نام گذاری سال 1390 به عنوان سال « جهاد اقتصادی » برای نشان دادن مسیر و نوع جهت گیری برای مردم، دولت، مجلس و همه ارکان مؤثر کشور است.
باید دقت کنیم که تعبیر جهاد در فرمایشات حضرت آقا یک بار معنایی عمیقی دارد و با بهره گیری از این تعبیر باید مجاهدت کرد و مجاهدگونه در عرصه های اقتصادی عمل نمود. خودِ من با شنیدن تعبیر « جهاد اقتصادی »، فضای هشت سال دفاع مقدس و مجاهدت بسیجیان سلحشور در جبهه ها در ذهنم زنده شد. این که در آن روزهای سخت، با فرمان امام راحل (ره) همه توانمان برای مقابله با دشمنان اسلام و ایران بسیج می شد، اکنون نیز این فرمانِ صادرشده در سال 1390، برای مردم همان فرمان امام (ره) در زمان جنگ است و باید همه توان و ظرفیت ها بسیج شوند تا با موفقیت در عرصه جهاد اقتصادی به مرحله شکوفایی و پیشرفت مدنظر معظم له برسیم.
چون وقتی مسیر حرکت و جهت گیری را رهبر انقلاب مشخص کردند، باید از همه ظرفیت های کشور استفاده شود، تا امسال إن شاءالله با مجاهدت واقعی و در سایه جهاد اقتصادی به موفقیت های بزرگ دست پیدا کنیم.
الگویی موفق در پیشانی دنیا
البته همچنان نباید شعار سال گذشته، « همت مضاعف ، کار مضاعف » را فراموش کنیم. چنانچه امسال حتی می بایست همت و کار مضاعف نمود بیشتری در کار ما بروز داشته باشد، زیرا « جهاد اقتصادی » میدانی بسیار فراخ تر و وسیع تری را برای کار و تلاش و برنامه ریزی می طلبد. در حوزه های اقتصادی به دلیل تأثیر مستقیمی که بر سایر حوزه های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی دارد، اگر ما بتوانیم به رشد و شکوفایی و پیشرفت مد نظر برسیم، در حل بسیاری از مشکلات عمومی کشور هم موفق خواهیم شد.
این نام گذاری از سوی دیگر نشانگر این مسئله است که نظام جمهوری اسلامی اکنون به یک سطحی از اقتدار و عزت در عرصه های مختلف رسیده است، اما مشکلات جاری بیشتر حول مسائل اقتصادی است و مسائلی همچون اشتغال جوانان، مسکن و سایر موارد مشابه، که اگر امسال بتوانیم طبق رهنمود رهبر انقلاب حرکت کنیم و موارد مورد نظر ایشان را در کشور محقق کنیم. نظام در پیشانی دنیا خواهد درخشید و الگویی موفق برای سایر کشورهای جهان خواهیم شد.
[1]