شیرینی اسفناجی یک شیرینی محبوب ترکیه ای بوده که رسپی ساده دارد. در ادامه این قسمت طرز تهیه شیرینی اسفناج با یک دستور ساده را برای شما علاقه مندان قرار دادیم که بررسی می کنید.

طرز تهیه شیرینی شربتی اسفناجی:
برای آماده کردن این شیرینی نیاز به یک سری مواد دارید که در ادامه این قسمت آنها را قرار داده که بررسی می کنید. طرز تهیه شیرینی کرم دار و شیرینی برفی با دستورهای مخصوص را در لینک دنبال نمایید.
مواد اولیه:
- کره: 200 گرم
- شکر: 75 گرم
- برگ اسفناج: 145 گرم
- روغن مایع: 90 گرم
- تخم مرغ: 2 عدد
- وانیل: نوک قاشق چای خوری
- آرد سمولینا: 60 گرم
- بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
- آرد سمولینا: 4 لیوان
- گردو خرد شده: 1 دوم لیوان
مواد شربت:
- شکر: 3 لیوان فرانسوی
- آب: 3 و نیم لیوان فرانسوی
- دانه هل: 3 عدد
- آب لیمو: چند قطره
طرز تهیه شیرینی اسفناج:
مدت زمان آماده سازی این شیرینی خوشمزه نیم ساعت بوده و در کمترین زمان می توانید، یک شیرینی خوشمزه را بچشید. این شیرینی نیاز به شربت دارد. ابتدا شکر و مقداری آب را درون قابلمه بریزید و ترکیب کنید.

قابلمه را روی. حرارت گذاشته و 10 دقیقه زمان داده تا روی حرارت بجوشد. بعد از اینکه شربت در حال جوشیدن بود، به آن مقداری آب لیموی تازه را اضافه کنید. بعد از اینکه شربت به غلظت لازم رسید، آن را از روی حرارت بردارید.
زمان داده تا شربت کمی خنک شود. اسفناج ها را پاک کرده و بشورید. اجازه دهید تا آب اضافی آن کشیده شود. اسفناج را به همراه مقداری روغن درون مخلوط کن ریخته و خوب میکس کنید تا پوره شود. می توانید از گوشت کوب برقی برای میکس و پوره کردن مواد استفاده کنید.
حالا باید خمیر شیرینی را تهیه نمایید. اسفناج های میکس شده را درون صافی ریخته و خوب صاف کنید. مقداری شکر، کره نرم شده، تخم مرغ، وانیل، آرد سمولینا، بکینگ پودر را با یکدیگر ترکیب نمایید. بهتر است آرد را دو مرتبه الک کرده تا صاف شده و بافت نرمی پیدا کند.
خمیر را خوب ورز داده تا یکدست شده و خمیر نرم شود. گردوهای خرد شده را به مواد خود اضافه کرده و مجدد مواد را با یکدیگر ورز دهید. بعد از اینکه خمیر شما بافت نرمی پیدا کرد، آن را کنار گذاشته تا استراحت کند. خمیر نباید به دست بچسبد. در این صورت باید مقداری آرد را به خمیر اضافه کنید.

خمیر را درون یک کیسه فریزر قرار داده و زمان دهید تا خمیر استراحت کند. خمیر را از درون یخچال خارج کرده و به قسمت های مختلفی تقسیم کنید. به اندازه پرتقال از خمیرها برداشته و به شکل لوله ای دراوید.
فر را در دمای 170 دجره سانتی گراد گرم کرده و خمیر را به اندازه 4 تا 5 سانتی متر باز کنید. با استفاده از کاتر روی شیرینی ها را برش بزنید. همین خمیرها را به همین روش باز کنید. کف سینی را چرب کرده و کاغذ روغنی قرار دهید. خمیرها را درون سینی فر گذاشته و روی آن را به شکل های دلخواهتان تزیین کنید.
شیرینی را درون فر گذاشته و زمان دهید تا پخته شود. طرز تهیه شیرینی اسفناج به همین سادگی بوده و می توانید یک شیرینی خوشمزه و ویژه داشته باشید. بعد از پخت شیرینی را شهد زده و نوش جان کنید.