ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خورش متنجان گیلانی

طرز تهیه خورش متنجان گیلانی با یک دستور ساده را در این بخش مطالعه خواهید کرد. این خورش با ترکیب قیسی و کشمش طعم خوشمزه و عالی دارد.

طرز تهیه خورش متنجان گیلانی

خورش متنجان یکی از خورش‌ های محبوب و اصیل شمالی بوده که شما می‌ توانید در این بخش رسپی آن را مطالعه کنید. طرز تهیه خورش متنجان با یک دستور ساده را در این بخش مطالعه خواهید کرد.

طرز تهیه خورش متنجان

طعم فوق العاده با خورش متنجان:

این خورش مرغوب و خوشمزه یک غذای اصیل بوده که طعم متنوع و مرغوبی دارد. شما در ادامه نحوه تهیه کردن این خورش را مطالعه خواهید کرد. طرز تهیه خورش سبزی و خورش فسنجان با رسپی های جدید را در این بخش مطالعه می کنید.

مواد اولیه:

  • سینه مرغ: به میزان لازم
  • کشمش: 100‌ گرم
  • برگ قیسی: 100 گرم
  • آب انار: 1 لیوان
  • پیاز: 1 عدد
  • انار ترش: 1 قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • شکر: 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل، نمک، زردچوبه: به میزان لازم
  • آب غوره: به میزان لازم
  • شیره انگور: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه خورش متنجان:

شما می‌ توانید این خورش را با ترکیب گوشت اردک تهیه کنید. در صورت دلخواه می‌ توانید از گوشت مرغ نیز برای این خورشت استفاده کرده ابتدا باید گوشت مرغ یا گوشت اردک را بشورید.

برای اینکه بوی بد مرغ یا اردک گرفته شود، ابتدا درون مقداری آب نمک قرار داده و بعد آب آن را دور بریزید. کشمش و قیسی‌ ها را نیز شسته و کنار بگذارید تا آب آنها کشیده شود.

خورش متنجان

درون قابلمه مقداری آب انار نمک آب سرد و مقداری زردچوبه بریزید. بعد از اینکه مواد شما به جوش آمد، باید گردوهای آسیاب شده را آماده کنید. گردوهای آسیاب شده خود را با یک لیوان آب سرد مخلوط کرده و بعد از اینکه به خوبی ترکیب شد به مواد درون قابلمه اضافه نمایید.

حتماً باید مواد شما ابتدا به جوش آمده باشد تا بعداً گردوها را اضافه کنید. ترکیب گردو و آب یخ موجب شده تا سریع‌ تر روغن بیندازد و به خوشرنگ‌ تر شدن خورشت شما کمک می‌ کند.

تابه مقداری روغن ریخته و گوشت مرغ یا گوشت اردک را به خوبی درون روغن سرخ کنید. به آن مقداری ادویه فلفل، زردچوبه و نمک اضافه کرده یک تفت دهید تا مواد با ادویه مزه‌ دار شود. گوشت‌ ها را به مواد درون قابلمه اضافه کنید. زمان داده تا به همراه مواد گوشت‌ ها نرم و پخته شود.

در این مرحله قیسی و کشمش‌ های خود را نیز به مواد اضافه کنید. در صورت دلخواه می‌ توانید ابتدا قیسی و کشمش‌ ها را در مقداری روغن تفت داده و بعد به مواد خود اضافه نمایید.

پخت خورش متنجان

بعد از اینکه گوشت مرغ پخته شد، می‌ توانید به مواد خود مقداری شیره انگور اضافه کرده تا طعم خورش ملس شود. اگر شیره انگور ندارید، می‌ توانید شکر را جایگزین آن کنید.

برای اینکه گوشت شما پخت راحت‌ تری داشته باشد، می‌ توانید در مرحله آخری پخت درون مقداری روغن رب انار و رب گوجه فرنگی را تفت داده و با خورشت افزوده تا رنگ خورشت شما بهتر و جا افتاده‌ تر شود. این کار را بهتر از 40 دقیقه پایانی پخت انجام دهید و در قابلمه را قرار داده و زمان دهید تا با حرارت ملایم رب مواد مزه و رنگ بدهد.

حالا در این مرحله از طرز تهیه خورش متنجان خورشت مجلسی شما آماده بوده و می‌ توانید نوش جان کنید. بعد از اینکه خورشت به خوبی روغن انداخت و جا افتاده شد، این خورشت آماده سرو می‌ باشد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی