ماهان شبکه ایرانیان

دانستنی‌های مهم پیرامون تزریق چربی

در طی گذشت زمان و افزایش عمر انسان، چین و چروک‌هایی در نواحی مختلف بدن به وجود می‌آیند. برای از بین بردن این چین‌وچروک‌ها، راه‌هایی مانند تزریق چربی وجود دارد؛ اما موضوع مهمی که وجود دارد

دانستنی‌های مهم پیرامون تزریق چربی

به قلم : دکتر لادن ناظمی - پوست و مو

 

تحریریه زندگی آنلاین : در طی گذشت زمان و افزایش عمر انسان، چین و چروک‌هایی در نواحی مختلف بدن به وجود می‌آیند. برای از بین بردن این چین‌وچروک‌ها، راه‌هایی مانند تزریق چربی وجود دارد؛ اما موضوع مهمی که وجود دارد، ماندگاری تزریق چربی است. ماندگاری تزریق چربی بسیار اهمیت دارد؛ زیرا اگر این ماندگاری کم باشد، شما باید پس از مدتی کوتاه دوباره تزریق را انجام دهید.

تزریق چربی راه خوبی برای جبران حجم از دست رفته بدن در طی پیری و جوان‌سازی بدن است. از آنجا که چربی از بدن خود فرد گرفته می‌شود، خطراتی مثل آلرژی یا پس زدن را به همراه ندارد و برای بسیاری از افراد که به دنبال اطلاعاتی در مورد این روش هستند، این نکته حائز اهمیت است که ماندگاری این تزریق چه مدت خواهد بود؟

بیشتربخوانید:

دانستنی های مهم درباره تزریق چربی صورت

 

 

 

نحوه انجام تزریق چربی

در این روش از چربی‌های بدن متقاضی برای حجیم سازی استفاده می‌شود؛ درصورتی‌که در روش‌های دیگر از مواد خارجی برای این کار استفاده می‌کنند. این روش به‌گونه‌ای است که از قسمت‌هایی همانند شکم، ران پا و زیر بازو که چربی اضافه ‌دارند، چربی را برداشت می‌کنند، سپس طی مراحلی آن را به قسمت موردنظر تزریق می‌کنند.

تزریق چربی به دو روش برداشت انجام می‌گیرد که یکی از این روش‌ها تحت عنوان لیپوساکشن شناخته می‌شود. این برداشت به‌گونه‌ای است که جراح با سرنگ‌هایی از مناطق ذکرشده چربی برداشت می‌کند، سپس چربی موردنظر را از خون و سلول‌های آسیب دیده جداسازی و آن را به محل‌هایی که شما خواستارترمیم آن هستید، تزریق می‌کند.

روش دیگری برای برداشت چربی، لیپوتیک نام دارد. در این روش از دستگاه لیپوتیک استفاده می‌شود که در زمان اندکی چربی قابل توجهی برداشت می‌کند. این روش عوارض کمتری نسبت به لیپوساکشن دارد؛ ازاین‌رو هزینه بیشتری باید بابت آن بپردازید.

بیشتربخوانید:

توصیه های ضروری قبل از تزریق چربی

عوامل تأثیرگذار در ماندگاری تزریق چربی

در ابتدا نباید فراموش کرد که تزریق چربی یک راهکار دائمی نیست و مانند دیگر عمل‌های زیبایی این روش هم یک بازه زمانی ماندگاری و دوام دارد. نهایت ریزش سلول‌هایی که بعد از انتقال چربی مشاهده و گزارش شده است 50 درصد است و تکرار انتقال چربی بعد از ریزش و البته نه محو شدن کامل آن‌ها باید انجام بگیرد. افرادی که در مراکز معتبر و زیر نظر پزشک دارای مهارت و تخصص لازم انتقال چربی را انجام می‌دهند و خود مراقبت‌های لازم بعد از آن را به طور کامل انجام می‌دهند تا سال‌ها با اندام ایده آل خود زندگی می‌کنند. پس شاید تزریق چربی دائمی نباشد؛ اما ماندگاری بالایی خواهد داشت که در گرو مراقبت‌های فردی است.

علاوه بر موارد فوق، نکته مهم و اساسی که در تزریق چربی باید دانست این خواهد بود که در برخی اندام‌ها اصولاً ماندگاری انتقال چربی از اندام دیگر بیشتر خواهد بود و نباید انتظارات یکسانی از این عمل زیبایی و ماندگاری آن داشت. به طور مثال ماندگاری تزریق چربی در گونه بیش از خطوط کناری لب است.

یکی از عواملی که تزریق چربی را به عنوان ماندگارترین فیلر معرفی می‌کند، ساختار و نوع چربی‌ها است. ساختار چربی‌ها در بدن هر انسانی متفاوت است. هنگام تزریق چربی، از چربی‌های بدن خود بیمار استفاده می‌شود. نتایج موفقیت‌آمیز و ماندگاری که از تزریق چربی به دست می‌آید، به دلیل همین سازگاری چربی‌ها است و ساختار چربی‌های بدن بیمار کاملاً مشابه است و فقط در نوع محل قرارگیری با یکدیگر متفاوت هستند.

 

به‌طورکلی ماندگاری چربی در ناحیه‌ای که تزریق شده است به عوامل مختلفی بستگی دارد که می‌توان به آن موارد اشاره کرد:

1- اگر تزریق چربی توسط یک پزشک با تجربه انجام گیرد، مطمئناً آن تزریق چربی به مدت طولانی، ماندگاری خواهد داشت و بدون هیچ‌گونه کبودی و تورم خواهد بود.

2- سن

3- جنسیت

4- داشتن سابقه‌ی بیماری خاص در فرد

5- ژنتیک

6- شرایط آب و هوایی محیط

7- کلینیکی که فرد به آن مراجعه می‌کند و تزریق چربی در آن صورت می‌گیرد. توجه کنید که تزریق چربی باید در بیمارستان‌ها و یا اتاق‌های مجهز و جراحی انجام گیرد.

8- تعداد جلساتی که فرد برای تزریق چربی به آن مراجعه می‌کند تا این تزریق چربی صورت گیرد.

9- میزان ورزشی که روزانه انجام می‌شود و یا پیاده‌روی که در افراد باعث چربی سوزی می‌شود.

 بیشتربخوانید:

همه چیز درباره تزریق چربی

مزایا و معایب تزریق چربی

مزیت اصلی: همان‌طور که قبلاً عنوان شد این نوع روش ترمیمی از طریق برداشت گرافت‌های چربی از بدن خود فرد انجام می‌شود. به همین دلیل احتمال واکنش‌های آلرژیک سیستم ایمنی بدن برای پس زدن چربی کاهش می‌یابد. از طرفی پیوند چربی در مقایسه با دیگر روش‌های ترمیمی ماندگاری بیشتری دارد و روشی کم تهاجم و مؤثر برای جوان‌سازی پوست است.

معایب: استخراج و آماده‌سازی چربی فرآیندی زمان‌بر و پرهزینه است. از طرفی هرچقدر وسعت ناحیه بیشتر باشد، این فرآیند طولانی‌تر خواهد شد. به همین دلیل تزریق چربی در سینه‌ها یا باسن به چندین جلسه درمانی نیاز دارد.

 

 

زمان انجام تزریق چربی

 چربی به بدن در موارد زیر کمک‌کننده است و نتیجه رضایت‌بخشی را به دنبال خود دارد.

 اگر صورتی دچار فرورفتگی‌های شدید مانند چروک‌های عمیق، جای زخم و خراشیدگی و همچنین افتادگی شده باشد.

 اگر فرد متقاضی به دنبال روشی ماندگارتر از روش‌های پرکننده دیگر مانند تزریق ژل است.

 اگر فردی به دنبال بهبود برجستگی‌های بدن خود است.

 اگر فردی کاندید بازسازی فرم و اندازه سینه خود باشد و یا به دنبال پر کردن بی‌نظمی‌های ایجادشده در سینه در پی عمل درمانی یا زیبایی باشد.

 اگر شخصی به دنبال جوان‌سازی پوست خود در صورت و دست است، جوان‌سازی با تزریق چربی راه‌حلی اثربخش است.

 بیشتربخوانید:

مزایا و عوارض پلکسر چیست؟

عوارض تزریق چربی

به‌صورت کلی عوارض و خطرات احتمالی تزریق چربی عبارت‌اند از:

  واکنش آلرژیک به بی‌حسی موضعی یا بیهوشی  عفونت  اختلال در حس پوستی یا لامسه  زخم  واکنش آلرژیک به چربی تزریق شده که می‌تواند به دلیل عدم رعایت نکات ایمنی باشد.  آسیب به ساختارهای پوستی به دلیل تجربه کم پزشک  نتایج نامطلوب که باعث طولانی‌تر شدن دوران نقاهت و درمان می‌شوند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی