راویولی چغندری غذای سالم و متفاوت که پیش غذای پاییزی شما از شما در این قسمت طرز تهیه راویولی چغندر با یک رسپی ساده را مطالعه خواهید کرد.
نحوه تهیه راویولی چغندر:
این پیش غذای متنوع طعم خوشمزه ای داشته و می توانید آن را بدون خمیر نیز تهیه کنید. در نگاه اول ابتدا باید چغندرها را بشورید به صورت حلقه های نازک برش زده و بعد با مواد دیگر ترکیب کرد و آنها را بقچه پیچ کنید. در ادامه این قسمت می توانیم نحوه تهیه این غذا را بیشتر مطالعه کنید.
مواد اولیه:
- پنیر خامه ای: 2 عدد
- فندق خرد شده: 80 گرم
- پوست لیمو رنده شده: 2 قاشق غذاخوری
- سس بالزامیک: به میزان لازم
- روغن زیتون: به میزان لازم
- آویشن تازه: چند برگ
طرز تهیه راویولی چغندر:
آماده سازی این غذا بسیار ساده بوده و در کمترین زمان می توانید یک پیش غذای متفاوت و خوشرنگ داشته باشید. مواد ذکر شده در این قسمت برای سه تا چهار نوع حرف مناسب می باشد.
ابتدا باید چغندر را آماده کنید. چغندرها را به خوبی پوست کنده بشورید و بعد از اینکه گرد و غبارهای آن از بین رفت، درون قابلمه ریخته و و به همراه مقداری آب روی حرارت بگذارید تا چغندرها پخته شود.
بعد از پخت باید چغندرها را از درون قابلمه خارج کرده کنار گذاشته و بعد از خنک شدن می توانید، پوست آن را بگیرید. برای راحتی کار نیز پیش از آنکه درون قابلمه بریزید چغندرها را پوست کنده و روی حرارت گذاشته تا نرم شود.
با استفاده از یک چاقوی تیز چغندرها را به صورت حلقه ای برش بزنید. در مرحله بعدی نوبت به آماده کردن مخلوط پنیری شما می رسد. درون کاسه مقداری پنیر خامه ای به اضافه کرده و با قاشق آن را هم زده تا بافت شما یک دست و باز شود. فندوق ها را مغز کرده با چاقو ساطوری و خرد کنید. حالا تکه های فندق را به مواد پنیر خامه ای خود اضافه کرد و چند برگ آویشن با آن بزنید.
شما می توانید از پودر آویشن نیز استفاده کنید. در ادامه برای بهتر شدن و معطر شدن مخلوط خود مقداری پوست لیمو را رنده کرده و به ترکیب بالا اضافه کنید. حالا با قاشق هم زده و ترکیب شما یک دست شد و کنار گذاشته تا مواد مزه دار شود.
در این مرحله از طرز تهیه راویولی چغندر نوبت به چیدن و پر کردن مواد می رسد. برش های چغندر را روی یک سطح صاف قرار داده مخروطی از پنیر را در مرکز چغندرها قرار دهید.
حالا با یک برش دیگر از روی چغندر آن را روی یکدیگر بگذارید. می توانید این کار را به صورت مواد مغزدار نیز انجام دهید. یک لایه چغندر قرار داده مواد خامه ای روی آن بگذارید و لایه دیگر چغندر را روی آن قرار دهید. با دست اطراف آن را فشار داده تا دو طرف به یکدیگر بچسبد.
مواد شما آماده سرو بوده و می توان نوش جان کنید. بهتر است برای روی راویولی ها از مقداری روغن زیتون و سرکه بالزامیک ترکیب شده استفاده کنید. شما برای تزیین می توانید از مقداری برگ آویشن و فندق خرد شده نیز استفاده نمایید.