ماهان شبکه ایرانیان

مسومیت غذایی

بیشتر مسمومیت های غذایی یا به علت عدم رعایت بهداشت در هنگام درست کردن غذا ایجاد می شود یا به علت عدم پخت کافی آن صورت می گیرد

مسومیت غذایی
بیشتر مسمومیت های غذایی یا به علت عدم رعایت بهداشت در هنگام درست کردن غذا ایجاد می شود یا به علت عدم پخت کافی آن صورت می گیرد. آشپزهایی که پس از رفتن به توالت، دست خود را نمی شویند سبب انتقال میکروبهای روده ای و حتی هپاتیت نوع A به سایر افراد می شوند. اکثر مسمومیت های غذایی بعد از دو یا سه روز بهبود می یابند. دو نوع باکتری می تواند باعث مسمومیت غذایی شود: استافیلوکوک و سالمونلا.

مسمومیت غذایی با میکروب استافیلوکوک

بعد از 2 تا 6 ساعت که از خوردن غذای حاوی میکروب استافیلوکوک گذشت، نشانه های مسمومیت آشکار می شود که عبارتند از: تهوع، استفراغ و اسهال، شکم درد، سردرد، در پاره ای موارد شوک.

مسمومیت غذایی با میکروب سالمونلا

نشانه های مسمومیت غذایی با سالمونلا بعد از یک تا دو روز خود را نشان می دهد و عبارتند از: تهوع و استفراغ و اسهال، شکم درد، سردرد، تب، در پاره ای موارد شوک.
نحوه برخورد با فرد دچار مسمومیت غذایی به صورت زیر است:
1. مقادیر زیادی آب به فرد مسموم بدهید تا بخورد.
2. همین که معده فرد مسموم آرام شد (بعد از چند ساعت) می توانید به او بیسکویت یا سوپ بدهید. هیچ گاه به فرد مسموم شیر، چای، قهوه و نوشابه های ترش مثل آب میوه ندهید. اگر درد شکمی و مدفوع خونی وجود داشت یا نشانه های مسمومیت به مدت بیش از سه روز طول کشید، بیمار را به پزشک برسانید.
منبع: کتاب مهارتهای زندگی
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان