ماهان شبکه ایرانیان

معاون وزیر ورزش و جوانان : میانگین سن ازدواج در کلان‌ شهرها ۲۹ سال و به نوعی یک فاجعه است/ در هیچ کجای دنیا، زندگی آماده برای حضور جوانان نیست

معاون وزیر ورزش و جوانان بیان کرد: میانگین سن ازدواج در کلان‌شهر های کشور ۲۹ سال و به نوعی یک فاجعه است. بنابراین نیازمند عزم راسخی برای تشویق جوانان کشور به ازدواج هستیم.

معاون امور جوانان وزیر ورزش و جوانان با تاکید بر لزوم فرصت‌سازی برای جوانان، گفت: نیازمند کاهش سن ورود به بازار کار و سن ازدواج جوانان هستیم.
 
به گزارش ایسنا؛ سینا کلهر امروز (19 اسفند ماه) در مراسم تجلیل از جوانان برتر استان یزد که در جشنواره «جوانان برتر ایران زمین» برگزار شد، اظهار کرد: یکی از دلایل اینکه امروز از تجلیل جوانان صحبت می‌کنیم، معطوف کردن توجه‌ها به سرمایه‌های اصلی این سرزمین است.
 
وی با بیان اینکه گاهی نسبت به جوانان کشور بی‌توجهیم، گفت: اگر بعد از 10 سال این مراسم دوباره در حوزه جوانان در حال برگزاری است، به همین دلیل است چون گاهی بهترین زمان‌های آنتن تلویزیون به افرادی تعلق می‌‎گیرد و ناگهانی در کشور شناخته می‌‎شوند، ولی ده‌ها جوان که حتی جزو دانشمندان برتر کشور و جهان هستند، در استان خودشان ناشناخته می‌مانند.
 
کلهر با تاکید بر اینکه اگر امروز از پیشرفت در کشور حرف می‌زنیم، این پیشرفت محصول تلاش همین جوانان است، بیان کرد: در ایران بیش از اندازه برای توانمندسازی جوانان وقت صرف می‌کنیم، در حالی که بیش از آن، نیازمند فرصت‌سازی برای جوانان هستیم.
 
وی با بیان اینکه تلاش معاونت جوانان کشور این است که میدان عمل را برای جوانان کشور فراهم کند، ادامه داد: در حالی سن ورود به بازار کار برای یک جوان در کشورهای پیشرفته 18 سالگی است که این رقم در ایران 30 سال است. بنابراین اولین و مهمترین تلاش باید کاهش جهشی سن ورود این قشر به حوزه کار باشد.
 
معاون وزیر ورزش و جوانان بیان کرد: میانگین سن ازدواج در کلان‌شهرهای کشور 29 سال و به نوعی یک فاجعه است. بنابراین نیازمند عزم راسخی برای تشویق جوانان کشور به ازدواج هستیم.
 
کلهر خطاب به جوانان گفت: در هیچ کجای دنیا، زندگی آماده برای حضور جوانان نیست، بلکه باید زندگی را خودمان بسازیم. بنابراین نیازمندیم این فرهنگ نادرست را در جامعه با عزمی جدی تغییر دهیم.
 
زهیر حاجی حسینی، مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد در ابتدای این نشست، اظهار کرد: جشنواره «جوان برتر ایران زمین» در قالب طرحی از سوی وزارت ورزش و جوانان از دو ماه قبل فعالیت خود را با شناسایی و معرفی جوانان برتر آغاز کرد و این جوانان در 10 حوزه توسط دستگاه‌های اجرایی شناسایی شدند.
 
وی ادامه داد: افراد شناسایی‌شده براساس کارهای‌شان داوری شدند و در نهایت از هر حوزه، سه نفر به‌عنوان برگزیده استانی انتخاب و در این مراسم تجلیل خواهند شد. هرچند همه جوانان این مرز و بوم، نمونه و سرآمد هستند و در واقع این جشنواره‌ها، بهانه‌ای برای تجلیل از آنهاست.
 
حاجی حسینی افزود: برگزیدگان استانی با راهیابی به مرحله کشوری، پس از داوری و انتخاب برگزیدگان کشوری در مراسم 17 اسفند ماه با حضور وزیر ورزش و جوانان تجلیل شدند.
 
در این مراسم با حضور معاون جوانان وزیر ورزش و جوانان، استاندار و مسؤولان استانی از 30 جوان برگزیده استان در 10 حوزه مختلف تجلیل شد.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان