یکی از انواع غذاهای محبوب خاورمیانهای چیلی کباب بوده که مخصوص منطقه افغانستان است. شما در این قسمت با طرز تهیه چلی کباب ویژه با دستور افغانی آشنا خواهید شد.

طرز تهیه چیلی کباب مخصوص:
این کباب که رسپی افغانستانی دارد، در بیشتر کشورها نیز سرو می شود. شما علاقه مندان با طرز تهیه کباب بناب و کباب ترش با رسپی های دیگر نیز در لینک اشنا می شوید.
مواد اولیه:
- گوشت چرخی: 500 گرم
- گشنیز: 1 دسته
- گوجه فرنگی: 2 عدد
- پیاز: 1 عدد
- تخم مرغ: 2 عدد
- گشنیز: 1 دسته
- سیر: 4 حبه
- پودر تخم گشنیز: 1 دوم قاشق چای خوری
- آرد نخودچی: 2 قاشق غذاخوری
- پودر زنجبیل: 1 دوم قاشق چای خوری
- فلفل و نمک: به مقدار لازم
- روغن و زردچوبه: به مقدار لازم
- پودر زیره: 1 دوم قاشق چای خوری
طرز تهیه:
ابتدا گوجه های خود را پوست کنده و رنده کنید. پیاز را پوست کنده و با رنده درشت خرد نمایید. آب اضافی پیازها را گرفته و به گوجه های خود اضافه کنید. مقداری گشنیز را شسته و آن را ساطوری نمایید. مواد گشنیز را به همراه پیاز و گوجه فرنگیها درون ظرفی ترکیب کنید. چند حبه سیر له شده نیز به مواد خود اضافه کرده و مقداری ادویه به آن بزنید.

کمی گوشت چرخ کرده به همراه مقداری تخم مرغ و آرد را درون مواد بزنید. پودر زیره، پودر گشنیز، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر زنجبیل را به مواد خود اضافه کرده و با دست آن را ورز دهید.
مخلوط شما باید یک دست و منسجم شود. اگر احساس می کنید، مواد کوکوی شما کمی نرم بوده باید به آن مقدار آرد نخودچی اضافه کنید. مقداری روغن درون تابه ریخته و روی حرارت بگذارید. بعد از اینکه روغن داغ شد، مقداری از مایع کوکو را برداشته و درون تابه قرار دهید. تمام مواد کباب را به همین روش سرخ کنید.
طرز تهیه چلی کباب افغانی به همین سادگی بوده و شما می توانید یک کباب خوشمزه و معطر داشته باشید. بعد از پخت می توانید کباب خود را درون سس انداخته و نوش جان کنید.
برای آماده کردن سس نیز می توانید یک پیاز رنده شده را تفت داده و به آن مقدار رب گوجه فرنگی اضافه کنید. شما می توانید از ادویه های مختلف و فلفل تند نیز درون این مواد خود استفاده کرده که طعم بهتری به آن می دهد.

این کباب معطر و خوشمزه طعم جدیدی داشته و می توانید در کنار پلو و نان نیز سرو کنید. این کباب خوشمزه با گوشت چرخی تهیه شده و بهتر است کمی روغن دار تهیه شود. شما می توانید رسپی های دیگری از این غذای ویژه و خوشمزه را نیز در این بخش داشته باشید.
برای انسجام بهتر این کباب می توانید از موارد مختلفی استفاده کنید. افزودن مقداری آرد نخودچی، افزودن مقداری نان خشک و یا آرد معمولی می تواند آب اضافی کباب را از بین برده و به پخت بهتر و تردتر شدن آن کمک می کند. بهتر است از گوجه های قرمز و ترش استفاده کنید که طعم کباب بهتر می شود.