کمربندهای خود را ببندید و سفت بنشینید که می خواهیم ببینیم چقدر سریع می توانیم حرکت کنیم!
به گزارش سایت طلا، تاکنون بالاترین سرعتی که یک انسان توانسته بدود حدود 43 کیلومتر بر ساعت بوده است، سرعتی که یوسین بولت در نقطه میانی رکورد جهانی دوی 100 متر خود به آن رسید. اما انسان ها سریع تر از آن هم می توانند حرکت کنند.
بالاترین سرعتی که می توانیم به آن برسیم شاید به این بستگی داشته باشد که عضلات بدن مان تا چه حد بتوانند سریع حرکت کنند. عضلات ما باید بتوانند به سرعت 64 کیلومتر بر ساعت برسند.
دست ها و پاهای ما هنگام برخورد با زمین تنها مقدار مشخصی از فشار را می توانند تحمل کنند. به همین دلیل است که با اسکیت می توانید از یک دونده جلو بزنید چون سُر خوردن امکان اصطکاک بیشتری را فراهم می کند.
چیزی که می تواند باعث شود بسیار سریع تر بدویم این است که پاهای بلندتر و لگن بسیار پهن تر، یا پاهای اضافه داشته باشیم، مانند حشرات.
در سال 2016، رکورد سرعت نه تنها در پیست های دو و میدانی، بلکه در پیست های اسکی فرانسه هم شکسته شد.
رکورد جهانی اسکی آلپاین (اسکی از تپه یا کوه به سمت پایین) به یک مربی اسکی ایتالیایی و راهنمای کوهستان تعلق دارد.
در سال 2016، این مربی با کمک نیروی جاذبه توانست رکورد سرعت حرکت انسان در خشکی را به حدود 254 کیلومتر بر ساعت برساند. او انتهای مسیر را در عرض تنها 2 ثانیه طی کرد.
بیشترین سرعتی که یک سوسک ببری می تواند بدود 8 کیلومتر بر ساعت است. شاید سرعت زیادی به نظر نرسد اما در نظر داشته باشید که در هر ثانیه 120 واحد از طول بدن خود را حرکت می دهد.
جهت مقایسه خوب است بدانید که یوسین بولت در هر ثانیه حدود 6 واحد از طول بدن خود را حرکت می دهد. او برای پیروزی بر یک سوسک ببری در مسابقه، باید با سرعت 772 کیلومتر بر ساعت بدود. این میزان به اندازه ی سرعت پرنده ی قدرتمند و پرسرعت شاهین بحری است.
سوسک های ببری به عنوان یک حشره دید بسیار تیزی دارند، اما هنگام دویدن دنیا پیش چشمانش تبدیل به یک لکه ی بی شکل می شود. این بدان معنی است که سوسک های ببری هنگام دویدن باید هر از گاهی از حرکت بایستند تا ببینند که کجا هستند.
بنابراین سوسک های ببری واقعاً سریع اند، اما یک نوع مایت به خصوص وجود دارد که سرعت حرکت آن حدود 2،092 کیلومتر بر ساعت است. این مایت که جثه ای به اندازه ی یک دانه ی کنجد دارد می تواند 322 واحد از طول بدن خود را در هر ثانیه حرکت دهد. این در حالی است که اغلب گربه ها عمده ی طول روز به اندازه ی صفر برابر طول بدن خود می دوند.
گرچه ما انسان ها قرار نیست به این زودی به چنین سرعت حرکتی دست یابیم، اما به لطف مغزهای بزرگ مان چند ترفند برای این منظور در آستین داریم. در حقیقت می توانیم برای این کار از فناوری استفاده کنیم.
سریع ترین سرعت حرکتی که روی زمینی به مساحت حدود 1/5 کیلومتر داشته ایم، 1،227 کیلومتر بر ساعت بوده است. این اتفاق در سال 1997 در ایالت نوادای آمریکا به وسیله ی خودروی مافوق صوت تراست اِساِسسی (خودرویی که با موتور جت حرکت می کند) رخ داده است.
برای اولین رکورد دستاورد بزرگی محسوب می شد. در سال 1898 یک مرد فرانسوی توانست با خودروی برقی خود به سرعت 63 کیلومتر بر ساعت برسد.
در آسمان نیز با سرعت 3/3 ماخ حرکت کرده ایم که حدود 3،379 کیلومتر بر ساعت است که به لطف پرسرعت ترین جت دنیا که Lockheed SR-71 Blackbird نام دارد، امکان پذیر شده است.
این هواپیما بالاترین سرعت ندارد. تنها چیزی که سرعت آن را محدود می کند، دمای هوا است. در حقیقت اگر این هواپیما می توانست هر قدر که مایل بود سریع حرکت کند، به معنای واقعی کلمه، میان زمین و آسمان ذوب می شد.
روی آب، رکورد بالاترین سرعت حدود 510 کیلومتر بر ساعت است. یک هواپیمای آب نشین به نام Spirit of Australia در سال 1978 به این رکورد دست یافت.