ماهان شبکه ایرانیان

نحوه ساخت و اجرای کمد دیواری

ساخت کمد دیواری برخلاف کمد های قدیمی و سنتی فضای خیلی کمی از اتاق را در بر خواهد گرفت.

 

آموزش ساخت کمد دیواری ریلی

در گذشته های دور افراد برای نگهداری از لباس ها و وسایل خود از صندوقچه های قدیمی استفاده می کردند، اما امروزه کمتر کسی را می توان دید که از این صندوقچه ها برای مراقب از وسایل خود بهره ببرد. روی کار آمدن کمد های دیواری و کاربرد آن ها در زندگی  توانسته است که نقش این صندوقچه ها را کم رنگ تر کند.

هنگام اجرای کمد دیواری این موضوع را در نظر داشته باشید که به سختی می توان آن را تعویض کرد، بنابراین باید در انتخاب و متریال و نحوه اجرای آن تمام دقت خود را به کار ببرید. در هنگام طراحی و نصب کمد های دیواری نکته های زیادی وجود دارد که در این مقاله آن ها را برای شما بیان خواهیم کرد. در ادامه مطالب برای شما از ویژگی های یک کمد دیواری خوب و نحوه اجرای آن مطالبی را قرار خواهیم داد.

ساخت کمد دیواری برخلاف کمد های قدیمی و سنتی فضای خیلی کمی از اتاق را در بر خواهد گرفت. برای آموزش ساخت کمد دیواری باید این نکته را عرض کنیم که توجه به مکان و متراژی که در اختیار شما قرار می گیرد بسیار مهم است، چرا که به عنوان مثال نمی توان درون اتاق های کوچک کمد دیواری های بزرگی را اجرا کرد.

ویژگی کمد های دیواری

هنگامی که برای قراردادن لباس های خود در جایی مناسب به فکر ایجاد کمد دیواری درون اتاق ها هستید، باید این نکته را به یاد داشته باشید که کمد های دیواری قسمتی از اتاق شما را در بر خواهند گرفت، بنابراین باید به جنسی که انتخاب می کنید و طرحی که در نظر دارید فکر کنید.

نوع کمد دیواری

هنگامی که مشتری ها قصد دارند از طراح کمد دیواری بخواهند که یک کمد مناسب برای آن ها طراحی نماید باید از نوع کمد ها از لحاظ کارایی اطلاع داشته باشند. همان طور که در آموزش کابینت سازی هم گفته شد انتخاب نوع و مدل برای کمد های دیواری هم امری مهم به شمار می رود.

به طور کلی می توان کمد های دیواری را به سه دسته ریلی، کشویی و کلاسیک تقسیم کرد. شما با توجه به فضایی که در اختیار دارید می توانید مناسب ترین کمد را برای اتاق خود انتخاب کنید.

فضای های خالی  کمد دیواری

بسیاری از افراد ممکن است از کمد دیواری برای محیط های اداری و محل کار خود استفاده نمایید، پس بهتر است با توجه به مکانی که قرار است کمد دیواری را جایگذاری کنید  اندازه فاصله ها را در نظر داشته باشید.

 به این معنی که کمد دیواری برای اتاق خواب به فضای بیشتری نیاز دارد، اما کمد هایی که به عنوان مثال برای اتاق کودکان یا محیط های اداری ساخته می شوند با فضای کمی می توان آن ها را اجرا کرد.

کیفیت مواد اولیه

برای آموزش ساخت کمد دیواری سامان چوب باید این موضوع را بیان کنیم  که استفاده از مصالح مرغوب و با کیفیت باعث طول عمر بیشتر کمد های دیواری می شود.  در گذشته از فرآورده های چوبی برای ساخت و اجرای کمد ها استفاده می شد.

 بعد از گذشت مدت زمان زیادی ام دی اف و پی وی سی هم وارد بازار شد، که امروزه بیشتر کمد های دیواری را با همین مواد اولیه خواهند ساخت.  در کنار نوع مواد اولیه روکش هایی وجود دارد که آن ها هم از جنس های مختلفی برخوردار هستند، اما باید بگوییم استفاده از چوب طبیعی می تواند به دوام و ماندگاری کمد شما کمک زیادی کند.

امنیت کمد دیواری

بسیاری از افراد برای اینکه زیبایی خاصی به کمد های خود دهند از نصب قفل بر روی آن ها خود داری می کنند، از این رو باید به این موضوع واقف باشید که کمد دیواری جای مناسبی برای نگهداری از اشیاهای گران قیمت نیست.

 گاهی اوقات شما می توانید کشوهایی را برای نگهداری از این وسایل در نظر بگیرید و بر روی آن یک قفل مناسب را نصب نمایید. در آموزش ساخت کمد دیواری ریلی باید به این موارد جزئی و پیش پا افتاده ای که وجود دارد نهایت دقت را داشته باشید.

جنس های به کار رفته برای ساخت کمد دیواری

در مطالب بالاتر ذکر شد که از جنس های مختلفی برای ساخت کمد دیواری استفاده می کنند که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت.

مواد اولیه از جنس PVC

اگر دقت داشته باشید جنس این نوع از کمد ها مانند ام دی اف می باشد، یعنی بدنه و مغز آن ها را ام دی اف تشکیل می دهد  که بر روی آن یک روکش ضد آب را به اسم PVC می پوشاند.  این نوع از کمد های دیواری از ظاهر بسیار زیبایی برخوردار هستند ، اما در مقابل گران ترین نوع کمد های دیواری به شمار می روند.

کمد دیواری از جنس MDF

 یکی از رایج ترین مصالحی که برای ساخت کمد دیواری مورد استفاده قرار میی گیرد ام دی اف می باشد که بدنه آن یونیت سازی می شود  و دارای مقاومت بسیار بالایی هم هستند. در مباحث مربوط به کابینت سازی نیز، جنس MDF بسیار کاربرد دارد و در میان مردم رواج زیادی دارد.

کمد دیواری های گلاس

برای آموزش ساخت کمد دیواری حرفه ای باید بگوییم که نوعی دیگر از کمد های دیواری وجود دارند که از زیبایی خاصی برخوردار هستند و می توان آن ها را برای کمد دیواری مورد استفاده قرار داد. های گلاس دارای ویژگی هایی خاصی است که یکی از آن ها ضد آب بودن می باشد. این مصالح،  مغزی از ام دی اف را دارا هستند  و روکش هایی را برای زیبایی بر روی آن ها قرار خواهند داد.

آموزش کابینت سازی

فرایند ساخت کمد دیواری

مراحل بسیاری وجود دارد که شما هنگام اجرای یک کمد دیواری باید آن ها را مرحله به مرحله به انجام برسانید. اولین مرحله انتخاب مدل کمد دیواری است یعنی برای راحتی استفاده باید این موضوع را برای مشتری بیان کنید که هر نوع کمد دیواری از چه ویژگی هایی برخوردار است.

اندازه گیری محلی که قرار است کمد دیواری درون آن قرار گیرد از موارد دیگری به شمار می رود  که به متراژ اتاق بستگی دارد. طراحی کمد دیواری، خرید مواد اولیه مرغوب و با کیفیت، برش قطعات اندازه گیری شده، وصل کردن قطعه ها به هم و رنگ آمیزی کمد دیواری که باعث می شود زیبایی منحصر به فردی برای کمد ایجاد شود، از دیگر مراحلی است که باید آن ها را هنگام آموزش کابینت سازی سامان چوب فرا بگیرید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان