رکورد گرم‌ ترین هوای تهران چقدر است؟

دمای پایتخت تاکنون سه بار در تاریخ‌های ۱۲ تیرماه ۱۳۳۷، ۲۳ تیرماه ۱۳۵۲ و ۱۵ تیرماه ۱۳۵۴ به ۴۳ درجه سلسیوس رسیده است.

مدیرکل هواشناسی استان تهران گفت: رکورد بیشترین دمای هوای پایتخت 43 درجه سلسیوس است که در سه سال ثبت شده و بیشترین گرمای هوای استان تهران در سال 92 به میزان 45.6 درجه سلسیوس به ثبت رسید.

مازیار غلامی در گفت و گو با ایسنا افزود: دمای پایتخت تاکنون سه بار در تاریخ‌های 12 تیرماه 1337، 23 تیرماه 1352 و 15 تیرماه 1354 به 43 درجه سلسیوس رسیده است.

مدیرکل هواشناسی استان تهران اضافه کرد: رکورد دمای هوای استان تهران در ورامین 2 مرداد سال 1392 با 45.6 درجه سلسیوس ثبت شد. در همان تاریخ در ایستگاه فرودگاه مهرآباد پایتخت دمای 42.4 درجه سلسیوس به ثبت رسید.

وی ادامه داد: 20 تیرماه سال 1389 در ایستگاه فرودگاه امام (ره) استان تهران دمای 45 درجه سلسیوس و در ایستگاه مهرآباد پایتخت دمای 42.2 درجه سلسیوس ثبت شد.

مدیرکل هواشناسی استان تهران در بخش دیگری از صحبت‌های خود در پاسخ به این پرسش ایسنا که آیا گرمای هوای تهران در سال جاری ناگهانی بوده است، گفت: این موضوع ناگهانی نبود و هم در پیش‌بینی‌های روزانه اعلام و هم 31 تیرماه نسبت به ماندگاری هوای گرم تا امروز (5 مرداد) هشدار داده شد. روز گذشته نیز در هشدار دیگری به تداوم این وضعیت آب و هوایی تا یکشنبه (7 مرداد) اشاره کردیم.

وی با بیان اینکه دوشنبه (8 مرداد) دمای هوای تهران افت می‌کند، تاکید کرد: افت دما به معنای خنک شدن هوا نیست بلکه دما حدود 3 درجه سلسیوس نسبت به روز یکشنبه (7 مرداد) کاهش می‌یابد و از حدود 42 درجه به 39 درجه سلسیوس می‌رسد.

غلامی در پایان درباره وضعیت شدت تابش اشعه فرابنفش با توجه تشدید گرمای هوای تهران گفت: با توجه به ماندگاری هوای گرم و غالبا صاف و آفتابی در تهران، طی روزهای آینده روند افزایش اشعه فرابنفش پیش‌بینی می‌شود که کمیت آن توسط داده‌های ماهواره‌ای مورد پایش و ارزیابی قرار می‌گیرد و احتمال رسیدن شدت تابش این اشعه در روزهای ابتدایی هفته آینده به شرایط قرمز وجود دارد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر