ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پارمیجانا غذایی محبوب و سالم

شما علاقه مندان به آشپزی های خانگی در این بخش می توانید با طرز تهیه پارمیجانا خانگی همراه ما باشید.‌یک غذای تابستانی و ویژه که طعم خوشمزه ای دارد.

طرز تهیه پارمیجانا غذایی محبوب و سالم

با توجه به نزدیک شدن فصل تابستان ما برای شما نحوه تهیه انواع غذای تابستانی را آموزش می‌ دهیم. در این بخش با طرز تهیه پارمیجانا آشنا خواهید شد.

طرز تهیه پارمیجانا

طرز تهیه پارمیجانا تابستانی:

این غذا کاملاً گیاهی بوده و یک غذای سالم و مقوی می‌ باشد. شما می‌ توانید برای وعده‌ های غذایی مختلف خود این غذا را در نظر بگیرید. شما علاقه مندان با طرز تهیه سوپ  بروکلی  و طرز تهیه دست پیچ مرغ نیز آشنا می شوید.

مواد اولیه:

  • پنیر موزرلا: 200 گرم
  • ریحان تازه: به میزان لازم
  • پنیر پارمزان: 3 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون: به مقدار لازم

مواد لازم سس:

  • روغن زیتون: به مقدار لازم
  • سیر له شده: 2 حبه
  • گوجه فرنگی پوره: به مقدار لازم
  • ریحان: به مقدار لازم
  • پیاز: 1 عدد
  • فلفل و نمک: به مقدار لازم
  • پیاز: 1 عدد

طرز پخت:

این غذا یک خوراک مقوی و ویژه بوده که رسپی بسیار ساده‌ ای دارد. این خوراک یک غذای ایتالیایی است و می‌ توانید در وعده‌ های غذایی مختلف خود آن را بگنجانید. یک پیاز را به صورت نگینی برش بزنید. تابه ای برداشته درون آن مقداری روغن بریزید. پیازها را درون روغن تفت داده و بعد سیر له شده را به آن اضافه کنید.

رسپی پارمیجانا

گوجه فرنگی‌ ها را پوره کرده و به مواد پیاز خود اضافه نمایید. در قسمت بعدی ریحان را نیز خرد کرده و به مواد خود اضافه کنید. مقداری فلفل و نمک به مواد اضافه کرده و درب ظرف‌ ها قرار دهید تا با حرارت ملایم جا افتاده شود.

بادمجان‌ ها را به خوبی بشورید و با پوست حلقه‌ ای برش بزنید. 20 دقیقه درون آب نمک قرار داده تا تلخی آن گرفته شده و در زمان سرخ شدن روغن کمتری مصرف کند. حالا بادمجان‌ ها را آبکشی کرده تا آب اضافه آن کشیده شود و درون روغن سرخ کنید.

اگر از فر برای پخت این غذا استفاده می‌ کنید، بهتر است در این مرحله بادمجان‌ ها را در ظرف پیرکس قرار دهید. روی بادمجان را با استفاده از پنیر پارمزان بپوشانید و یک لایه پنیر موزارلا نیز بریزید.

ریحان‌ های خرد شده را روی مواد ریخته و از سس آماده شده روی آن بریزید. حالا ظرف را درون فر دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار داده تا پخت نهایی شما انجام شود. در ادامه ظرف را از درون فر خارج کرده و نوش جان کنید. شما می‌ توانید این غذا را با انواع سس‌ها و سبزی نوش جان نمایید.

پارمیجانا خوشمزه

طرز تهیه پارمیجانا به همین سادگی بوده و شما می‌ توانید یک غذای خوشمزه و ویژه به همین ترتیب داشته باشید. این غذا طعم و مزه جدیدی دارد و برای تابستان‌ ها نیز مناسب است.

شما می‌ توانید ابتدا بادمجان‌ ها را قرار داده بعد از سس خود بریزید و در مرحله نهایی روی آن را با پنیر پارمزان و پنیر موزرلا بپوشانید که کاملاً سلیقه‌ای است و می‌ توانید به هر شکل که دوست دارید این کار را انجام دهید. این غذای ویژه را می توانید با کدو سبز نیز تهیه کرده که بسیار خوشمزه می شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان