سوپ یه غذای بین المللی بوده و در انواع مختلفی تهیه می شود. در برخی از کشورها سوپ ها رسپی های متنوعی دارد در این قسمت با طرز تهیه سوپ تورتلینی آشنا می شوید.
سوپ ترتلینی یک سوپ متنوع:
برای اینکه انواعی از غذاها را به صورت حرفه ای در منزل تهیه کنید، در آرگا همراه ما باشید. شما در بخش مجله انواعی از آشپزی ها را دنبال خواهید کرد.
مواد اولیه:
- روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
- پیاز خرد شده: 1 عدد
- گوشت گوساله: 450 گرم
- ادویه ایتالیایی: به میزان لازم
- کرفس: نصف لیوان
- هویج خرد شده: نصف لیوان
- فلفل و نمک: به میزان لازم
- آب مرغ: به میزان لازم
- پاستا تورتلینی: به میزان لازم
- اسفناج خرد شده: به میزان لازم
- جعفری خرد شده: به میزان لازم
- گوجه گیلاسی: به میزان لازم
طرز تهیه سوپ تورتلینی:
این سوپ دستور تهیه مخصوصی داشته و یک سوپ بین المللی بوده که دستور تهیه آن را در این قسمت مطالعه می کنید. برای آماده کردن ابتدا باید مقداری روغن زیتون را درون قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید.
گوشت ها را به آن اضافه کرده و روی حرارت تفت داده تا گوشت ها تغییر رنگ دهد بهتر است، گوشت گوساله را به صورت نواری و خیلی باریک برش بزنید تا درون سوپ به خوبی پخته شود.
بعد از چند دقیقه که گوشت ها روی حرارت تفت خورد، یک قاشق چربی گوساله را با مواد ترکیب کرده و زمان در تا روی حرارت باز شود. در ادامه سبزیجات خود را که شامل کرفس خرد شده، هویج خرد شده و پیاز می باشد. به مواد اضافه کرده و روی حرارت مجدد تفت دهید تا سبزیجات به مواد گوشت مزه دهد.
در ادامه باید سیر را پوست کرده و له کنید. درون قابلمه ریخته و مواد را تفت دهید. برای مزه دار شدن مرغ مقداری رب گوجه فرنگی را تفت داده و به مواد اضافه کنید. می توانید از گوجه فرنگی پوره شده نیز برای این سوپ استفاده نمایید. آب مرغ و گوشت گاو را اضافه کرده و برای چاشنی می توانید از چاشنی های ایتالیایی که ذکر شده استفاده نمایید.
مواد را روی حرارت گذاشته تا بجوشد. درب قابلمه را قرار داده و زمان دهید تا 15 دقیقه روی حرارت بجوشد. بعد از اینکه سبزیجات شما نرم شد، پاستای مخصوص خود را به مواد اضافه کرده و روی حرارت بگذارید تا نرم شود.
روی این سوپ می توانید با استفاده از سبزیجات خرد شده تزیین کرده و سرو کنید.
این سوپ را می توانید بعد از پخت درون یخچال نیز نگهداری کنید. این سوپ در رده های غذایی مختلفی سرو خواهد شد. یک سوپ مقوی که حتی می توانید با گوشت گوسفندی نیز آن را تهیه کرده همچنین می توانید به جای گوشت گوساله از گوشت مرغ نواری شده در آن استفاده کنید.