ماهان شبکه ایرانیان

تبلیغات

هر آنچه که مدیران کسب و کار باید درباره CRM بدانند

عوامل زیادی باعث زنده نگه داشتن انسان می‌شود که مهم‌ترین‌شان قلب است. وقتی قلب خوب کار نکند، کم کم کیفیت زندگی پایین می‌آید و در نهایت آدم می‌میرد. مدیریت کسب و کار هم به همین شکل است. تا وقتی که مدیریت بیزینس خوب باشد، همه چیز عالی و در حال پیشرفت است. ولی وقتی مدیریت بیزینس دچار ضعف شود، کسب و کار افت می‌کند. مدیریت کسب و کار یکی از سخت‌ترین و مهم‌ترین کارها در هر بیزنس است. ولی مدیریت کسب و کار چیست؟ و هر مدیر باید چه چیزی از آن بداند؟ در ادامه همراهم باشید تا بهتان بگویم.

مدیریت کسب و کار

هر آنچه که مدیران کسب و کار باید درباره CRM بدانند

فکر کنم همه بدانند که مدیریت کسب و کار چیست، چون از اسمش مشخص است به معنی کنترل همه‌ی کارمندان و کارهای شرکت است. در ادامه می‌خواهیم تاثیر نرم افزار CRM روی بیزنس و مدیریت درست کسب و کارها را بررسی کنیم:

1. اولویت بندی؛

کلید موفقیت در مدیریت کسب و کار اولویت بندی است. خیلی از افراد اولویت بندی و زمان بندی وظایف را فراموش می‌کنند و این باعث ورشکست شدن‌شان می‌شود. بر اساس مطالعه ای که توسط Basex Research انجام شده، وقفه‌ها سالانه 588 میلیارد دلار به اقتصاد ایالات متحده خسارت وارد می کند. وقتی که بدانید چه هدف و کارهایی در روز دارید، درگیر این وقفه‌ها نمی‌شوید. برای دوری از این وقفه‌ها از CRM استفاده کنید. یکی از امکانات نرم افزار CRM دیدار که خیلی آن را محبوب کرده، همین اولویت بندی کارهای است.

مدیریت کسب و کار

2. تعیین اهداف مشخص؛

مهم است بدانید راهی که می‌روید، درست است تا برای ادامه دادن راه انرژی و انگیزه داشته باشید. تعیین هدف در هر بیزنسی اهمیت زیادی دارد. وقتی که بدانید مقصد و هدف کجاست، رسیدن به آن ساده‌تر است. بدون داشتن هدف، ایم فقط درجا می‌زند و فقط کار می‌کند و خسته می‌شود، بدون انکه به چیزی برسد. اهداف به کارمندان انگیزه می‌دهد و می‌گوید قرار است برای رسیدن به چه چیزی تلاش کنند.

طبق آکادمی فرهنگ سازمانی، ارتباطات و تعارض، تعیین اهداف می‌تواند به کارکنان کمک کند تا ارتباط بیشتری با سازمان‌شان داشته باشند. این نه تنها به افزایش خوش بینی در شرکت کمک می کند، بلکه بازدهی کارکنان را هم افزایش می‌دهد. بهترین راه برای متمرکز ماندن روی اهداف بلند مدت، تعیین اهداف مشخص کوچک‌تر و نظارت روی آن‌ها است. این کار به خودی خود سخت است؛ ولی با استفاده از CRM دیدار می‌توانید آن را به صورت ساده و سریع انجام دهید. به نظر من این یکی از بهترین فواید CRM دیدار است.

3. تفویض اختیار؛

اوایل که کار را شروع می‌کنید، مدیریت بیزنس و انجام کارها خیلی ساده است. ولی بعد از مدتی شما نمی‌رسید که همه‌ی کارها را انجام دهید. در این مرحله لازم است که افرادی را استخدام کنید و به هر فرد وظیفه‌ای بدهید که در روز انجام دهد. اگر وظایف را به خوبی به کارمندهای‌تان بدهید، در وقت خیلی صرفه جویی می‌کنید و بازدهی تیم‌تان را بالاتر می‌برید. فقط لازم است که بدانید هر فرد در چه چیزی تخصص دارد و وظیفه‌ای در راستای آن، بهش بدهید.

ولی نمی‌شود که هر روز وظایف را به صورت حضوری اعلام کنید. این کار وقت زیادی می‌برد و بازدهی کارتان را هم کاهش می‌دهد. برای این کار لازم است که از نرم افزار CRM استفاده کنید. با استفاده از این ابزار به راحتی می‌توانید وظایف را به کارمندان بدهید. شاید با خودتان بگویید چون این ابزار فواید زیادی دارد، قیمت CRM بالا است. ولی قیمت مناسبی دارد و با توجه به کاربردهایش، خیلی ارزان است.

4. استفاده از فناوری؛

مدیریت کسب و کار

به نظرتان چه کسی خلاق است؟ اصلا خلاقیت در کسب و کار به چه معنی است؟ فردی که بتواند از فناوری‌های پیشرفته و کاربردی در کسب و کار استفاده کند، از نظر بیشتر کارشناسان خلاق است. چون این فرد می‌تواند به خوبی کسب و کارش را مدیریت کند و سرعت رفتن به قله را افزایش دهد. ابزارهای زیادی برای کمک به مدیران بیزنس‌ها وجود دارد؛ ولی انتخاب نرم افزار crm توسط مدیران کسب و کار خیلی شایع‌تر است. می‌دانید چرا؟

برای جواب دادن به این سوال لازم است که فواید CRM را بدانید. به صورت کلی این ابزار دو نوع دارد: CRM ابری و فیزیکی. CRM ابری به مراتب بهتر است چون می‌توانید در هر جایی با وجود اینترنت به آن دسترسی داشته باشید و نیازی به اتاق‌های پر از سیستم و شلوغ و هزینه‌های زیاد برای آن ندارد. اگر دنبال بهترین CRM ابری هستید، CRM دیدار را انتخاب کنید. این ابزار کمک می‎‌کند مدیریت ارتباط با مشتری و کارمندان را به سادگی و کاربردی انجام دهید. یکی از مزیت‌های این ابزار که باعث محبوبیت آن شده است پشتیبانی CRM دیدار است.

5. اتوماسیون؛

شما به عنوان مدیر یک کسب و کار وظایف زیادی دارید که باید روزانه انجام دهید و در بیشتر مواقع هم نمی‌توانید همه را به خوبی انجام دهید. خیلی از کارهایی که انجام می‌دهید، تکراری و روزمره هستند. به زبانی ساده‌تر بعضی از کارها را باید هر روز انجام دهید. در واقع بیشتر زمان‌تان را این کارها می‌گیرند. یک کاربرد نرم افزار CRM برای کسب‌وکارها که جز اصلی‌ترین تاثیرات فناوری‌های جدید مثل CRM است، ساده شدن مدیریت زمان در کسب و کار برای شماست. با استفاده از این ابزار، بعضی از کارها به صورت خودکار انجام می‌شوند.

این ابزار کارهای زیادی مثل مدیریت بودجه، موجودی، ارتباطات ایمیل را به صورت خودکار کنترل می‌کند. برای تجزیه و تحلیل بیزنس به اندازه گیری شاخص‌های عملکرد نیاز دارید. با استفاده از این ابزار، این شاخص‌ها به صورت خودکار اندازه گیری می‌شوند و می‌توانید از اطلاعات‌شان برای اتخاذ استراتژی بازاریابی و فروش استفاده کنید. این ابزار متناسب با بیزنس‌تان تغییر می‌کند. یعنی اگر با بیشتر شدن تعداد مشتریان و بیزنس، CRM دیدار هم رشد می‌کند.

6. مدیریت موجودی؛

یکی از مسئولیت‌های مهم هر مدیری، مدیریت موجودی است. مدیران شرکت باید بدانند که چه تعداد محصول در انبار دارند، نمی‌شود که محصولی را به فروش برسانند که در انبار موجود نباشد. در این حالت CRM دیدار خیلی به درد می‌خورد. این ابزار بهتان می‌گوید که چه تعداد از این محصول را فروختید و چه تعداد از آن در انبار است. دیگر چی می‌خواهید تا برای خرید نرم افزار CRM دیدار اقدام کنید؟

7. پایین نگه داشتن هزینه‌ها؛

یکی از رایج‌ترین دلایل شکست استارت آپ‌ها این است که نمی‌توانند یک مدل بیزنس موفق را پیاده سازی کنند. خیلی از مدیران یادشان می‌رود که موفقیت در کسب و کار تا حد زیادی به پایین نگه داشتن هزینه‌ها بستگی دارد. به خصوص اگر هنوز به درآمد پایداری نرسیدید و بازار خوبی ندارید. لازم است که هزینه‌های خود را مدیریت کنید. مثلا در اوایل فکر کردن به لوکس کردن دفتر مثل خرید مبلمان اشتباه است. هر چند که این کار باعث می‌شود دفتر کار حرفه‌ای داشته باشید.

ولی برای پیشرفت کردن ضروری نیست. در ابتدا لازم است که این مقدار سرمایه را برای تبلیغات و بازاریابی هزینه کنید تا به درآمد خوبی برسید. بعد از اینکه درآمد مناسبی پیدا کردید، می‌توانید مبلمان لوکس بخرید. بهتر است این موارد را اولویت بندی کنید و سرمایه‌تان را به چیزهای ضروری اختصاص دهید.

8. منتقل کردن داستان؛

بازاریابی وقتی موفق می‌شود که داستان‌تان را در آن منتقل کنید تا مشتریان با تصویر برندتان آشنا شوند و آن را در ذهن‌شان داشته باشند. خیلی از مردم بر اساس اینکه پیام شرکت و ارزش‌های برند باهاشان همخوانی دارد یا نه، تصمیم به خرید می‌گیرند. برای همین لازم است مطمئن شوید که در بازاریابی پیام برند واضح و روایتی کامل است. کارکنان باید از این پیام آگاه باشند و همیشه آن را در ذهن‌شان داشته باشند تا خلاف آن عمل نکنند.

با استفاده از CRM دیدار می‌توانید پیام برندتان را به گوش‌ همه‌ی مشتریان بالقوه‌تان برسانید. این ابزار بهتان می‌گوید که چه افرادی ممکن است به مشتری‌تان تبدیل شوند و چه اخلاقی دارند. همچنین می‌توانید با وارد کردن پیام برند، بازاریابی ایمیلی را اتوماسین کنید تا CRM آن را به صورت خودکار برای مشتریان ارسال کند. بهتر است در سایت یا پیج‌تان صفحه‌ای یا هایلایتی ایجاد کنید که ارزش‌های برندتان را نشان دهد.

9. تسلیم نشوید؛

هیچ بیزنسی نمی‌داند که فردا قرار است چه اتفاقی بیفتد و ممکن است با چه چالش‌هایی روبه‌رو شود. پس یادتان باشد که هیچ وقت تسلیم نشوید. بهتر است همیشه با ذهنیت مثبت کارها را انجام دهید و به رویدادها مثبت نگاه کنید. سوارکار تا وقتی که از اسب نیفتد، از اسب نمی‌افتد. هیچ بیزنسی از روز اول هزاران مشتری نداشته و در همه‌ی معاملات پیروز نشده است. برای موفق شدن نیاز است که سخت کار کنید و از رسیدن به هدف‌تان نا امید نشوید.

کلام آخر

مدیریت در کسب و کار، مثل قلب در انسان است. وقتی که مدیریت خوب و درستی داشته باشید، بیزنس سالم و در حال توسعه خواهید داشت. مدیریت کسب و کار امری سخت و زمان‌بر است؛ ولی با استفاده از فناوری‌های پیشرفته مثل CRM دیدار این کار خیلی ساده‌تر می‌شود. در بالا 9 نکته برای مدیریت کسب و کار آوردم که با کمک‌شون می‌توانید بازدهی بیزنس‌تان را افزایش دهید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی