ماهان شبکه ایرانیان

شناسایی ۸۷۷ نقطه حادثه خیز جاده ای در کشور

جعفر شهامت مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی نیز در این نشست کمبود ناوگان مسافربری خراسان رضوی بویژه در روزهای اوج سفر مانند اربعین و دهه آخر صفر را ۴۰۰ دستگاه اتوبوس عنوان کرد.

 معاون حمل‌ و نقل وزارت راه و شهرسازی گفت: پس از بررسی های کارشناسی و آسیب شناسی راههای کشور 877 نقطه حادثه خیز جاده ای شناسایی و این عدد به تصویب کمیسیون ایمنی راه ها رسید.

به گزارش ایرنا؛ شهریار افندی زاده امروز چهارشنبه در جمع مسوولان و کارشناسان راهداری خراسان رضوی افزود: پیش از این مراجع متولی راهها همچون پلیس اعداد متفاوتی از نقاط پرحادثه جاده ای تا پنج هزار نقطه اعلام کرده بودند که با استفاده از داده های علمی سازمان راهداری حدود 877 مورد آن مورد تایید نهادهای مسوول قرار گرفت.

وی راهداری را سازمانی تخصصی عنوان کرد و با ابراز تردید در دقیق بودن برخی آمارها گفت: از حدود 14 سال قبل پلیس اعلام می کند 60 درصد سوانح جاده ای در 30 کیلومتری منتهی به شهرها روی می دهد، آیا این عدد نباید تاکنون تغییر کرده باشد و اساسا آیا اینها مبنای علمی دارند؟

جعفر شهامت مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای خراسان رضوی نیز در این نشست کمبود ناوگان مسافربری خراسان رضوی بویژه در روزهای اوج سفر مانند اربعین و دهه آخر صفر را 400 دستگاه اتوبوس عنوان کرد.

وی گفت: از شهریور ماه پارسال تاکنون و با طرح تحول بهسازی راهها هزار و 280 کیلومتر راه استان بهسازی شده است که بخش عمده آن دالان های شریانی نیشابور و سبزوار و مسیرهای محل تردد کامیون مانند جاده خواف بوده است.

وی اظهار کرد: با رفع مشکل تامین قیر سایر راه های اصلی استان خراسان رضوی نیز بهسازی خواهد شد و در مجموع به احداث 998 کیلومتر راه در قالب آزاد راه، تعریض جاده، ساخت باند دوم و تبدیل راه فرعی به اصلی نیاز داریم.

خراسان رضوی با پنج هزار و 200 کیلومتر راه آسفالته اصلی و فرعی، هفت هزار و 600 کیلومتر راه آسفالته روستایی و هفت هزار و 760 کیلومتر راه غیرآسفالته از نظر طول راه‌ها در جایگاه دوم کشور قرار دارد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی