ماهان شبکه ایرانیان

روش لاغری کول اسکالپتینگ و مزایا و معایب آن

کول اسکالپتینگ یک روش غیر جراحی برای لاغری موضعی می باشد. اگر مایلید تا با روش لاغری کول اسکالپتینگ و مزایا و معایب آن کاملا آشنا شوید، پیشنهاد می کنیم با این مطلب از آرگا همراه باشید.

روش لاغری کول اسکالپتینگ و مزایا و معایب آن

کول اسکالپتینگ روش غیر جراحی برای فرم دهی و تناسب بدن به سمت لاغری می باشد. اگر اضافه وزن شدید داشته باشید این روش مناسب شما نیست. با ما همراه باشید تا از روش لاغری کول اسکالپتینگ بیشتر اطلاع یابید.

روش لاغری کول اسکالپتینگ

روش لاغری کول اسکالپتینگ یک روش غیر جراحی برای فرم دهی بدن است که از انجماد چربی جهت هدف قرار دادن نواحی دارای چربی های مقاوم استفاده می کند. این روش برای لاغری موضعی کارایی دارد و اگر فرد اضافه وزن شدید داشته باشد، مناسب نخواهد بود.

لازم به ذکر است دستگاه کول اسکالپتینگ برشی روی پوست ایجاد نمی کند و فاقد دوره نقاهت است. این دستگاه سلول های چربی را بدون آسیب به پوست، رگ ها و اعصاب از بین می برد. هر درمان به طور معمول کمتر از یک ساعت زمان می برد و به استراحت بعد از آن نیاز نیست.

در ادامه با مزایا و معایب روش لاغری کول اسکالپتینگ بیشتر آشنا می شوید. همچنین می توانید برای آشنایی  با دستگاه کویتیشن برای لاغری و روش های جدید کاهش وزن از این مطالب نیز بازدید نمایید.

کول اسکالپتینگ چه کاربردی دارد؟

کول اسکالپتینگ به کمک دستگاه کرایولیپولیز انجام می شود که با انجماد سلول های چربی، چربی های موضعی زیر پوست را حذف می کند. این روش بیشتر برای بخش هایی از بدن کارایی درد که با ورزش و رژیم ، چربی های خود را از دست نمی دهند.

مهم ترین کاربرد این روش برای پیکر تراشی بوده از این رو برای افرادی که چربی زیادی دارند مناسب نیست. در پیکر تراشی بخش هایی از بدن که چربی زیادی دارد مورد هدف قرار می گیرند.

کول اسکالپتینگ چه مزایایی دارد؟

لاغری با کول اسکالپتینگ بدون درد و ساده بوده و به آمادگی قبل درمان هم نیاز ندارد. مهم ترین مزیت این دستگاه دائمی بودن نتیجه عمل است. یعنی بافت چربی برای همیشه بدون بازگشت حذف می شود. البته عدم کنترل رژیم غذایی و پرخوری موجب تجمع سلول های چربی جدید می شود.

مزیت دیگر این روش سفت شدن پوست ناحیه درمان می باشد. سرمایی که دستگاه لاغری مذکور تولید می کند با کلاژن سازی موجب سفت و جوان سازی پوست ناحیه تحت درمان می گردد. با توجه به این که فرایند اثرگذاری کول اسکالپتینگ حدود چهار ماه زمان می برد، پوست در این مدت فرصت یافته تا به صورت طبیعی ساختار خود را از نو بسازد و شل نمی شود.

دیگر مزیت روش کول اسکالپتینگ عدم استفاده از داروی بی هوشی یا بی حسی موضعی می باشد. این روش کاملا بدون درد بوده و مشابه لایه برداری پوست عمل می کند. سایر مزایای این روش عبارت است از:

  • راحت تر از لیپوساکشن است.
  • به برش، بی حسی و استراحت بعد عمل نیاز ندارد.
  • یک روش غیر جراحی فرم دهی بدن می باشد.
  • وقتی پوست با سرما منطبق شد، درمان تقریبا راحت می شود.
  • مشاهده نتایج یک محرک قوی برای شروع سبک زندگی سالم خواهد بود.
  • نتایج خوبی داشته و ماندگاری آن طولانی مدت است.

معایب کول اسکالپتینگ چیست؟

از جمله معایب روش کول اسکالپتینگ عبارت است از:

  • سه جلسه درمانی با این روش برای نواحی بزرگ بدن، ممکن است از لیپوساکشن گران تر تمام شود.
  • اگر دستگاه توسط ارائه کننده به درستی قرار نگیرد، ممکن است سبب فرورفتگی یا یخ زدگی بافت بدن در اثر سرما شود.
  • برخی افراد عوارض جانبی مثل درد و هایپرپیگمانتاسیون را تجربه کرده اند.
  • برخی افراد بعد از حذف چربی ها از بدن، افتادگی و شلی پوست را تجربه کرده اند.
  • در موارد نادر احتمال افزایش چربی در محل درمان دیده شده است.
  • مطالعات نشان می دهد دو سوم افراد تا هشت هفته بعد از در ناحیه درمان بی حسی را تجربه کرده اند.
  • اغلب افراد به 2-3 جلسه درمان با فاصله زمانی 20 هفته ای نیاز دارند و ماه ها زمان می برد که نتیجه مطلوب حاصل شود.

کول اسکالپتینگ برای چه کسانی مجاز نیست؟

هر چند کول اسکالپتینگ یک راه لاغری موضعی غیر تهاجمی با ریسک پایین محسوب می شود. ولی افرادی که از لحاظ جسمی در سلامت کامل نباشند، نبایستی از کول اسکالپتینگ استفاده کنند. خانم های باردار یا شیرده، افرادی که دارای مشکل گردش خون ضعیف یا اختلال ضربان قلب هستند، مجاز به استفاده از این روش نیستند.

افراد مبتلا به درماتیت، اگزما، بریدگی، زخم تا زمان التیام آن کاندید مناسب برای این روش لاغری نیستند.

کول اسکالپتینگ چگونه انجام می شود؟

در جلسه درمان با کول اسکالپتینگ، پزشک محل درمان را با ماژیک مشخص کرده و پیش از قرار دادن دستگاه یک ژل محافظ روی پوست فرد می زند.

پوست و چربی از طریق دستگاه ساکشن شده و دمای بافت به کمتر از منفی 10 درجه سانتی گراد تقلیل می یابد. فرایند کول اسکالپتینگ با توجه به اندازه و تعداد محل درمان بین 35 دقیقه تا یک ساعت زمان می برد. برخی پزشکان به منظور درمان همزمان چند ناحیه از دو دستگاه کول اسکالپتینگ بهره می گیرند.

چه کسانی کاندید استفاده از کول اسکالپتینگ هستند؟

با افزایش سن معمولا در بدن سلول های چربی بیشتری ذخیره می شود که از طریق کول اسکالپتینگ می توان تاثیر زمان بر بدن را عکس نمود. این روش گزینه مناسبی برای کسانی است که می خواهند برای همیشه و بدون دردسر و عمل جراحی از شر چربی های اضافه در ناحیه شکم، باسن، ران، کمر، باز و زیر بغل راحت شوند.

ضمنا افرادی که هزینه کافی ندارند یا ماهیت تهاجمی عمل لاغری لیپوساکشن را نمی پذیرند کاندیدای مناسب لاغری با این دستگاه می باشند. گزارش شده افراد با شاخص توده بدنی کمتر از 25 که اختلاف وزن فعلی آن ها با وزن مطلوب بیشتر از 10 کیلوگرم نیست، هم کاندید مناسبی برای لاغری با کول اسکالپتینگ هستند.

مراقبت های بعد از کول اسکالپتینگ

از جمله مراقبت های مورد نیاز بعد از کول اسکالپتینگ عبارت است از:

  • استفاده از کیسه آب گرم
  • ماساژ ناحیه درمان پس از عمل
  • استفاده از گن های کشی
  • پرهیز از مصرف قند، خوراکی های دارای افزودنی، شکر مصنوعی
  • نوشیدن آب کافی
  • مصرف مسکن های تجویزی
  • حفظ تحرک و فعالیت بدنی روزانه
  • عدم مصرف نوشیدنی های الکلی

سخن پایانی

کول اسکالپتینگ روشی برای حذف بافت چربی اضافه زیرپوستی می باشد که به کمک انجماد سلول های چربی صورت می گیرد. این روش غیر جراحی و غیر تهاجمی محبوب می تواند جایگزین لیپوساکشن باشد. دستگاه لاغری کول اسکالپتینگ بیشتر برای افراد سالمی توصیه می شود که می خواهند چربی های سفت شده دور کمر، پشت، شکم، بازو یا غبغب را برطرف کنند ولی با ورزش و رژیم غذایی به نتیجه مطلوب نرسیده اند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان