ماهان شبکه ایرانیان

تمدید معافیت تحریمی عراق برای خرید برق از ایران

معافیت ۱۲۰ روزه عراق از تحریم‌های آمریکا که در ۱۱ ژوئیه تمدید شد، در شرایطی صورت گرفته است که عراقی‌ها از قطعی روزانه برق، به‌ویژه در ماه‌های گرم تابستان رنج می‌برند. این روزها دمای هوا در بسیاری از شهرهای این کشور از ۵۰ درجه سانتیگراد (۱۲۰ فارنهایت) فراتر می‌رود و تقاضا برای تهویه مطبوع فشار بیشتری بر شبکه برق فرسوده عراق وارد می‌کند.

یک سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا گفت، واشنگتن بار دیگر معافیت تحریمی عراق را برای خرید برق از ایران تمدید کرد.
 
به گزارش ایسنا، سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا به پایگاه خبری المانیتور گفت که ایالات متحده معافیت چهار ماهه دیگری از تحریم‌ها را برای خرید برق ایران به عراق اعطا کرده است، درآمدی که به گفته واشنگتن تهران تنها می‌تواند از آن برای مصارف بشردوستانه استفاده کند.
 
ایالات متحده از سال 2018 معافیت‌های منظمی را صادر کرده است تا عراق بتواند نیازهای انرژی کوتاه‌مدت خود را بدون اینکه با تحریم‌های آمریکا مواجه شود، برآورده کند. این در حالی است که واشنگتن همچنان تحریم‌های خود را علیه تهران حفظ و بغداد را تشویق کرده است تا وابستگی خود به گاز طبیعی و برق ایران را کاهش دهد.
 
بنابر گزارش المانیتور، فواد حسین، وزیر امور خارجه عراق هفته گذشته در واشنگتن در دیدار با مقامات وزارت خزانه‌داری آمریکا در مورد اتکای کشورش به معافیت‌های آمریکا برای واردات انرژی از ایران گفت‌وگو کرد.
 
معافیت 120 روزه عراق از تحریم‌های آمریکا که در 11 ژوئیه تمدید شد، در شرایطی صورت گرفته است که عراقی‌ها از قطعی روزانه برق، به‌ویژه در ماه‌های گرم تابستان رنج می‌برند. این روزها دمای هوا در بسیاری از شهرهای این کشور از 50 درجه سانتیگراد (120 فارنهایت) فراتر می‌رود و تقاضا برای تهویه مطبوع فشار بیشتری بر شبکه برق فرسوده عراق وارد می‌کند.
 
سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا در بیانیه‌ای گفت: از سال 2018، به‌طور منظم به عراق اجازه خرید برق از ایران داده شده است. در عین حال، عراق ظرفیت تولید داخلی خود را توسعه و به رویه دولت‌های قبلی ادامه می‌دهد.
 
در ادامه این بیانیه آمده است: بر اساس شرایط معافیت برق عراق، هیچ وجهی به ایران داده نشده است. وجوه حاصل از خرید برق در حساب‌های محدود نگهداری می‌شوند و فقط می‌توانند برای تجارت بشردوستانه و سایر معاملات غیرقابل تحریم از سوی تهران استفاده شوند.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی