشته اخطارهای مکرری داده شد مبنی بر اینکه افزایش قیمت ها در بورس هیچ مبنای اقتصادی ندارد و بیشتر سیاسی است.
استاد اقتصاد و عضو هیئت علمی دانشگاه الزهرا (س) با بیان اینکه حباب بزرگی که در بورس ایجاد شده بود بخشی تخلیه شده است، یادآور شد: این وضعیت آسیب های خیلی جدی داشت به خصوص برای طبقاتی که با کارکردهای بورس آشنا نبودند و چه بسا ممکن است درآمدهای بزرگی را از دست داده باشند.