در شورایعالی مرکز دائره‌المعارف بزرگ اسلامی مطرح شد؛

تاکید بجنوردی بر بازبینی اساسی در دائره‌المعارف بزرگ اسلامی

رئیس مرکز دائره‌المعارف بزرگ اسلامی گفت: برخی از عناوین در این دائره‌المعارف از قلم افتاده و برخی دیگر نیاز به مدخل مکمل دارد.

تاکید بجنوردی بر بازبینی اساسی در دائره‌المعارف بزرگ اسلامی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی مرکز دائره‌المعارف بزرگ اسلامی، سومین جلسه شورای عالی علمی مرکز دائره‌المعارف بزرگ اسلامی در سال جاری با موضوع گزارش عملکرد این مرکز در خرداد ماه 1396 برگزار شد.

این جلسه با حضور کاظم موسوی بجنوردی، رئیس مرکز دائره‌المعارف بزرگ اسلامی و اعضای شورای عالی علمی مرکز شامل سیدصادق سجادی، سیدعلی آل‌داود، غلامحسین ابراهیمی دینانی، عباس انواری، حسن انوری، احمد پاکتچی، محمود جعفری دهقی، مسعود جلالی مقدم، حجهه‌الاسلام محمدجواد حجتی‌کرمانی، محمد خاکی، اصغر دادبه، مهدی رفیع، روزبه زرین‌کوب، محمدحسن سمسار، سیدجواد طباطبائی، یدالله غلامی، عنایت‌الله فاتحی‌نژاد، سیدبابک فرزانه، یونس کرامتی، سیدفتح الله مجتبائی، علی میر انصاری، علی همدانی و فاطمه لاجوردی تشکیل شد.

در ابتدای این نشست کاظم موسوی بجنوردی از اهداء دو کتابخانه به کتابخانه مرکز دائره‌المعارف بزرگ اسلامی خبر داد.

در ادامه محمد خاکی مشاور عالی بخش ویرایش و چاپ مرکز دائره‌المعارف بزرگ اسلامی، طی گزارشی، فعالیت این مرکز را در خرداد 1396 به اطلاع حاضرین در جلسه رساند که بر اساس این گزارش، در این ماه، 21 مقاله در 546 صفحه تألیف و 14 مقاله در 368 صفحه ویرایش شده است.

در ادامه جلسه ضمن تبادل نظر درباره مداخل گوناگون، بجنوردی درباره مدخل سلفی‌گری گفت: ما در دائره‌المعارف بزرگ اسلامی برای سلفی‌گری باید مقاله‌ای بنویسیم که برای تمام دانشگاه‌ها در سراسر جهان، محققین و پژوهشگران مرجع باشد.

وی در توضیح آنچه که در ذیل دائره‌المعارف بزرگ اسلامی می‌آید، گفت: برخی از عناوین در دائره‌المعارف از قلم افتاده است و برخی دیگر نیاز به مدخل مکمل دارد. بعضی از مقالات ضعیف است و بایست تجدید تألیف شود. همچنین پاره‌ای از مداخل ارجاعی جا افتاده است و باید اضافه شود.

رئیس مرکز دائره‌المعارف بزرگ اسلامی همچنین گفت: در ابتدا هدف ما این بود که هرگاه ذیل، به یک جلد رسید، آن را منتشر کنیم اما اکنون به این نتیجه رسیده‌ایم که ذیل را به صورت جزوه منتشر کنیم. نظر من این است که باید از دائره‌المعارف مانند موجودی زنده نگهداری کنیم. ویرایش اول مانند چکنویس است و دائره‌المعارف باید به تدریج به تکامل برسد.

بر اساس همین گزارش، از دیگر مطالبی که در این جلسه به بحث و تبادل نظر گذاشته شد، تصمیم گیری برای برگزاری سلسله نشست‌هایی درباره جهان ایرانی و هویت ایرانی بود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر