ماهان شبکه ایرانیان

آداب حاجت خواستن

مردى از انصار خدمت امام حسین علیه السلام آمده تصمیم داشت که در خواست حاجتى کند، حضرت علیه السلام فرمود: ((اى برادر انصارى ! آبروى خود را از روانداختن (حضورى و روبرو) نگهدار، و حاجت خود را در نامه اى (نوشته ) بیاور، که من آنچه را در آن آمده و تو را شادمان مى سازد به خواست خدا بر آورد مى سازم ))

مردى از انصار خدمت امام حسین علیه السلام آمده تصمیم داشت که در خواست حاجتى کند، حضرت علیه السلام فرمود: ((اى برادر انصارى ! آبروى خود را از روانداختن (حضورى و روبرو) نگهدار، و حاجت خود را در نامه اى (نوشته ) بیاور، که من آنچه را در آن آمده و تو را شادمان مى سازد به خواست خدا بر آورد مى سازم )).
پس او نوشت : اى اباعبدالله ! فلانى پانصد دینار از من طلب دارد و با اصرار آنرا مى خواهد، به او بفرما تا زمان گشایش به من مهلت دهد.
چون امام علیه السلام ، نامه را خواند وارد منزل شده کیسه اى که هزار دینار داشت بیرون آورد و به او فرمود: ((با پانصد دینار آن بدهى خود را بپرداز و با پانصد دینار دیگر زندگى خود را بچرخان و جز به یکى از سه کس حاجت مبر: شخص دیندار، یا جوانمرد، یا داراى شرافت خانوادگى ، اما دیندار، دین خود را (با برآوردن حاجتت ) حفظ مى کند، اما جوانمرد، از مردانگى خود شرم مى برد (که پاسخت ندهد) و اما با شرافت مى فهمد که تو با رو انداختن به او از آبروى خود گذشتى از این رو در حفظ آبرویت - که نکند بدون برآورده شدن حاجتت برگردى - مى کوشد))


منبع : تبیان
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان