ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه جگر آرناووت غذای محبوب ترکیه ای

اگر علاقه مند به رسپی های جدید و خوشمزه هستید در این قسمت با طرز تهیه جگر آرناووت همراه ما باشید. این جگر طعم جدید داشته و رسپی ترکی دارد.

طرز تهیه جگر آرناووت غذای محبوب ترکیه ای

یکی از غذاهای خوشمزه و البته رایج ترکیه‌ ای، جگر آرناووت بوده که یک جگر با رسپی مخصوص است. شما می‌ توانید در ادامه این قسمت طرز تهیه جگر آرناووت آشنا شوید.

طرز پخت جگر آرناووت

طرز تهیه جگر آرناووت ترکی:

ترکیب سبزیجات و سماق در این نوع جگر موجب شده تا یک رسپی جدید و جذاب داشته باشد و با طعم ویژه خود محبوبیت زیادی دارد. شما می توانید در لینک با طرز تهیه خوراک جگر و واویشکا جگر آشنا شوید.

مواد اولیه:

  • جگر گوسفند: 700 گرم
  • سیب زمینی: 4 عدد
  • آرد: 1 پیمانه
  • سماق، زیره و پاپریکا: هر کدام 1 قاشق غذاخوری
  • کره: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان لازم

مواد سالاد:

  • جعفری: 1 دسته
  • فلفل و سماق: به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم
  • پیاز: 2 عدد

طرز تهیه جگر آرناووت:

برای آماده کردن این جگر مخصوص ابتدا باید پوست جگر را از روی سطح آن جدا کنید. در ادامه آن را به صورت قطعه‌ های مکعبی برش بزنید. به جگرها مقداری سماق و روغن زیتون اضافه کرده خوب مواد را مخلوط کنید تا یکدست شود. بعد از اینکه مواد سماق به خورد جگرها رفت، آنها را درون یک ظرف دربدار قرار داده و درون یخچال بگذارید تا مزه‌ دار شود.

جگر آرناووت

بعد از دو تا سه ساعت که جگرها درون یخچال مزه‌ دار شد، از درون یخچال خارج کنید و کنار بگذارید. در ادامه سیب زمینی‌ ها را خلالی یا نگینی کرده و درون مقداری روغن تفت دهید. بعد از اینکه سیب زمینی‌ ها سرخ شد، آن را از درون تابه خارج کرده و کنار بگذارید.

پیازها را به صورت خلالی و نازک برش زده و درون روغن مقداری تفت داده تا سبک و شیشه‌ ای شود. آرد را درون کاسه ریخته و جگرهای مزه‌ دار شده را درون آرد بغلطانید.

این کار موجب شده تا جگرها در زمان طبخ برشته‌ تر شود. بعد از اینکه جگرها درون آرد کمی قرار گرفت، آنها را درون یک صافی قرار داده و به خوبی آن را تکان دهید تا آردهای اضافه از جگرها خارج شود.

جگرها را درون تابه ریخته و چند دقیقه به همراه پیازها روی حرارت ملایم تفت دهید. زیر حرارت را کم کرده تا جگرها با حرارت ملایم پخته شود. برای برشته‌ تر شدن جگرها باید روغن داغ بوده و یا از میزان بیشتر روغن استفاده کنید.

طرز تهیه جگر آرناووت

بعد از تفت خوردن جگرها می‌ توانید مواد سیب زمینی را با آن اضافه کرده و کمی به همراه یکدیگر تفت دهید. بعد از یک دست شدن مواد با یکدیگر آنها را درون ظرف مورد نظر ریخته و کنار بگذارید.

در ادامه می‌توانید با مخلوط جعفری سماق و فلفل قرمز روی جگرهای خود را تزیین کنید. این مواد را می‌ توانید با نان لواش و سنگک نوش جان کنید. در کنار این جگرها می‌ توانید از مخلوط پیاز جعفری نمک و آبلیمو استفاده کرده که یک ساندویچ خوشمزه خواهد بود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان