ماهان شبکه ایرانیان

سازمان بسیج دانشجویی برگزار می کند:

پذیرش دانش پژوه در مدرسه علوم انسانی اسلامی صدرا

مدرسه علوم انسانی اسلامی صدرا یک سامانه آموزشی_پژوهشی_تشکیلاتی است که با هدف «نخبه پروری و گفتمان سازی علوم انسانی اسلامی» از تابستان سال ۹۵ رسما آغاز به کار کرد. تلاش مدرسه صدرا بر این است که به مثابه یک «دانشگاه در سایه» و در عرض سیستم آموزشی عالی کشور به برطرف سازی خلا های موجود برای دانش پژوهان خود بپردازد.

نظام آموزشی، پژوهشی و تشکیلاتی مدرسه صدرا
 
مدرسه صدرا دارای سه نظام آموزشی، پژوهشی و تشکیلاتی است. نظام آموزشی مدرسه صدرا ناظر به هدف «نخبه پروری»، نظام پژوهشی آن ناظر به هدف «تولید محتوا» و نظام تشکیلاتی آن ناظر به «گفتمان سازی و جریان سازی» علوم انسانی اسلامی در دانشگاه ها و فضای علمی کشور است. تمرکز مدرسه صدرا در دوره های متمرکز (دوره های تابستانه و زمستانه) بر سرفصل های نظام آموزشی، و در دوره های غیرمتمرکز (در طول سال) بر تکالیف پژوهشی و تشکیلاتی است.
 
«نظام آموزشی» مدرسه صدرا در گام اول مشتمل بر یک دوره آموزشی 2 ساله است که دانش پژوهان در آنها در سه حوزه موضوعی کلی «آشنایی با تفکر و تمدن اسلامی»، «آشنایی با تفکر و تمدن غرب» و «مبانی نظری علوم انسانی اسلامی» به گذراندن واحدهای آموزشی می پردازند.
 
بخش دیگر مدرسه صدرا «نظام پژوهشی» است و دانش پژوهان با استفاده از مباحث آموزشی که به آنها آموزش داده شده، و با مشاوره با اساتید به انجام تکالیف پژوهشی خود می پردازند. تلاش مدرسه صدرا در این بخش بر این است که نقش حلقه ای مفقوده میان استاد، محتوا و دانش پژوهان ارزشی در نظام علمی کشور را ایفا کند و با جهت دهی مطالعات و پژوهش ها به سمت اولویت های اصلی علمی کشور نظام پژوهشی کارآمدی عرضه کند.
 
مدرسه صدرا علاوه بر دو نظام آموزشی و پژوهشی دارای یک «نظام تشکیلاتی» است. در این بخش مجموعه ای از فعالیت های تشکیلاتی با هدف گفتمان سازی علوم انسانی اسلامی و جنبش نرم افزاری طراحی شده است. این فعالیت ها در دو سطح راه اندازی «هسته های دانشجویی علوم انسانی» و مشارکت در «ستاد دانشجویی علوم انسانی» برنامه ریزی شده که دانش پژوهان مکلف به نقش آفرینی در یکی از این دو بخش هستند.
 
شرایط و چگونگی ثبت نام در مدرسه صدرا
 
فرایند آموزشی، پژوهشی، تشکیلاتی مدرسه صدرا یک فرایند نخبگانی است و دانش پژوهان می بایست ظرفیت ها و استعداد کافی در این زمینه ها را داشته باشند. تمرکز مدرسه صدرا در حوزه مخاطب بر دانشجویان مستعدی است که ظرفیت های نخبگی در آن ها وجود دارد و این ظرفیت ها تا حدی به مرحله بروز و ظهور رسیده است. دانش پژوهانی که رزومه مناسبی در حوزه های آموزشی، پژوهشی و تشکیلاتی دارند.
 
علاقمندان به حضور در مدرسه علوم انسانی اسلامی صدرا می توانند پس از مطالعه اطلاعیه مدرسه صدرا (که در سایت و کانال این مجموعه منتشر شده است) جهت قرارگیری در فرایند استعدادیابی مدرسه صدرا، اقدام به تکمیل فرم رزومه کرده و با پل های ارتباطی این مجموعه در ارتباط باشند.
 
پل های ارتباطی:
شبکه های پیام رسان تلگرام و سروش: @moees_ir
تارنمای مدرسه صدرا: Moees.ir
فکس: 02188822805
سامانه پیامک: 3000151529
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان