به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، یازدهمین روز از جشنواره فیلم فجر با اکران دو فیلم از بخش مسابقه سینمای ایران و دو فیلم دیگر در بخش چشم انداز سینمای ایران آغاز و به اتمام می رسد.
آخرین روز از سی و پنجمین جشنواره فیلم فجر امروز در حالی برگزار می شود که حاشیه های فراوانی در خصوص نامزدها، تابعیت داوران و لو رفتن برندگان ایجاد شده است.
دو فیلم بخش سودای سیمرغ در حالی در روز آخر اکران می شوند که نامزدهای جشنواره اعلام شده و این دو فیلم در هیچ کدام از بخش های اصلی نامزد نشده اند. فیلم "21 روز بعد" تنها برای جلوه های بصری کاندیدای سیمرغ بلورین شده است.
فهرست فیلم های روز پایانی جشنواره به شرح زیر است:
شنل نویسنده: حمیدرضا بابابیگی
کارگردان: حسین کندری
بازیگران: باران کوثری ، رضا بهبودی ، بهار کاتوزی ، مهدی حسینی نیا ، آیسان حداد ، مسعود فروتن ، بابک انصاری ، فهیمه رحیم نیا
خلاصه داستان فیلم :
خیلی طول میکشه باور کنی که دیگه منو نمیبینی. شنیدی چی گفتم صحرا؟
بخش: چشم انداز سینمای ایران
ساعت اکران: 16
بیست و یک روز بعد
نویسنده و کارگردان: سیدمحمدرضا خردمندان
بازیگران: حمیدرضا آذرنگ ، ساره بیات ، مهدی قربانی ، رضا استادی ، سینا رازانی ، امیرحسین صدیق ، مسعود چوبین ، جلال فاطمی
خلاصه داستان فیلم:
همیشه همینجوریه! آخرین بار هوا ابر شد. باد گرفت. درختا داشتن از جا کنده می شدن. اونقدر بارون شدید شد که سیل شهرو گرفته بود. پرنده ها دور و بر لونه هاشون جیغ می کشیدن. یکی از بچه ها قسم می خورد خودش دیده خورشید یکی دوبار نورش کم و زیاد شده...!
بخش: مسابقه سینمای ایران / فیلم اولی
ساعت اکران: 18
بن بست وثوقنویسنده و کارگردان: حمید کاویانی
بازیگران: هانیه توسلی، امین تارخ، مهدی پاکدل، هومن برق نورد، جمشید مشایخی، همایون
ارشادی، محمود جعفری، هوشنگ توکلی، یوسف مرادیان
خلاصه داستان فیلم:
«بن بست وثوق» مضمونی اجتماعی و عاطفی دارد و روایت عاشقانه ای است.
بخش: چشم انداز سینمای ایران / فیلم اولی
ساعت اکران: 20
رهایی از بهشت
نویسنده: مجید آسودگان
کارگردان: علی نوری اسکوئی
خلاصه داستان فیلم:
یه سالن بزرگ تقریبا خالی که تعدادی زیادی رخت خواب روی زمین پهن شده و بچه های قد و نیم قدِ آمادهِ خواب دور یک مرد با چهره خیلی جدی جمع شده اند. همه چیز با یک عکس ساده شروع شد. به نظر می رسید مرد مشغول تعریف کردن قصه برای بچه هاست. بچه ها سرپا گوش بودند و محو قصه مرد شده بودند. سالها بعد هر کدوم از این بچه ها روایت و داستان خودشون رو از اون شب و اون روزگار داشتند. مرد و قصه هاش به زندگی خیلی از اونها معنا و مفهوم داد، پس اونها و قصه هاشون هم می توانست به زندگی دیگران شکل بدهد.