ماهان شبکه ایرانیان

تجهیز تأسیسات آب ۱۲ شهر و روستای خواف به سیستم کنترل از راه دور

مدیر امور آب و فاضلاب خواف گفت: تأسیسات آبرسانی ۱۲ شهر و روستای این شهرستان مرزی به سیستم تله‌متری کنترل از راه دور تجهیز شد.

تجهیز تأسیسات آب 12 شهر و روستای خواف به سیستم کنترل از راه دور

به گزارش خبرآنلاین از خراسان محسن چهکندی با اعلام این خبر افزود: تأسیسات آبرسانی 12 شهر و روستای خواف به سیستم تله‌متری کنترل از راه دور تجهیز شد که هدف از نصب سیستم‌های تله‌متری را رصد و تحلیل عملکرد 25 مخزن ذخیره ذخیره و منابع تأمین آب شهرستان و ایستگاه‌های پمپاژ است.

مدیر امور آب و فاضلاب خواف افزود: مدیریت تولید، ذخیره و توزیع آب، کنترل سطح و جلوگیری از سرریز آب مخازن و کاهش مصرف انرژی بخشی از مزایای بکارگیری از این سیستم است.

به گفته وی امور آب و فاضلاب خواف تأمین آب شرب 31 هزار و 28 مشترک شهری و 21 هزار و 824 مشترک روستایی با 426 کیلومتر خط انتقال و 860 کیلومتر شبکه توزیع آب را بر عهده دارد.

46

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان