ماهان شبکه ایرانیان

پیشگیری و کنترل آتش‌سوزی‌ اتومبیل در تصادف

بیشتر آتش‌سوزی‌های اتومبیل در زمان تصادف ایجاد می‌شود و رعایت این ۸ نکته برای جلوگیری و کنترل آن ضرورت دارد: ۱

پیشگیری و کنترل آتش‌سوزی‌ اتومبیل در تصادف
بیشتر آتش‌سوزی‌های اتومبیل در زمان تصادف ایجاد می‌شود و رعایت این 8 نکته برای جلوگیری و کنترل آن ضرورت دارد:
1. سیم‌ها و کابل قطب مثبت باتری به سرعت از آن جدا و خودرو خاموش شود تا ایجاد اتصال‌های الکتریکی موجب بروز آتش‌سوزی نشود.
2.در صورت واژگون شدن خودرو نباید به هیچ‌وجه آن را به حالت اول بازگرداند زیرا ممکن است نشت بنزین و تماس آن با بخش‌های گرم موتور آتش‌سوزی ایجاد کند.
3.با کمترین نفرات ممکن باید به امداد حادثه‌دیدگان پرداخت تا از بروز حادثه‌های احتمالی جلوگیری شود.
4.در صورت بروز آتش‌سوزی در قسمت موتور خودرو، کاپوت را نباید به صورت کامل باز کرد و برای کنترل آتش باز کردن آن به اندازه 4 تا 5 سانتی‌متر کافی است.

5.می‌توان با استفاده از کپسول خاموش‌کننده آتش و نگه داشتن سرلوله آن روی موتور حریق را مهار کرد. بهترین خاموش‌کننده‌ها برای آتش‌سوزی‌های مربوط به خودرو، خاموش‌کننده‌های پودر و گاز هستند. وجود این کپسول‌ها در داخل خودرو و در بسیاری از کشورها اجباری است ولی در کشور ما جنبه توصیه‌ای دارد. در صورتی که کپسول خاموش‌کننده آتش در دسترس نیست، برای خاموش کردن آتش می‌توان از خاک، شن و ماسه استفاده کرد.
6.باید برای خودروهای آسیب‌دیده حریم ایمنی ایجاد کرد. استفاده از علامت‌های مخصوص این کار، سنگ‌چین کردن اطراف خودرو و همچنین آتش زدن تایر در شب می‌تواند در این خصوص موثر باشد.
7.تجمع افراد غیرمسوول در محل حادثه نباید به نحوی باشد که در رسیدن نیروهای امدادی به محل تصادف ایجاد اختلال کند.
8.امدادرسانی و تخلیه حادثه‌دیدگان در آتش‌سوزی خودرو یک کار کاملا تخصصی است و بهترین و اولین گزینه برای همکاری در این موارد تماس فوری با شماره 125 آتش‌نشانی و یا شماره تلفن‌های آتش‌نشانی‌های منطقه است تا بتوانند با حضور به موقع کمک مطلوب‌تری را به حادثه‌دیدگان برسانند.
منبع:www.salamat.com
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان