به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) آیتالله سیدهاشم حسینی بوشهری، پیش از ظهر امروز 27 اردیبهشت در هشتمین همایش دفتر همکاریهای آموزش و پرورش و حوزه با عنوان «تربیت اسلامی و فضای مجازی، چالشها و راهکارها»، در مجتمع فرهنگی یاوران حضرت مهدی(عج) جمکران قم، گفت: مربیان فرهنگی در آموزش و پرورش و طلاب در حوزه برای تاثیرگذاری تبلیغ و تعلیمشان باید خود نیز به آنچه که میگویند عامل باشند.
وی افزود: فضای مجازی، عرصهای بدیع و هیجانانگیز است زیرا انسان با حضور در این فضا میتواند به همه اطلاعات موجود در این دنیا پی ببرد.
مدیر حوزههای علمیه کشور تصریح کرد: چت کردن یکی از کارهایی است که امروز جوانان علاقه زیادی به آن دارند به شکلی که 71 درصد افراد بین 15 تا 30 سال حداقل یک بار محیط چت را تجربه کردهاند.
وی افزود: کتابخانههای تخصصی و مجازی زمینه مهم دیگری هستند که گروههای مختلف را به سمت خود میکشند؛ دشمنان میتوانند با سایتها و کتابخانههای تخصصی مجازی، فعالیت خود را بر علیه جوانان ما شدت بخشند.
حسینی بوشهری تصریح کرد: اینترنت و فضای مجازی عرصهای است که امروز پیر و جوان و گروههای مختلف را در سطح جهان تا سطح مراجع عظام تقلید را پوشش داده و مراجع ما نیز از این ابزار برای فعالیتهای علمی خود استفاده میکنند.
وی گفت: باید از این فرصتهای مهم برای ترویج مبانی دینی و الهی و مقابله با تهاجمات دشمن استفاده کنیم.
وی تاکید کرد: فلسفه همکاری حوزه و آموزش و پرورش این است که آموزش و پرورش این ظرفیت عظیم را بسترسازی کند تا حوزه بتوانند با تولید محتوا این سامانه را هدایت کند.
مدیر حوزههای علمیه کشور یادآورشد: آموزش و پرورش دارای ظرفیت عظیمی است که باید با ایجاد زیرساختهای اصولی نسبت به افزایش بهره وری در عرصه تولید و تبلیغ دین در میان نسل جوان بپردازد و به هیچ عنوان نباید از ظرفیت فضای مجازی غافل شویم.
وی ابراز داشت: امروزه پهنای باند ما را غربیها میدهند، ما باید به دنبال خروج از این وضعیت باشیم و این عرصه را خود در دست بگیریم.
معاون جامعه مدرسین با تاکید بر این مطلب که نباید گوگل، عاشورای ما را به نفع صهیونیستها مصادره کند، تصریح کرد: یکی از راههای مقابله با این جریان، اجرای تفاهمنامههای حوزه و آموزش و پرورش است که باید عملیاتی شود.
مدیر حوزههای علمیه با اعلام آمادگی حوزه برای هرگونه همکاری با آموزش و پرورش در زمینه تربیت نسل نوپای کشور اظهارکرد: این همکاریها باید بدور از جناحبندی سیاسی باشد؛ باید اهداف دینی باشد زیرا معلوم نیست کدام جریان سیاسی میتواند تا مدت زمان مشخصی فعالیت کند.