پیراشکی کالباس یکی از میان وعده های بسیار خوشمزه می باشد و شما می توانید این مورد را برای کودکان خودتان تهیه کنید و کودکان نیز می توانند با خوردن این غذا ها نهایت لذت را ببرند زیرا فرآورده های گوشتی از مهم ترین علاقه مندی های کودکان خواهد بود. در ادامه شما را با چند مدل مختلف از طرز تهیه پیراشکی کالباس آشنا می کنیم و اطلاعاتی بسیار خوب و مفید در این زمینه به شما عزیزان خواهیم داد.
پیراشکی کالباس با خمیر یوفکا
مواد لازم
- کالباس پخته شده
- پیاز
- پنیر پیتزا
- فلفل دلمه ای
- تخم مرغ
- رون مایع
- شیر
- نمک و فلفل و ادویه های مورد نیاز به مقدار لازم
نحوه درست کردن پیراشکی
- برای تهیه این پیراشکی کالباس با خمیر یوفکا ابتدا باید مواد مورد نیاز برای درون این خمیر را آماده کنید. و برای این کار کافی است تا پیاز ها و کالباس ها را خرد کرده و به همراه فلفل دلمه ای و ادویه ها خوب تفت بدهید.
- این پیراشکی نیاز به رومال دارد تا بتواند شکل جذابی داشته باشد از این رو باید رومال این مورد را نیز با ترکیب کردن شیر تخم مرغ و روغن مایع نیز انجام دهید.
- بعد از آماده سازی در این زمینه ها شما می توانید خمیر ها را آماده کرده و مقداری از مواد را درون خمیر بگذارید و بعد هر طور که دوست دارید خمیر را روی هم بیاورید و لبه های آن را شکل دهید.
- بعد از بسته شدن لبه های پیراشکی ها شما می توانید با استفاده از برس روی آن ها را از مواد رومال بزنید.
- برای این که بتوانید این پیراشکی ها را بپزید نیاز است تا دمای فر را روی 180 درجه قرار داده و به مدت 20 دقیقه گرم کنید و بعد پیراشکی ها را درون فر قرار دهید.
- بگذارید این پیراشکی های خوشمزه حدودا 15 الی 18 دقیقه درونه فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بماند.
- بعد از این مورد پیراشکی های شما قابل خوردن می باشد و شما می توانید از انواعی از سس ها و دورچین ها برای خوردن این پیراشکی ها استفاده نمایید.

پیراشکی کالباس در فر
اگر می خواهید پیراشکی ها را بدون روغن و با کم ترین کالری تهیه کنید می توانید از فر استفاده کرده و به راحتی این پیراشکی های خوشمزه را درست کنید. در این روش پیراشکی های کالباس دارای چربی کم تری هستند و افراد دارای رژیم های غذایی نیز می توانند از این مورد استفاده نمایند.
مواد لازم
- خمیر آماده نانوایی
- کالباس خرد شده به اندازه 250 گرم
- پیاز 1 عدد
- قارچ 100 گرم
- پنیر پیتزا 100 گرم
- فلفل دلمه ای 100 گرم
- نمک و فلفل و ادویه های دیگر به میزان لازم
طرز تهیه پیراشکی کالباس در فر
- برای تهیه این پیراشکی خوشمزه ابتدا باید خمیری که از نانوایی می خرید را آماده کرده و آن ها را به اندازه های کوچک برش بزنید تا بتوانید مواد پیراشکی را درون آن قرار دهید.
- پیاز ها و قارچ ها را به همراه فلفل دلمه ای ها خوب خرد کرده و تفت دهید.
- در انتهای تفت دادن می توانید کالباس ها را نیز خرد کرده و تفت دهید تا خوب تفت بخورد و رنگ آن تغییر نماید.
- مواد آماده شده پیراشکی را درون خمیر ها بریزید و بعد روی آن ها مقدار کمی پنیر پیتزا برید و لبه های این خمیر ها را به هم رسانده و ببندید.
- فر را روشن کرده و آن را روی دمای 180 درجه سانتی گراد قرار داده و به مدت 20 دقیقه گرم کنید و بعد پیراشکی ها را درون فر قرار دهید.
- بگذارید این پیراشکی ها حدودا 20 الی 25 دقیقه درونه فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بماند.
نکات مهم در پخت این مدل پیراشکی
- در این روش چون از فر استفاده می کنید سعی کنید ضخامت خمیر برای تمامی پیراشکی ها یکسان باشد تا همه آن ها در زمان تعیین شده پخته شوند.
- اگر می خواهید این پیراشکی شما دارای سطح براقی باشد می توانید از رومال کردن استفاده نمایید.
- زمان پخت برای هر فر می تواند متفاوت باشد و باید این زمان را خودتان با توجه به فری که دارید تعیین نمایید.
- دمای فر مناسب برای پیراشکی کالباس 180 درجه سانتی گراد می باشد ولی شما می توانید هر دمایی که دوست دارید را انتخاب کنید و زمان آن را تعیین نمایید.

پیراشکی کالباس بدون فر
اگر در خانه تان فر ندارید و یا فر شما نیاز به تعمیر دارد و هوس این پیراشکی ها را کرده اسید می توانید این موارد را در خانه تان و بدون فر نیز تهیه کنید و کافی است تا روشی که در ادامه بیان می شود را مرحله به مرحله طی کنید تا با طرز تهیه پیراشکی کالباس بدون فر نیز آشنا شوید.
مواد لازم
- کالباس 250 گرم
- قارچ 200 گرم
- پیاز 1 عدد
- پنیر پیتزا 100 گرم
- فلفل دلمه ای به اندازه نیاز
- نمک و ادویه ها به مقدار لازم
نحوه آماده کردن پیراشکی بدون فر
- برای این که این پیراشکی را تهیه کنید ابتدا نیاز است تا مواد درونی آن را آماده کنید و باید پیاز ها را به همراه قارچ ها و فلفل دلمه ای ها شسته و خرد کرده و بگذارید خوب تفت بخورد و بعد کالباس ها و ممکن و فلفل و ادویه را اضافه کنید و در آخر می توانید پنیر پیتزا ها را اضافه کرده و زیر مواد را خاموش کنید.
- خمیر نانوایی را با استفاده از وردنه باز کنید و به اندازه های کوچک برش بزنید.
- مواد پیراشکی را درون خمیر ها گذاشته و لبه های آن را ببندید و در این زمینه می توانید برای زیبا تر شدن این بخش از چنگال استفاده نمایید.
- مقداری روغن درون تابه بریزید تا گرم شود و بعد پیراشکی ها را دانه به دانه درون روغن تفت دهید و تا زمانی که روی آن طلایی شود این کار را ادامه دهید.

پیراشکی کالباس و سیب زمینی
یکی از بهترین و خوشمزه ترین عناصر در پیراشکی سیب زمینی های نگینی و سرخ شده می باشد و می تواند یک میان وعده خوب در این زمینه به حساب بیاید. در ادامه مراحل تهیه این مورد را برایتان بررسی می کنیم و شما می توانید در این زمینه دستور تهیه یک پیراشکی دیگر را یاد بگیرید.
مواد مورد نیاز برای پیراشکی کالباس
- خمیر نانوایی
- کالباس خرد شده 250 گرم
- سیب زمینی 2 عدد
- پیاز 1 عدد
- پنیر پیتزا 100 گرم
- فلفل دلمه ای رنگی
- نمک و فلفل به میزان لازم
- زرد چوبه 1/4 قاشق چای خوری
طرز تهیه پیراشکی با کالباس و سیب زمینی
- برای تهیه این پیراشکی بسیار لذیذ نیاز است تا خمیر را پهن کرده و آن را به اندازه های دلخواه برش بزنید.
- مواد مورد نیاز برای این پیراشکی را باید آماده نمایید و برای این مکار ابتدا پیاز ها و سیب زمینی ها را خرد کرده و خوب سرخ کنید و بعد فلفل دلمه ای و کالباس را اضافه کرده و زمانی که به مرحله آخر رسیدید می توانید نمک و فلفل و زرد چوبه را نیز اضافه کنید و تفت دهید.
- مواد آماده شده را درون برش هایی که از خمیر زده اید و آماده کرده اید بریزید و بعد لبه های خمیر را روی هم آورده و هر طور که دوست دارید آماده نمایید.
- می توانید برای زیبا تر شدن ظاهر پیراشکی های خودتان از رومال استفاده نمایید و برای این کار کافی است تا مقداری شیر را با زرده تخم مرغ ترکیب کرده و با برس بر روی پیراشکی ها بریزید.
- پیراشکی ها را درون سینی فر فرار داده و بعد درون فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه گرم شده است قرار دهید.
- بگذارید تا پیراشکی های شما به مدت 20 دقیقه در این دما درون فر بماند تا خمیر آن ها نیز پخته شود و روی آن طلایی گردد.

اگر از این مطلب رضایت داشتید و با انواعی از روش های تهیه پیراشکی کالباس آشنا شدید در ادامه می توانید با کلیک بر روی لینک های طرز تهیه سوپ ژولین و طرز تهیه پاستای قالبی اطلاعاتی در مورد آن ها بدست آورید.